MAr(c)el Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Pic draci, tak jestli to dobre pujde tak za 14dni jezdim s RC autickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Pic draci, tak jestli to dobre pujde tak za 14dni jezdim s RC autickem Tě péro, co teda máš za model? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Pri Tvoji vysce se divim ze nemas prorazenou stropnici... střešní okno? by potřeboval poklop jak měly V3S ale na straně řidiče,nebo spíš na obou když s ním jede Luda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Pic draci, tak jestli to dobre pujde tak za 14dni jezdim s RC autickem zdar chlape! hele,vysyp nějaký spojení jo?kdyby se zase něco dělo tak na tebe spojení není! a co že to budeš prohánět za model? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 střešní okno?by potřeboval poklop jak měly V3S ale na straně řidiče,nebo spíš na obou když s ním jede Luda Všichni maj kamarády jen já Tebe a doliho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Všichni maj kamarády jen já Tebe a doliho no vidíš jak se máš,a ještě frfňáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 no vidíš jak se máš,a ještě frfňáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Tak mel by to bejt podvozek TT-01R kterej uz je vicemene vytunenej od vyroby, jen mu upravit svetlou vejsku aby mohl jezdit rally a na to kastli Fabia WRC zatim bez polepu (ty jeste nemam rozmyslene) jo a kdyby nekdo vedel jak levneji sehnat kastli ty fabky u skodovky tak mi dejte vedet : ICQ 58334774 (tam i sdelim cislo na telefon :-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 dneska sem tunil a pod loketní opěrkou vzadu jsem dělal otvor na lyže jako maj adinky a báwa povedlo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 dneska sem tunil a pod loketní opěrkou vzadu jsem dělal otvor na lyže jako maj adinky a báwa povedlo se Foto? Vzdyt to ma i OII nebo je to neco jineho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 včera jsem jel na autoškolu vyzkoušet svojí novou mašinu... něco jako RC model o jakém je tu řeč dostal sem jí v krabici rozebranou do posledního šroubku, tak to byl takovej hlavolam z číny jede pěkně z vostra, a když je dobrej vítr, nemusím jí pomáhat při rozjezdech odpichováním 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Hele tam to znam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Jj, hoď foto té Tvé díry na lyže, by mě zajímalo cos vykutil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 (editace) dobrá, zde je tedy příběh o tom, jak jsem si hrál s přímočarou pilkou zadní strana odlepim koberec, ten čtvereček sem dal na suchej zip sklopím opěrku odcvaknu plastík a už je tam díra lyže zezadu lyže zepředu etě jen natáhnu gumu kolem toho okénka a bude to špica Samo že lyže se budou ukládat do origo vaku škoda Editováno: 11. Březen 2008, autor: lisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 hlavně tedy znažil jsem se to nafotit tak, aby bylo vidět že na první pohled neni po díře ani vidu, ani slechu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 To jo, ucelove to je dobry! U OII se to cely odcvakne...nekdy ukazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 To jo, ucelove to je dobry! U OII se to cely odcvakne...nekdy ukazu. No jo, ale já mám první oktu... na prvních sedačkách nebyla vzadu loketka a tyhle jsou z G4 rok 02 ale i tak tam díra na lyže není teda nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 No jo, ale já mám první oktu... na prvních sedačkách nebyla vzadu loketka a tyhle jsou z G4 rok 02 ale i tak tam díra na lyže není teda nebyla A cos teda upravoval? Jen ten koberec a jinak to tam bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 hehe... mrkni pod koberec co je pod sedačkou... nadeš pořádnej plátek železa :-D nehne s ním jen tak ledjakej látek, na všech co jsem měl jsem vylámal zuby... pka jsem kouil za 295kč plátek do přímočarky na železo a plech od DEWALT a ten to zkousnul a vyřezal...jsou tam dvě výstuhy profilu L a dvojitý plech... zítra dyžtak sem hodim ten kus plechu co sem vyříznul, abys věděl s čím jsem nejvíc bojoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 hehe... mrkni pod koberec co je pod sedačkou... nadeš pořádnej plátek železa :-D nehne s ním jen tak ledjakej látek, na všech co jsem měl jsem vylámal zuby... pka jsem kouil za 295kč plátek do přímočarky na železo a plech od DEWALT a ten to zkousnul a vyřezal...jsou tam dvě výstuhy profilu L a dvojitý plech... zítra dyžtak sem hodim ten kus plechu co sem vyříznul, abys věděl s čím jsem nejvíc bojoval.. Vyfoť hlavně výsledek, ten nám řekne víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Jj, hoď foto té Tvé díry na lyže, by mě zajímalo cos vykutil... Tak já ti teda tu svojí díru ukážu, ale lyže se mi tam nevejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Ty vole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Tak já ti teda tu svojí díru ukážu, ale lyže se mi tam nevejdou Tak to je výzva...ale rád se jí vzdám a dám příležitost ostatním A myslíš, že by ani patřičná motivace nestačila na ty lyže ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Tak to je výzva...ale rád se jí vzdám a dám příležitost ostatním A myslíš, že by ani patřičná motivace nestačila na ty lyže ? fuj tajbl, na co to nemyslíš Tohle mi dneska poslala jedna barmanka z fitka, fčéra vlezla k nám do šatny a chtěla něco vyblejsknout. Bohudík stihla jenom mojí prdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 fuj tajbl, na co to nemyslíš Tohle mi dneska poslala jedna barmanka z fitka, fčéra vlezla k nám do šatny a chtěla něco vyblejsknout. Bohudík stihla jenom mojí prdel. Barmanka říkáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.