Fída Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 jooo srázek třeba duben nebo květen já už sem na letních ale do soly se mi taky nece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 ... jo a malem bych zapomel na to prekvapeni http://www.volny.cz/ottaviani/ No vida tak gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Ty joooo....GRATULACE!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 ... jo a malem bych zapomel na to prekvapeni http://www.volny.cz/ottaviani/ gratuluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 (editace) ... jo a malem bych zapomel na to prekvapeni http://www.volny.cz/ottaviani/ UPŘÍMNOU SOUSTRAST! Oženit se znamená zdvojnásobit své povinnosti a napůl omezit svá práva. Arthur Schopenhauer Ke svatbě nestačí příteli dva páry bosých nohou v posteli. Anglické přísloví Editováno: 27. Březen 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Taky velká gratulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Takle nějak si užívam dovolenou. Místo abych ležel na gauči tak dřu jak kůň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Takle nějak si užívam dovolenou. Místo abych ležel na gauči tak dřu jak kůň. Dyť nedřeš, fotíš . Za tebe koukám dře někdo jinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 diky kuciii ale bohuzel nepoveze nas nase Fabinka se 130 konikama, ale jen jeden kocar s dvema konskejma silama :horse: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 diky kuciii ale bohuzel nepoveze nas nase Fabinka se 130 konikama, ale jen jeden kocar s dvema konskejma silama :horse: tak hlavně aby vám vyšlo počasí. Kdyby lilo tak radši sedněte do tý fabči a zapřáhněte ty dva koně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Takle nějak si užívam dovolenou. Místo abych ležel na gauči tak dřu jak kůň. Fuj tajbl, práce Čeká mě něco podobnýho, akorát ne plovoučka, ale 20 metrů čtverečných dlažby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 ... jo a malem bych zapomel na to prekvapeni http://www.volny.cz/ottaviani/ Krásné přání, přeju i krásný společný život...jen envím jestli stihnu tak rychle dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Fuj tajbl, práce Čeká mě něco podobnýho, akorát ne plovoučka, ale 20 metrů čtverečných dlažby. Bruderovi to neuškodí Jen se bojím, že až po půl roce přijedu domů, tak to tam nepoznám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 ... jo a malem bych zapomel na to prekvapeni http://www.volny.cz/ottaviani/ VELIKÁ GRATULACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Taky se připojuji ke gratulaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tak kluci snad sformujete škoda šiky a vyrazíte Já se postarám o velení a řízení z velitelského stanoviště pomocí komunikčních a informačních systémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 .. kdyby neklaplo pocasi tak bude BMW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Nechápu, možná mi to po obědě nemyslí, ale nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Nechápu, možná mi to po obědě nemyslí, ale nechápu... copak je tak strasnyho ze to nechapes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Dyť nedřeš, fotíš . Za tebe koukám dře někdo jinej. To je tatík. Nechce fotit tak je na fotkách. Zlatě se má kdo bydlí v paneláku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tak kluci snad sformujete škoda šiky a vyrazíte Já se postarám o velení a řízení z velitelského stanoviště pomocí komunikčních a informačních systémů. Tak klucí,začnite leštit svý miláčky a vyjednávat propusty u drahých poloviček ať tam MAr©el má pořáddnou Škoda kulisu. Vezmem chomout kouli a bič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tak klucí,začnite leštit svý miláčky a vyjednávat propusty u drahých poloviček ať tam MAr©el má pořáddnou Škoda kulisu. Vezmem chomout kouli a bič. No to by teda marný nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 To je tatík. Nechce fotit tak je na fotkách. Zlatě se má kdo bydlí v paneláku. No to se teda máš, že za tebe chudák taťka maká, já si to musím odřít sám a ne jenom v paneláku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No to se teda máš, že za tebe chudák taťka maká, já si to musím odřít sám a ne jenom v paneláku. Ty nemáš hodnýho souseda,kterej část odedře za tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 No to se teda máš, že za tebe chudák taťka maká, já si to musím odřít sám a ne jenom v paneláku. Konečně den dovolený podle mejch představ: Návrat ke kořenům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.