Standis Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 ještě, že zaúkoluji doma přítelkyni, aby jezdila na kole, abych se mohl podívat na televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Žes neřekl dřív, že jí nechceš doma ale venku na kole, bych jí v týdnu vytáhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Sakra to aby jsme si hlídali před mischou všechny baby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Zdeničku jsem v pořádku vrátil, což jasně dokazuje, že hlídání není třeba. Však víš, čestný muž a šlechtic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 No jo galantní jako vždy. ale taky se to nemá přehánět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 No právě proto dnes odjedu a Vy budete mít klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Si tady z toho děláš holubník, jseš víc doma než v práci ("a tak to ma byt") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Prd, musím na úřad. A pak 14 dní do Raka, 2 dny tady a pak definitivně pryč :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 A copak? Jdeš na lepší, nebo tě to v bech už nebaví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Od každého kousek Škoda, že jsme nezvládli to pivko, hodili bychom řeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Tak to musíme ještě nějak zvládnout, přece neodejdeš bez rozloučení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 to víš, že ne, přinejhorším by jsme se mhli sejít a skodahome srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 No ještě tu budu 29.-30.9. ale to máme naplánovanou štábní rozlučku, takže buď někdy později, určitě do bech mockrát pojedu na služebku apod., nebo třeba ten škodahome, i když ten ještě nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 nazdárek chlapíci,tedy tady se to trochu pohlo,je vidět že je po dovolených jak se máte?já mám ted nucenou dovču,firmapro kterou pracujeme má finanční problémy tak ted neděláme a nevímeco s námi bude. Jo abych nezapomněl:nedávno jsem vás informoval o koupi 2DIN autorádia do mého miláčka,tentokráte vám musím oznámit že po dvou reklamacích radio vracím,nejsem spokojen s jeho zasekáváním.tak se porozhlížím po jiném.můžete radit!díky Ahoj, budu ted neco objednavat z US, mrkni sem, treba si vyberes: www.lisky.cz/dvd.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Co budeš objednávat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 octaviamane: zdarec kámo, slyšel jak mi hvízdaj starý bravurisky? :-D čeče máš to pěkný, nikdy bych neřekl že bude pěkně vypadat RS nárazník v bílé barvě jj,hvízdaj dobře,ale pěkně jsem se lekl,měl jsem v autí kinder mně už zase pěkně pišče turbo,měl jsem protrženou membránu v egr proto ten čoud jak z tatry,nadruhou stranu 1 do 3500 ot si začudí i tak jo,rs nárazník v bílé je good,to jsem věděl hned,ještě xeny a supr jen mě mrzí ta barva,po tom přelakování u Vařila je to pěkný,jen ten odstín,ale je o dost blíž než Novas a kvalitně taky dal ti pro mně ty prachy nebo se na mně vysr......! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Ahoj, budu ted neco objednavat z US, mrkni sem, treba si vyberes:www.lisky.cz/dvd.htm bude to se zárukou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 bude to se zárukou? záruka by na to měla být normál, objednal jsem první kousek pro sebe, tak uvidim až to příjde co a jak bude. hlavně jak to bude fungovat, prachy sme musel odeslat předem, ted musím 14 dnů doufat že rachy dorazí, že pošlou to slibujou, že cestou přes moře někdo nevybere balíček (známé v práci se to stalo)... pak dám vědět jak to maká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 hm,tak to mně moc neláká,poslat prachy je asi normální v dnešní době,hlavně pokud nakupuješ na netu,ale doufat že se to neztratí ted a pak možná při možné reklamaci a ta domluva a to všechno na tu dálku .... to asi nepodstoupím,přeci jen když nakupuji někde v cz tak při nasr....í nemám nikam nějak extremně daleko,v tomto případě se může nějakej bezdomovec v americe bavit tím že tahá z lidí prachy a nic nedá a nebojí se páč za nim nepojedeš,sem myslel že to budete mít něco jako obchod,tu v cz. tak nic no ale přijedu to pak omrknout.čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 hezky citát. S tím dodáním sem zjistil že to dodá kurýr DHL, takže začínám věřit že to přijde v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Tohle se ke mne dostalo. V IGY, kdo to nepozna. Editováno: 1. Říjen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Kdo umí, ten umí Dotičný nepotřebuje jezdit ani do servisu, když potřebuje udělat něco na podvozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Hezký. Asi jeli na čas kdo bude dřív venku. V Praze se to stalo taky, švára mi to posílal někdy loni z nějakých obchoďáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 jojo, řešilo se to na tuningfóru.org nevim jak se toto může někomu podařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Tohle se ke mne dostalo. V IGY, kdo to nepozna. Auto 2x vyfotíš a tu hezkou slečnu nad autem ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.