Luke288 Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Horší než Acer už je snad jenom UMAX. no vidíš a já mám UMAX už přes 2roky a zatím jsem neměl jedinej problém, krom čidla na zavírání displeje, ale to mě netrápí. když jsem ho kupoval, tak žádnej jinej výrobce takovou HW sestavu nenabízel, bylo to to nejlepší co od nich šlo koupit a rozhodně bych do něj šel klidně znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Jojo, mam jednoho pres dva roky a maximalni spokojenost TravelMate 4600 serie ... a to mi uz dvaktat padnul na zem a hosim ho jen tam v batohu Jojo matka ma taky 4 roky starej travelmate politej kefirem. A funguje do ted. Ale uz to mam vyreseny, vrati mi penize... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Tady to žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Tady to žije Asi jako v Letce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Asi jako v Letce! Už jsem tam psal, že P2M by měl radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Už jsem tam psal, že P2M by měl radost... To mas pravdu... Ale zkouskovy je pekne zkurveny obdobi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 To mas pravdu... Ale zkouskovy je pekne zkurveny obdobi.... Pro Tebe nebo P2M? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Pro Tebe nebo P2M? Pro me... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Pro me... P2M má dnes narozeniny : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 P2M má dnes narozeniny : Jojo, tak vsechno nejlepsi!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Jojo matka ma taky 4 roky starej travelmate politej kefirem. A funguje do ted. Ale uz to mam vyreseny, vrati mi penize... Tak ted v tejdnu by mi mel prinest DELL notebooka jeden doktror jehoz dcerka mu na nej vylila kofolu ... nejde ... DELL nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Tak ted v tejdnu by mi mel prinest DELL notebooka jeden doktror jehoz dcerka mu na nej vylila kofolu ... nejde ... DELL nebrat Tak co mam vzit? Acer uz taky nechci...libi se mi tenhle Asus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Tak co mam vzit? Acer uz taky nechci...libi se mi tenhle Asus... Ale je to jenom 14". Není to málo? Vyber si nějakej aspoň 15". Tohle je malý. Synátor si koupil před vánocema tenhle (http://asus.elektrosvet.cz/asus-f7sr-174ct5550dvdrw250g52gwlbttvvhp+dp108519/) a je spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Ale je to jenom 14". Není to málo? Vyber si nějakej aspoň 15". Tohle je malý.Synátor si koupil před vánocema tenhle (http://asus.elektrosvet.cz/asus-f7sr-174ct5550dvdrw250g52gwlbttvvhp+dp108519/) a je spokojenej. 15,4" jsem mel ted. Jelikoz s sebou porad notbook nekde taham,(do skoly) tak byl docela tezkej. Chtel bych zkusit tu 14", min urcite ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 15,4" jsem mel ted. Jelikoz s sebou porad notbook nekde taham,(do skoly) tak byl docela tezkej. Chtel bych zkusit tu 14", min urcite ne... Jo tak to jo, na tahání by to bylo teda těžký. Tenhle má asi okolo 4 kg. Tak to by ten tvůj vybranej mohl bejt dobrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Nejlehčí jsou prý IBM ThinkPad, je fakt, že 15,4" NTB je dost těžký, ale když máš dobrou tašku/baťoh, myslím, že to přežiješ, zvlášť když všude jezdíš autem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Nejlehčí jsou prý IBM ThinkPad, je fakt, že 15,4" NTB je dost těžký, ale když máš dobrou tašku/baťoh, myslím, že to přežiješ, zvlášť když všude jezdíš autem... Nejezdim!! Hele Mischo, jak bys vybral? ASUS nebo IBM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Nejezdim!! Hele Mischo, jak bys vybral? ASUS nebo IBM? Podle výbavy Asus, je to asi 5 ku 1 ve srovnání s IBM, ale u toho je o 1 rok delší záruka a věřil bych podvědomě té značce nějak víc, takže je to zase 5:5, takže bych dal na design a možná známé, ale když to tady sleduju, tak každý říká něco jiného, často opak, tak co zkusit ten Asus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Podle výbavy Asus, je to asi 5 ku 1 ve srovnání s IBM, ale u toho je o 1 rok delší záruka a věřil bych podvědomě té značce nějak víc, takže je to zase 5:5, takže bych dal na design a možná známé, ale když to tady sleduju, tak každý říká něco jiného, často opak, tak co zkusit ten Asus? Taky to tak vidim...diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Taky to tak vidim...diky! Nemáš zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 nazdárek hošíci, jak se pořád máte? no já pracovně,jak jinak v sobotu jsem byl v globusu a objevil jsem tam octavii II rs na dálkový za 1200 kč,mají červenou,to by bylo něco pro mischu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 nazdárek hošíci,jak se pořád máte? no já pracovně,jak jinak v sobotu jsem byl v globusu a objevil jsem tam octavii II rs na dálkový za 1200 kč,mají červenou,to by bylo něco pro mischu Ten uz ji ma...jak jinak...Ma snad dokonce dve!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Ten uz ji ma...jak jinak...Ma snad dokonce dve!! Uz ma jen jednu, druhou vratil v Baumaxu Ale ma, cervenou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Zato dolik nema bo cerna se nedela Natoz v dieslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Jak je Míšo na jihu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.