mischicka Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Už chyběly jen vložky, ty maj taky křídla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 což o to,ale o homologaci si své vyslechne na STK,na Harazimu u Č.K. 100% zkušenost! Stačí si to umět zařídit, oktu na STK neviděli 4 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Tím se ani nechlub, neříkám, že STK je bůh ví co, ale aspoň nějaká záruka, že auto je OK. A navíc nevíš kdo to tu čte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Myslel jsem na harazimu neviděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tím se ani nechlub, neříkám, že STK je bůh ví co, ale aspoň nějaká záruka, že auto je OK.A navíc nevíš kdo to tu čte. nejde jen o Harazim!!!!!!!!!!!!! příští týden mi začíná dovča,můžem se někde srazit Lísky,Doli,budu v Kájově! kde je vůbec Doli??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Doli se nejspíš ještě rehabilituje po operaci. Čučel jsem jak půl prdele z křoví, když mi říkal co mu bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Já to věděl průběžně, dokonce jsem byl u toho když to začínalo, ale taky jsem koukal jak puk z mistrovství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 DOLIho v krumlově furt potkávám... srazit se můžeme... Osobně bych vyrazil na dvě hodinky na Lipno na katamarány... Sháním ještě taK 3 KLUKY K sobě, aby sme to monstrum zvládli jo a jinak 200Kč na hodiny, takže na dvě hodinky, každej dáme kilo a frčíme Dneska´sem přijel s NINJOU ZX7R na harazim na STK páš vim že je 100% OK tak se tam nebojim... čoveče maj do 19:00 a já přijel v 17:45 a už mě nevzali, mže prej nestáhajó... kurfa... byl sme tam jedinej a uvnitř na dílně bylo jedno auto (slovy jedno) hm, hm, někdy se nestačim divit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 jo, přestala makat klima... jakože ve smyslu že ventilátory, ani komresor nesepnou, když pustim klimu... nicméně když v motoru manuálně sepnu relátko klimy, vše se rozběhne... Tak nevim... odkud kam vede signálový kabel z relátka klimy? Co sme zkoumal, příjde mi že jde do nějakého ventilu... resp. že signál z auta, ten čudlik kterým počtím mou manuální klimu, jde do toho ventilu a z toho ventilu to jde na relátko, co sepne komresor a ventilátor... Takže jako by ten ventil ten signál nepustil dál hehe... může hlídat třeba množství toho chladícího plynu nebo co tam teče? mysli že moje klima nebyla plněná celá léta :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Kucí sorry, ale termín grilovačky se mi totálně zhroutil. Dostali jsem od mamči dovolenou a jsem bohužel fuč. Budu se vracet až 22.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Aj... Lisky: Kdy, kde co si me potkal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Kdo z vas jede v sobotu na pribram tuning show? Dyztak sraz v sobotu v 9:00 na OMV v CK. Info v offi srazech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tak co Pribram? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Coz pribram, to byla parada.. Ted mam ale BIG problem.. Mam prorazeny chladic na klimu takze kdyz by nekdo potkal zdravej klima chladic, tak mi prosim dejte echo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Dneska ráno sem přišel k autu a... Jedno vam povim... Lidi sou kurvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Áááále, u nas na chate pred hospodou :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Hele, teď si říkám, nebyl tenhle víkend ten co měla být ta chata?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Áááále, u nas na chate pred hospodou :/ Aspoň vidíš, že parkovat před hospodou se vůbec nevyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Co takhle udělat nějaký menší jihočechsrazík?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Tak se s Vámi chci podělit o to, jak jsem dopad na dovolenej ve Francii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Ty krásko, co jsi dělal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Upadlé kolo nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Co takhle udělat nějaký menší jihočechsrazík?? Měl jsem být tenhle týden v Bech, už jsme se s dolíkem domlouvali, ale angína změnila plány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Tak snad to nebude na dlouho a přibude nás víc, aby jsme tam nebyly jen sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.