Březen 29, 200817 r Pomalu, ale jistě kráčíme do FINÁLE Ani pomalu, ani jistě Finále je rezervováno pro Liberec a Vary
Březen 29, 200817 r Ani pomalu, ani jistě Finále je rezervováno pro Liberec a Vary S timhle sem nechod...
Březen 29, 200817 r S timhle sem nechod... Ale ale. Začne jaro a kluci z Moudfildu budou muset jít opravovat sekačky,tak nebudou mět na hockej čas.
Březen 30, 200817 r Zdar kucí. Tak dneska jsem to přehodil na letní, doufám že už nebude padat žádný svinstvo Jináč k hokeji. Dneska zase hráli budějce ja banda dementů, ale ta sebranka z toho ruskýho okresního města neni o nic lepší. Kdyby tem neměli toho "dementora" tak už by byli budějky dávno ve finále.
Březen 31, 200817 r Zdar kucí. Tak dneska jsem to přehodil na letní, doufám že už nebude padat žádný svinstvo Jináč k hokeji. Dneska zase hráli budějce ja banda dementů, ale ta sebranka z toho ruskýho okresního města neni o nic lepší. Kdyby tem neměli toho "dementora" tak už by byli budějky dávno ve finále. Jestli vydrží domácí neporazitelnost, tak jsme ve finále Jj, Mensator je hodně drží, ale ještě uvidíme kdo z koho, ty zápasy jsou hodně vyrovnanéé...
Březen 31, 200817 r Pic, tak zejtra na hokej ZDAR Jinak jsem se taky snazil prezout na letni, ale nastal velkej problem, misto kulatych kol mam hnusne sisate ctverecky ... nechavam je narovnat, tak snad to nejak pujde ... pristi rok budou nove i s gumama
Březen 31, 200817 r Pic, tak zejtra na hokej ZDAR Jinak jsem se taky snazil prezout na letni, ale nastal velkej problem, misto kulatych kol mam hnusne sisate ctverecky ... nechavam je narovnat, tak snad to nejak pujde ... pristi rok budou nove i s gumama Kde to nechavas rovnat? Stepanovice?
Duben 1, 200817 r Napadlo mě jestli nemyslíš Schalke-Barcelona na ČT2 nebo Řím-Manchester na ČT4 Jinak v hokeji to jeden čas taky nebylo v Budějkách nic moc, ale letos hráli pěkně.
Duben 1, 200817 r Jinak v hokeji to jeden čas taky nebylo v Budějkách nic moc, ale letos hráli pěkně. škoda jen,že to nedotáhl do úplnýho a krásnýho konce
Duben 1, 200817 r Vypadli zaslouženě, bylo to k smíchu. Turek byl poslední zápasy úplně o prdu, ale takovejch tam bylo víc. Hlavně mistr Toman, to je kapitola sama pro sebe.
Duben 2, 200817 r Kde to nechavas rovnat? Stepanovice? Pnenuservis jankovsky u kina Kotva, rovnaji to za tepla na lisu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.