Luďa Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No jo jenze jeden kluk z vysociny je uplne OUT. A druhej tou dobou bude doma. Jinak samozrejme nezapomnel... Doma ne e. Budu v lese dřít jak mukl,aby bylo dřevo na zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Doma ne e. Budu v lese dřít jak mukl,aby bylo dřevo na zimu. Na kterou zimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Na kterou zimu? Ta co teď přijde. Dej na mě. V břenu bude taková zima až ti zamrzne nafta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Ta co teď přijde. Dej na mě. V břenu bude taková zima až ti zamrzne nafta. nestraš,tohle jsem nedávno řešil,roźebíral jsem koš v nádrži asi na 5x,pak jsemzjistil že to dělají aditiva zn.sheron nejhorší bylo když jsem zůstal se synkem v nepojízdném autě 30 km od baráku!venku -7C v autě -5C,akorát jsme do auta sedli a ujeli 4 km a ende! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 dnešní sraz padnul,náhradní termín je tuto neděli v 15.00 hod. nejspíš v Igy v kavárně,koho jsem mohl jsem obvolal,koho ne má smůlu kecám,nemám číslo na všechny,respektive ne na zdemara,mishcu ,Ludu,Marcela(údajně je na horách),ještě někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 dnešní sraz padnul,náhradní termín je tuto neděli v 15.00 hod. nejspíš v Igy v kavárně,koho jsem mohl jsem obvolal,koho ne má smůlu kecám,nemám číslo na všechny,respektive ne na zdemara,mishcu ,Ludu,Marcela(údajně je na horách),ještě někdo? mischa je údajně na deploymentu abroad, takže ho neřeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 mischa je údajně na deploymentu abroad, takže ho neřeš to já napsal jen tak,abys neřekl že jsem na tebe zapomněl,proto tam ten úsměv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 mischa je údajně na deploymentu abroad, takže ho neřeš Davame ti to vedet s predstihem, aby si mohl vcas dorazit!! (vyjet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 to já napsal jen tak,abys neřekl že jsem na tebe zapomněl,proto tam ten úsměv Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Davame ti to vedet s predstihem, aby si mohl vcas dorazit!! (vyjet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 sice jsem všem sdělil změnu,ale doufal jsem že zaběhnou sem,asi ne,hm,mám pocit že se sejdeme akorát s Dolim,vás pomluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Mě to bohužel zejtra taky nevyjde. Musím být někde jinde a nedá se to odložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 sice jsem všem sdělil změnu,ale doufal jsem že zaběhnou sem,asi ne,hm,mám pocit že se sejdeme akorát s Dolim,vás pomluvíme Už to tak vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Už to tak vypadá jojo kura práce! slibotechny,aspon se ozvěte ne? člověk si nemůže ani naplánovat náhradní program na den,když se nikdo neozývá! nejspíš místo pokecu půjdu umýt auto,už si to zaslouží,v pondělí pak bude jistojistě pršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Tak co?? Ja jsem auto radeji umyl uz vcera. Dneska je nadherny pocasko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Tak co?? Ja jsem auto radeji umyl uz vcera. Dneska je nadherny pocasko... Jj, na demonstrace, myslím, že se večer uvidíme v TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Jj, na demonstrace, myslím, že se večer uvidíme v TV Budes v TV bo co? No snad stihnu zpravy!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Budes v TV bo co? No snad stihnu zpravy!! No měl jsi mě stihnout v pondělí, chceš odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Tady:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Tady:-) Kde séš? Sme Tě neviděli? Sis vozil prdelku v helikopotvoře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Kde séš? Sme Tě neviděli? Sis vozil prdelku v helikopotvoře? Jj, přesně tak, druhé okénko odzadu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 děkuji všem za účast na dnešním srazu v Českých Budějovicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Co,co? Dneska jsem jezdil po CB. Myslim ze se to odvolalo pro neucast?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Co,co? Dneska jsem jezdil po CB. Myslim ze se to odvolalo pro neucast?! mohl jsi zavolat,mohli jsme zajít na kafe aspon spolu! jasně,slibotechny slíbily téměř všichni a nakonec dal vědět jen oggy,aspon sem!byl jsem zde v dopoledních hodinách a krom mischicky a oggyho tu nikdo ani nepípnul! chjo,tohle je ale sebranka lenochů,ani sem nezajdou ... to jsou tedy kamarádi že?to mischicka by určitě zajel kdyby to neměl tak daleko. no nic,aspon jsem si umyl autí a nalepil samolepku octaviaclub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 mohl jsi zavolat,mohli jsme zajít na kafe aspon spolu!jasně,slibotechny slíbily téměř všichni a nakonec dal vědět jen oggy,aspon sem!byl jsem zde v dopoledních hodinách a krom mischicky a oggyho tu nikdo ani nepípnul! chjo,tohle je ale sebranka lenochů,ani sem nezajdou ... to jsou tedy kamarádi že?to mischicka by určitě zajel kdyby to neměl tak daleko. no nic,aspon jsem si umyl autí a nalepil samolepku octaviaclub Byl jsem za dědou v nemocnici. To bylo pro mě momentálně důležitejší než kafíčko. Ale příště už se snad nějak dohodneme, i když tady je domlouvání na prd. Už abych stanovil pevnej datum grilovačky, jináč se asi nedomluvíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.