Přejít na obsah

Jihočeši & Jihočešky


Doporučené příspěvky

DOLIho v krumlově furt potkávám... srazit se můžeme... Osobně bych vyrazil na dvě hodinky na Lipno na katamarány... Sháním ještě taK 3 KLUKY K sobě, aby sme to monstrum zvládli :) jo a jinak 200Kč na hodiny, takže na dvě hodinky, každej dáme kilo a frčíme :)

Dneska´sem přijel s NINJOU ZX7R na harazim na STK páš vim že je 100% OK tak se tam nebojim... čoveče maj do 19:00 a já přijel v 17:45 a už mě nevzali, mže prej nestáhajó... kurfa... byl sme tam jedinej a uvnitř na dílně bylo jedno auto (slovy jedno)

hm, hm, někdy se nestačim divit..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo, přestala makat klima... jakože ve smyslu že ventilátory, ani komresor nesepnou, když pustim klimu... nicméně když v motoru manuálně sepnu relátko klimy, vše se rozběhne... Tak nevim... odkud kam vede signálový kabel z relátka klimy? Co sme zkoumal, příjde mi že jde do nějakého ventilu... resp. že signál z auta, ten čudlik kterým počtím mou manuální klimu, jde do toho ventilu a z toho ventilu to jde na relátko, co sepne komresor a ventilátor... Takže jako by ten ventil ten signál nepustil dál :) hehe... může hlídat třeba množství toho chladícího plynu nebo co tam teče? mysli že moje klima nebyla plněná celá léta :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...