Březen 7, 200817 r Pic draci, tak jestli to dobre pujde tak za 14dni jezdim s RC autickem Tě péro, co teda máš za model?
Březen 7, 200817 r Pri Tvoji vysce se divim ze nemas prorazenou stropnici... střešní okno? by potřeboval poklop jak měly V3S ale na straně řidiče,nebo spíš na obou když s ním jede Luda
Březen 7, 200817 r Pic draci, tak jestli to dobre pujde tak za 14dni jezdim s RC autickem zdar chlape! hele,vysyp nějaký spojení jo?kdyby se zase něco dělo tak na tebe spojení není! a co že to budeš prohánět za model?
Březen 7, 200817 r střešní okno?by potřeboval poklop jak měly V3S ale na straně řidiče,nebo spíš na obou když s ním jede Luda Všichni maj kamarády jen já Tebe a doliho
Březen 10, 200817 r Tak mel by to bejt podvozek TT-01R kterej uz je vicemene vytunenej od vyroby, jen mu upravit svetlou vejsku aby mohl jezdit rally a na to kastli Fabia WRC zatim bez polepu (ty jeste nemam rozmyslene) jo a kdyby nekdo vedel jak levneji sehnat kastli ty fabky u skodovky tak mi dejte vedet : ICQ 58334774 (tam i sdelim cislo na telefon :-D)
Březen 10, 200817 r dneska sem tunil a pod loketní opěrkou vzadu jsem dělal otvor na lyže jako maj adinky a báwa povedlo se
Březen 10, 200817 r dneska sem tunil a pod loketní opěrkou vzadu jsem dělal otvor na lyže jako maj adinky a báwa povedlo se Foto? Vzdyt to ma i OII nebo je to neco jineho?
Březen 10, 200817 r včera jsem jel na autoškolu vyzkoušet svojí novou mašinu... něco jako RC model o jakém je tu řeč dostal sem jí v krabici rozebranou do posledního šroubku, tak to byl takovej hlavolam z číny jede pěkně z vostra, a když je dobrej vítr, nemusím jí pomáhat při rozjezdech odpichováním 8)
Březen 11, 200817 r dobrá, zde je tedy příběh o tom, jak jsem si hrál s přímočarou pilkou zadní strana odlepim koberec, ten čtvereček sem dal na suchej zip sklopím opěrku odcvaknu plastík a už je tam díra lyže zezadu lyže zepředu etě jen natáhnu gumu kolem toho okénka a bude to špica Samo že lyže se budou ukládat do origo vaku škoda Upraveno Březen 11, 200817 r od lisky
Březen 11, 200817 r hlavně tedy znažil jsem se to nafotit tak, aby bylo vidět že na první pohled neni po díře ani vidu, ani slechu...
Březen 11, 200817 r To jo, ucelove to je dobry! U OII se to cely odcvakne...nekdy ukazu. No jo, ale já mám první oktu... na prvních sedačkách nebyla vzadu loketka a tyhle jsou z G4 rok 02 ale i tak tam díra na lyže není teda nebyla
Březen 11, 200817 r No jo, ale já mám první oktu... na prvních sedačkách nebyla vzadu loketka a tyhle jsou z G4 rok 02 ale i tak tam díra na lyže není teda nebyla A cos teda upravoval? Jen ten koberec a jinak to tam bylo?
Březen 11, 200817 r hehe... mrkni pod koberec co je pod sedačkou... nadeš pořádnej plátek železa :-D nehne s ním jen tak ledjakej látek, na všech co jsem měl jsem vylámal zuby... pka jsem kouil za 295kč plátek do přímočarky na železo a plech od DEWALT a ten to zkousnul a vyřezal...jsou tam dvě výstuhy profilu L a dvojitý plech... zítra dyžtak sem hodim ten kus plechu co sem vyříznul, abys věděl s čím jsem nejvíc bojoval..
Březen 11, 200817 r hehe... mrkni pod koberec co je pod sedačkou... nadeš pořádnej plátek železa :-D nehne s ním jen tak ledjakej látek, na všech co jsem měl jsem vylámal zuby... pka jsem kouil za 295kč plátek do přímočarky na železo a plech od DEWALT a ten to zkousnul a vyřezal...jsou tam dvě výstuhy profilu L a dvojitý plech... zítra dyžtak sem hodim ten kus plechu co sem vyříznul, abys věděl s čím jsem nejvíc bojoval.. Vyfoť hlavně výsledek, ten nám řekne víc...
Březen 11, 200817 r Jj, hoď foto té Tvé díry na lyže, by mě zajímalo cos vykutil... Tak já ti teda tu svojí díru ukážu, ale lyže se mi tam nevejdou
Březen 11, 200817 r Tak já ti teda tu svojí díru ukážu, ale lyže se mi tam nevejdou Tak to je výzva...ale rád se jí vzdám a dám příležitost ostatním A myslíš, že by ani patřičná motivace nestačila na ty lyže ?
Březen 11, 200817 r Tak to je výzva...ale rád se jí vzdám a dám příležitost ostatním A myslíš, že by ani patřičná motivace nestačila na ty lyže ? fuj tajbl, na co to nemyslíš Tohle mi dneska poslala jedna barmanka z fitka, fčéra vlezla k nám do šatny a chtěla něco vyblejsknout. Bohudík stihla jenom mojí prdel.
Březen 12, 200817 r fuj tajbl, na co to nemyslíš Tohle mi dneska poslala jedna barmanka z fitka, fčéra vlezla k nám do šatny a chtěla něco vyblejsknout. Bohudík stihla jenom mojí prdel. Barmanka říkáš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.