mischicka Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Jinak já notebooky ACER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Jinak já notebooky ACER Ty mas vrcholovou tridu od Aceru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Jinak Doli, máš tady taky nějak mrtvo když sem nepíšeme my, kluci z Vysočiny...a to ses smál Letce ty woe,když jsem psal že je tu mrtvo,tak si psal že jsi tu,já na to v kolik se tu sejdeme a ty nic,pak ti píšu SZ abys u toho nechrápal a reakce žádná,ted se zase divíš že je tu mrtvo jinak podle toho co psal Doli že mají v plánu s Ludou co se bude dít s papričkou až tu nebudeš,tak tu bude mrtvo teprve až se vrátíš! a kam že to vlastně jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 ty woe,když jsem psal že je tu mrtvo,tak si psal že jsi tu,já na to v kolik se tu sejdeme a ty nic,pak ti píšu SZ abys u toho nechrápal a reakce žádná,ted se zase divíš že je tu mrtvo jinak podle toho co psal Doli že mají v plánu s Ludou co se bude dít s papričkou až tu nebudeš,tak tu bude mrtvo teprve až se vrátíš! a kam že to vlastně jedeš? No nemůžu tu být furt přece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Ty mas vrcholovou tridu od Aceru... Horší než Acer už je snad jenom UMAX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Horší než Acer už je snad jenom UMAX. já mám notas acer aspire 9502WSMi,jsem s nímspokojený,nějak mi stačí na internet,na vypalování a pár kokotinek jako úprava foto atd.,programynedělámani jiné píčo ...y okolo,na to jsem lama,to že mi občas nejde internet je vinou sítě ne notase,tak co se vám s tím sráč..m děje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 já mám notas acer aspire 9502WSMi,jsem s nímspokojený,nějak mi stačí na internet,na vypalování a pár kokotinek jako úprava foto atd.,programynedělámani jiné píčo ...y okolo,na to jsem lama,to že mi občas nejde internet je vinou sítě ne notase,tak co se vám s tím sráč..m děje? Mě se nic neděje, ale musim je opravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Já měl první Acer od roku 2001 - TravelMate, 5 let a nic, teď mám skoro dva roky Ferrari, taky v poho a bruder už má rok svůj Aspire a taky no problemo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Já měl první Acer od roku 2001 - TravelMate, 5 let a nic, teď mám skoro dva roky Ferrari, taky v poho a bruder už má rok svůj Aspire a taky no problemo... Hele kdo se tady ukazal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Hele kdo se tady ukazal... Hele, já byl dneska s Janinkou na rande, takže foru šlo stranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Hele, já byl dneska s Janinkou na rande, takže foru šlo stranou Kam si ji pozval? No jo, chapu... Doufam ze se s nama rozloucis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Acer je dobrej ... verte mi, vim o cem mluvim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Acer je dobrej ... verte mi, vim o cem mluvim Mas s nim nejake zkusenosti? (dobre) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ze se Vam do toho micham... Nelze rict jednoznacne, ze Acer je spatnej a napriklad Toshiba je dobra.... (podobne jako u jinych vyrobku-vzpomente na hadky,jaky jsou nejlepsi pneumatiky,zarovky,kotouce,apod)... Jen pro info...na firme se preslo komplet na notebooky DELL (predtim Fujitsu-Siemens a ASUS a kdysi davno Toshiba)...Po vybornych zkusenostech s radou D810 se zacaly kupovat D820... A ejhle...dodnes kolegove neustale fleshuji BIOSy, stahuji nove ovladace a i presto jim to minimalne jednou denne jde do BSOD (Blue screen of death)... ja osobne mam D830 a nikdy se neco podobneho nestalo... Takze asi zalezi kdo trefi na spatnou serii ci radu notebooku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ze se Vam do toho micham... Nelze rict jednoznacne, ze Acer je spatnej a napriklad Toshiba je dobra.... (podobne jako u jinych vyrobku-vzpomente na hadky,jaky jsou nejlepsi pneumatiky,zarovky,kotouce,apod)... No jasny ze neni uplne kazdej spatnej. Matka mela (ma) v praci taky Acer (asi ctyri roky starej) a slape do ted bez problemu. Ale u tech dnesnich notbooku uz je to jiny...nez sem ten notbook koupil tak mne skoro kazdej prodejce upozornil ze Acer kolem 20tisKc pujde za rok do servisu ze se posere. Komponenty v nem stoji za prd. Ja mel vyhlidlej Acer Aspire 5672 za 35tis. Kc, to mi rekli ze uz by mohl byt dobrej, tak jsem koupil ten. A ejhle, ted sel po paty do servisu do Brna. Pres cely leto byl vic v servisu nez doma a me to nebavi porad tahat data sem tam...takze jsem zacal procitat stranky a fora o PC. Obzvlast rady pri koupi notbooku a 95% uzivatelu napise ze Acer je nejhorsi!! On ani Asus neni nic bezchybnyho...Nejlepsi chvala je na IBM!! A to slysim od vsech lidi vcetne tady na forum. Zase neco jinyho je notbook co ma Mischicka, to je proste TOP od te znacky a tam si ty komponenty hlidaji (testuji je) apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Ze se Vam do toho micham... Nelze rict jednoznacne, ze Acer je spatnej a napriklad Toshiba je dobra.... (podobne jako u jinych vyrobku-vzpomente na hadky,jaky jsou nejlepsi pneumatiky,zarovky,kotouce,apod)... Jen pro info...na firme se preslo komplet na notebooky DELL (predtim Fujitsu-Siemens a ASUS a kdysi davno Toshiba)...Po vybornych zkusenostech s radou D810 se zacaly kupovat D820... A ejhle...dodnes kolegove neustale fleshuji BIOSy, stahuji nove ovladace a i presto jim to minimalne jednou denne jde do BSOD (Blue screen of death)... ja osobne mam D830 a nikdy se neco podobneho nestalo... Takze asi zalezi kdo trefi na spatnou serii ci radu notebooku... Je to přesně tak, většina značek má jednu nebo dvě low - endový řady, který stojí za..... ale acer má jednu nebo dvě, který jsou dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Kam si ji pozval? No jo, chapu... Doufam ze se s nama rozloucis... No osobně jsme se loučili a na fóru snad tak nějak budu pořád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 No osobně jsme se loučili a na fóru snad tak nějak budu pořád... To jsem nevedel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Je to přesně tak, většina značek má jednu nebo dvě low - endový řady, který stojí za..... ale acer má jednu nebo dvě, který jsou dobrý Tak, tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 To jsem nevedel... Co? Že jsme se loučili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Net BYCH měl mít, v té zemi kam jedu není nidky nic na 100%, ale bez fora a bez Vás bych zemřěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Co? Že jsme se loučili ? No jasne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 No jasne... Hm....snad aspoň Lúca nezapomněla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Mas s nim nejake zkusenosti? (dobre) Jojo, mam jednoho pres dva roky a maximalni spokojenost TravelMate 4600 serie ... a to mi uz dvaktat padnul na zem a hosim ho jen tam v batohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Jojo, mam jednoho pres dva roky a maximalni spokojenost TravelMate 4600 serie ... a to mi uz dvaktat padnul na zem a hosim ho jen tam v batohu To říkám furt, já ho kdysi nosil jen v ručníku, v baťouhu, tašce, v autě, politej byl taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.