Doli Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Za mesic ho mame zpatky! Jsem pro nejake spiknuti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 To by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Za chvilku už to začne bejt zase náročný, to bude těch spiknutí zase plno, samý vánoční besídky a tak. už bych měl pomalu začvitovat játra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Játra zacvičovat nemusíš, určitě dostávájí průbežně celej rok lekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 No bando, sjem pryč už 2 měsíce, tak co teda, dáme se dohromady nebo ne e?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 jsem pro, aspon vas poznam osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Řekni kdy, kde a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Určitě se nedomluvíme , ale naplánovat se něco může Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 S Tebou už se domlouvat nebudu, stavím se ve správný den v Kameňáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 To by šlo kluku ušatá, vyhovoval by mi víkend, jen nevím jak budu mít čas během prosince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Nějaká akce v Kameňákově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 To by šlo kluku ušatá, vyhovoval by mi víkend, jen nevím jak budu mít čas během prosince Mě taky asi spíš víkend, přes týden jsem jasnej, to se můžem scházet tak v Praze nebo třeba na Kladně, to je napůl cesty :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Nějaká akce v Kameňákově? No Kameňákov je ještě asi o 10 km dál, ale není to špatný nápad sejít se tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 kdybyste tam něco o víkendu páchali, rád bych se přidal, pokud teda Kameňák myslíte Kamenný Újezd snad krom dvou příštích sobot- sraz základky po 11letech a Nokia Freestyle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Těsně vedle, Ty nevíš, kde se natáčel kameňák? Týn nad Vltavou, ale zas tak daleko to není a beztak to spíš zas budou Budějky, i když u Týna - Bech máme letiště :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 vidíš, já bych čekal v Újezdě tejn je co by kameňákem dohodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Ještě najít termínus a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Tak počkáme až se tady rozjede diskuze a bude nás víc a můžeme zkusit něco malýho naplánovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Jj, v domově důchodců toho moc stihneme aneb jsem zvědav kdy se to tu rozjede :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 už jsme tady dva stálí návštěvníci, tak ještě dva a můžeme něco spáchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Možná tak grupáč Asi bychom měli dát dohromady jeden až dva termíny a pak začít řešit kdo kdy může a nemůže, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Jsem pro. Určete termín, at se máme od něčeho odpíchnout. I když mám teď nabito, třeba to někam vmáčknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 u mě je plný prosinec, to už sraz nikam nenarvu a pak mi je to jedno. tak nadhazuji leden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 vyhovuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 jofree super mišo už se nám to tu začíná rozjíždet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.