Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No jo jenze jeden kluk z vysociny je uplne OUT. A druhej tou dobou bude doma. :) Jinak samozrejme nezapomnel... ;)

Doma ne e. Budu v lese dřít jak mukl,aby bylo dřevo na zimu.

Doma ne e. Budu v lese dřít jak mukl,aby bylo dřevo na zimu.

Na kterou zimu? lol

Na kterou zimu? lol

Ta co teď přijde. Dej na mě. V břenu bude taková zima až ti zamrzne nafta.

Ta co teď přijde. Dej na mě. V břenu bude taková zima až ti zamrzne nafta.

nestraš,tohle jsem nedávno řešil,roźebíral jsem koš v nádrži asi na 5x,pak jsemzjistil že to dělají aditiva zn.sheron :(

nejhorší bylo když jsem zůstal se synkem v nepojízdném autě 30 km od baráku!venku -7C v autě -5C,akorát jsme do auta sedli a ujeli 4 km a ende!

dnešní sraz padnul,náhradní termín je tuto neděli v 15.00 hod. nejspíš v Igy v kavárně,koho jsem mohl jsem obvolal,koho ne má smůlu :p

kecám,nemám číslo na všechny,respektive ne na zdemara,mishcu :D,Ludu,Marcela(údajně je na horách),ještě někdo?

dnešní sraz padnul,náhradní termín je tuto neděli v 15.00 hod. nejspíš v Igy v kavárně,koho jsem mohl jsem obvolal,koho ne má smůlu :p

kecám,nemám číslo na všechny,respektive ne na zdemara,mishcu :D,Ludu,Marcela(údajně je na horách),ještě někdo?

mischa je údajně na deploymentu abroad, takže ho neřeš :p

to já napsal jen tak,abys neřekl že jsem na tebe zapomněl,proto tam ten úsměv :p

Davame ti to vedet s predstihem, aby si mohl vcas dorazit!! :p (vyjet)

to já napsal jen tak,abys neřekl že jsem na tebe zapomněl,proto tam ten úsměv :p

Děkuji kol5

Davame ti to vedet s predstihem, aby si mohl vcas dorazit!! :p (vyjet)

:doh

sice jsem všem sdělil změnu,ale doufal jsem že zaběhnou sem,asi ne,hm,mám pocit že se sejdeme akorát s Dolim,vás pomluvíme :p

Mě to bohužel zejtra taky nevyjde. Musím být někde jinde a nedá se to odložit :mellow:

sice jsem všem sdělil změnu,ale doufal jsem že zaběhnou sem,asi ne,hm,mám pocit že se sejdeme akorát s Dolim,vás pomluvíme :p

Už to tak vypadá :feve:

Už to tak vypadá :feve:

jojo

kura práce!

slibotechny,aspon se ozvěte ne?

člověk si nemůže ani naplánovat náhradní program na den,když se nikdo neozývá!

nejspíš místo pokecu půjdu umýt auto,už si to zaslouží,v pondělí pak bude jistojistě pršet :D

Tak co?? :help: Ja jsem auto radeji umyl uz vcera. Dneska je nadherny pocasko...

Tak co?? :help: Ja jsem auto radeji umyl uz vcera. Dneska je nadherny pocasko...

Jj, na demonstrace, myslím, že se večer uvidíme v TV :feve:

Jj, na demonstrace, myslím, že se večer uvidíme v TV :feve:

Budes v TV bo co? :p No snad stihnu zpravy!! ;)

Budes v TV bo co? :p No snad stihnu zpravy!! ;)

No měl jsi mě stihnout v pondělí, chceš odkaz?

Kde séš? Sme Tě neviděli? Sis vozil prdelku v helikopotvoře?

Jj, přesně tak, druhé okénko odzadu:-)

děkuji všem za účast na dnešním srazu v Českých Budějovicích ;):(

Co,co? Dneska jsem jezdil po CB. Myslim ze se to odvolalo pro neucast?! :help:

Co,co? Dneska jsem jezdil po CB. Myslim ze se to odvolalo pro neucast?! :help:

mohl jsi zavolat,mohli jsme zajít na kafe aspon spolu!

jasně,slibotechny slíbily téměř všichni a nakonec dal vědět jen oggy,aspon sem!byl jsem zde v dopoledních hodinách a krom mischicky a oggyho tu nikdo ani nepípnul!

chjo,tohle je ale sebranka lenochů,ani sem nezajdou ... to jsou tedy kamarádi že?to mischicka by určitě zajel kdyby to neměl tak daleko.

no nic,aspon jsem si umyl autí a nalepil samolepku octaviaclub

mohl jsi zavolat,mohli jsme zajít na kafe aspon spolu!

jasně,slibotechny slíbily téměř všichni a nakonec dal vědět jen oggy,aspon sem!byl jsem zde v dopoledních hodinách a krom mischicky a oggyho tu nikdo ani nepípnul!

chjo,tohle je ale sebranka lenochů,ani sem nezajdou ... to jsou tedy kamarádi že?to mischicka by určitě zajel kdyby to neměl tak daleko.

no nic,aspon jsem si umyl autí a nalepil samolepku octaviaclub

Byl jsem za dědou v nemocnici. To bylo pro mě momentálně důležitejší než kafíčko. Ale příště už se snad nějak dohodneme, i když tady je domlouvání na prd. Už abych stanovil pevnej datum grilovačky, jináč se asi nedomluvíme.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.