Standis Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 docela přijatelnej anděl, kdyby se dotyčnýmu z tebe nechvěli ruce, mohli jsme vidět víc a pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Dotyčnej fotograf byla moje neteř, která je ráda, že si dokáže zavázat tkaničku na botě. Proto jsou ty fotky tak kvalitní No a ten anděl, to je moje ségra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Tak to potom mění celou situaci, ale neboj, snaha se taky cení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 (editace) VESELÉ VÁNOCE,BOHATÉHO JEŽÍŠKA A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK 2009 vám všem přeje octaviaman Editováno: 24. Prosinec 2008, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 I já se přidávám bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Krásné vánoční svátky všem JČ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 ..zapomněl jsi na kluky z Vysočiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 A hlavně zdraví, bez toho to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 I já se přidávám, vše nejlepší a mnoho kilometrů bez nehod v Nové roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 A v tom roce 2009 bychom se mohli vidět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 to určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 ..zapomněl jsi na kluky z Vysočiny No vidíš Mischo, sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 a vubec, leden se uz blizi, nestalo by za to nadhodit uz konkretni datum srazu? Nez si kazdy zase neco naplanuje a zase se nedomluvime :-( Tech vikendu zase moc neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 nazdárek flákači,jak se daří? je tu nějaký podezřelý ticho tak mini srázek?co takhle poslední víkend v lednu? jen tak nákej spich blízko knajpy - pokec v teple,nákej bufet,káva apod.,případně kulečník nebo šipky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Já jsem pro sice je to ještě daleko, ale nebránil bych se tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 já jsem taky zatím pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 když už nakydala ta bílá kejda tak by mohla vydržet by jsme se mohli klouznout třeba po (_I_) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Zatim nic neslibuju, uvidíme. Já jsem dneska parádně klouzal cestou z práce (na kole) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 to josu nápady jezdit po dvou kolech, když máš doma 4 v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Nechce se mi ráno kvůli 5 km cestě škrábat námrazu a ničit baterii. A do městský mě nikdo nedostane, mezi ty drzý puberťáky a chrchlající důchodce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tohle řešíme v Praze - vzdálenost přiblížně stejná, socka taky a auto se mi taky ničit nechce, jen kolega remcá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak pokud je to jen taková vzdálenost a nechceš městskou, tak to je jasný. Ještě musíš obout zimní gumy, aby se ti neopakovalo klouzání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 a hele hele kdo se tu probral,oggy sem netušil že patříš k zimním kyklistům,teda mně by to ani nehlo, to na těch 5 km vzbudím auto,na kole bych zmrznul,socka přesně jak říkáš a navíc bych pak musel 1,5 km pešom do rachoty i z ní a nejhorší by bylo že poklusem abych to stíhal,to můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 posledni víkend v lednu, tj. 24-54 už mám plno :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 No obutý mám celkem slušný drapáky, takže se jede v pohodě. Teda na sněhu, cyklostezka prohrnutá neni, jede se parádně. Nejhorší je když jedu po nějakým úseku kde to ty debílci zakydali solí, ta břečka klouže jak sfiňa. Navíc se na kole pěkně proberu, takže jsem hned v práci provozuschopný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.