Duben 2, 200817 r ... tak vcera objenano RC auticko, sice nakonec s kastli Subaru 2oo5 ale co, prvni astli beztak nekde vocesu
Duben 2, 200817 r Pnenuservis jankovsky u kina Kotva, rovnaji to za tepla na lisu Počkej, to máš fakt šišaté disky? Já myslel, že jen slehlé pláště. Co jsi dělal?
Duben 2, 200817 r ... tak vcera objenano RC auticko, sice nakonec s kastli Subaru 2oo5 ale co, prvni astli beztak nekde vocesu Jj, s tou první kastlí máš pravdu, taky jsem to brzo zjistil.
Duben 2, 200817 r Jj, s tou první kastlí máš pravdu, taky jsem to brzo zjistil. Na hračičky vás užije, ale pořádný auta jsou chudáci, co?
Duben 2, 200817 r Na hračičky vás užije, ale pořádný auta jsou chudáci, co? Nevím jak jinde, ale u mě určitě ne
Duben 2, 200817 r A vůbec, nějak jsme to tady zakecali, 19.4. se blíží, měli bychom na tu Hlubokou aspoň zajet ,samo v hojném počtu, aby to nebylo Marcelovi líto, že tam nikdo není.
Duben 3, 200817 r Počkej, to máš fakt šišaté disky? Já myslel, že jen slehlé pláště. Co jsi dělal? 3 byli napsoto na pikacu a jeden jeste usel ... rovnaji to lisem za tepla a prej ty kola co mam jsou uplne mekoucky RONAL R7 15"x7" a hlavne se spojenim 195/50, takze jestli se to jeste jednou zasisati, tak budu schanet novy kola.
Duben 3, 200817 r Největší zvěrstva se stejně vždycky dějou venku před Zase mu tam nemůžeme udělat nějakou mega ostudu, to už by s náma nemusel mluvit. Ale je pravda že Doliho černá kára by byla skvělý auto pro nevěstu, a samozřejmně Doli jako šofér by musel bejt na to pořádně voháklej. Černý mokasíny, bílý podkolenky, černý slipíky nebo boxerky a kravata. Ničim jiným už bych to nekazil
Duben 3, 200817 r Nene, černé pro ženicha a červené pro nevěstu...dokážu si představit červenou naleštěnou RS, nekouřící...
Duben 3, 200817 r Jj, máš pravdu, souhlasím Zdendo, nekouřící TDi je nepředstavitelná nebo jen težce představitelná představa
Duben 3, 200817 r nechci vam kazit iluze o dobrem a peknem aute, ale titanove sede BMW petkove rady s 6ti valcovym motorem kozenym interierem pohonem zadnich kol to asi zadna skodovka nepokori ... takze kdyz nevyjdou kone, tak BMW to jisti
Duben 4, 200817 r nechci vam kazit iluze o dobrem a peknem aute, ale titanove sede BMW petkove rady s 6ti valcovym motorem kozenym interierem pohonem zadnich kol to asi zadna skodovka nepokori ... takze kdyz nevyjdou kone, tak BMW to jisti kdopa vlastní takovýhle autíčko??? je kupovaný v ACR auto???
Duben 4, 200817 r nechci vam kazit iluze o dobrem a peknem aute, ale titanove sede BMW petkove rady s 6ti valcovym motorem kozenym interierem pohonem zadnich kol to asi zadna skodovka nepokori ... takze kdyz nevyjdou kone, tak BMW to jisti Ale nejlíp by se nevěsta vyjímala v HRÁŠKOVĚ ZELENÝ FÁBIJCE!! To je lepší než všechny BMW.
Duben 4, 200817 r A vůbec, nějak jsme to tady zakecali, 19.4. se blíží, měli bychom na tu Hlubokou aspoň zajet ,samo v hojném počtu, aby to nebylo Marcelovi líto, že tam nikdo není. ... jo a jinak obradni sin ktera je na zamku je bohuzel jen pro 30 lidi To se akorát vejdem. No měly by jsme se domluvit. Ať všetci vidí s kým se Mar©el na tý "zelený obrazovce" potkává.
Duben 4, 200817 r To se akorát vejdem. No měly by jsme se domluvit. Ať všetci vidí s kým se Mar©el na tý "zelený obrazovce" potkává. No to je nápad, uděláme si tam takovej malej "jihosrázek".
Duben 5, 200817 r No to je nápad, uděláme si tam takovej malej "jihosrázek". Tak tak. Naleštíme auta,umejem se a učešem,vezmem flašku něčeho dobrýho a Mar©elovi poklepem tlapkou a nevěstu kol5 .
Duben 5, 200817 r A nebyl náhodou den D už dnes??? Ne je to až 19-týho. Tak máme na přípravu jakž takž čas. Jestli tam teda Marcel nepověsil nějaký "předělaný" oznámení. To by mu ale asi svědomí nedovolilo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.