Přejít na obsah

Jihočeši & Jihočešky


Doporučené příspěvky

nazdárek chlapíci,tedy tady se to trochu pohlo,je vidět že je po dovolených :D

jak se máte?já mám ted nucenou dovču,firmapro kterou pracujeme má finanční problémy tak ted neděláme a nevímeco s námi bude.

Jo abych nezapomněl:nedávno jsem vás informoval o koupi 2DIN autorádia do mého miláčka,tentokráte vám musím oznámit že po dvou reklamacích radio vracím,nejsem spokojen s jeho zasekáváním.tak se porozhlížím po jiném.můžete radit!díky

Ahoj, budu ted neco objednavat z US, mrkni sem, treba si vyberes:

www.lisky.cz/dvd.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

octaviamane: zdarec kámo, slyšel jak mi hvízdaj starý bravurisky? :-D čeče máš to pěkný, nikdy bych neřekl že bude pěkně vypadat RS nárazník v bílé barvě :)

jj,hvízdaj dobře,ale pěkně jsem se lekl,měl jsem v autí kinder

mně už zase pěkně pišče turbo,měl jsem protrženou membránu v egr proto ten čoud jak z tatry,nadruhou stranu 1 do 3500 ot si začudí i tak

jo,rs nárazník v bílé je good,to jsem věděl hned,ještě xeny a supr :D

jen mě mrzí ta barva,po tom přelakování u Vařila je to pěkný,jen ten odstín,ale je o dost blíž než Novas a kvalitně taky

dal ti pro mně ty prachy nebo se na mně vysr......!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bude to se zárukou?

záruka by na to měla být normál, objednal jsem první kousek pro sebe, tak uvidim až to příjde co a jak bude. hlavně jak to bude fungovat, prachy sme musel odeslat předem, ted musím 14 dnů doufat že rachy dorazí, že pošlou to slibujou, že cestou přes moře někdo nevybere balíček (známé v práci se to stalo)... pak dám vědět jak to maká :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hm,tak to mně moc neláká,poslat prachy je asi normální v dnešní době,hlavně pokud nakupuješ na netu,ale doufat že se to neztratí ted a pak možná při možné reklamaci a ta domluva a to všechno na tu dálku .... to asi nepodstoupím,přeci jen když nakupuji někde v cz tak při nasr....í nemám nikam nějak extremně daleko,v tomto případě se může nějakej bezdomovec v americe bavit tím že tahá z lidí prachy a nic nedá a nebojí se páč za nim nepojedeš,sem myslel že to budete mít něco jako obchod,tu v cz.

tak nic no ale přijedu to pak omrknout.čus

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...