mischicka Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Sám tu není,jen pokud se píše o věcech nepodstatných,což by si měli hošani písat přes SZ,nebo tu na nás zase bude někdo útočit No ti co nejvíc křičeli to teď dělají o téma vedle, takže myslím nemají proč, už jsem jim to tam napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 No ti co nejvíc křičeli to teď dělají o téma vedle, takže myslím nemají proč, už jsem jim to tam napsal Kde je zas co za problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 No ti co nejvíc křičeli to teď dělají o téma vedle, takže myslím nemají proč, už jsem jim to tam napsal raději nech vosí hnízdo,nebo zase budou lítat kolem nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Nazdárek prďolové, tak koukám že se to tu stále schází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Nazdárek prďolové, tak koukám že se to tu stále schází. nazdáááár Mirešku,už jsi tady dlouho nebyl,nedávno jsem na to poukazoval co děláš,jak se máš?Peta poslouchá?nezlobí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 raději nech vosí hnízdo,nebo zase budou lítat kolem nás To je taky pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 (editace) Nazdárek prďolové, tak koukám že se to tu stále schází. A jéje, Mihule se probral z kómatu Ještě tu chybí ten mechanik vod forda ( teda porsche ) Editováno: 18. leden 2008, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 A jéje, Mihule se probral z kómatu Ještě tu chybí ten mechanik vod forda ( teda porsche ) mám pocit že o5 upadl do kómatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak klucí du do toho taky s váma, rád se mrknu na stejné fandy škodovek jako jsme já jen jsem tedy něják přehlídnul jaké je to pevné datum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tady to vůbec někdy upadá do kómatu Pevní datum, pokud je mi známo, zatím žádné není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Změněno, jsem myslel ale, že jen podtitul jsi chtěl (a ten je už dávno), na vývěsku jsem si ani nevzpomněl. Jojo diky!! Aspon ze tady pro nas neco udelas kdyz na srazy nejezdis!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 raději nech vosí hnízdo,nebo zase budou lítat kolem nás Ted uz myslim to bude v pohode. "Prej" se pracuje na te nove sekci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tak klucí du do toho taky s váma, rád se mrknu na stejné fandy škodovek jako jsme já jen jsem tedy něják přehlídnul jaké je to pevné datum... Ooo, taky Krumlovak? Zatim je sraz daleko (cervenec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ted uz myslim to bude v pohode. "Prej" se pracuje na te nove sekci... Uvidíme, řekl slepý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Jojo diky!! Aspon ze tady pro nas neco udelas kdyz na srazy nejezdis!! Hahaha, jeden sraz jsem vynechal, Tys na tom prvním taky nebyl...jinak se v Budějkách myslím setkáváme častěji než ti co tam bydlí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Nazdárek kucí. Nemohl jsem se nějak urvat z práce. Jsem teď nějak zavalenej atomem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Nazdárek kucí. Nemohl jsem se nějak urvat z práce. Jsem teď nějak zavalenej atomem. Atomem? To radši neříkej, jsem dnes četl na netu jak "Sověti" vyhrožujou preventivním atomovým úderem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Hahaha, jeden sraz jsem vynechal, Tys na tom prvním taky nebyl...jinak se v Budějkách myslím setkáváme častěji než ti co tam bydlí... To mas zase pravdu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Hahaha, jeden sraz jsem vynechal, Tys na tom prvním taky nebyl...jinak se v Budějkách myslím setkáváme častěji než ti co tam bydlí... To mas zase pravdu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Atomem? To radši neříkej, jsem dnes četl na netu jak "Sověti" vyhrožujou preventivním atomovým úderem... Aspoň budete mít proč zase cvičit, dyť jsou to ........ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 To mas zase pravdu! To mas zase pravdu! Není třeba vše psát dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Aspoň budete mít proč zase cvičit, dyť jsou to ........ . Tohle bych zrovna nemusel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Není třeba vše psát dvakrát No jo, ja za to nemuzu! Vam moderatorum fungujou vicenasobne citace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 No jo, ja za to nemuzu! Vam moderatorum fungujou vicenasobne citace? Záleží co tím myslíš - jde označit pomocí talčítka "citovat" víc příspěvků a odpovědět na něj, ale nejde odpovědět na několik citací citací jak to šlo dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Doli se holt uklepnul, to se stává. A všichni okolo z toho mají srandu. To jsem se tě zastal, viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.