Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ještě, že zaúkoluji doma přítelkyni, aby jezdila na kole, abych se mohl podívat na televizi :D

Žes neřekl dřív, že jí nechceš doma ale venku na kole, bych jí v týdnu vytáhl :p

Sakra to aby jsme si hlídali před mischou všechny baby. :)

Zdeničku jsem v pořádku vrátil, což jasně dokazuje, že hlídání není třeba. Však víš, čestný muž a šlechtic :p

No jo galantní jako vždy. :palec2: ale taky se to nemá přehánět lol

No právě proto dnes odjedu a Vy budete mít klid :smich:

Si tady z toho děláš holubník, jseš víc doma než v práci :) ("a tak to ma byt")

Prd, musím na úřad.

A pak 14 dní do Raka, 2 dny tady a pak definitivně pryč :-)

A copak? Jdeš na lepší, nebo tě to v bech už nebaví?

Od každého kousek :)

Škoda, že jsme nezvládli to pivko, hodili bychom řeč.

Tak to musíme ještě nějak zvládnout, přece neodejdeš bez rozloučení. :feve:

No ještě tu budu 29.-30.9. ale to máme naplánovanou štábní rozlučku, takže buď někdy později, určitě do bech mockrát pojedu na služebku apod., nebo třeba ten škodahome, i když ten ještě nevím..

nazdárek chlapíci,tedy tady se to trochu pohlo,je vidět že je po dovolených :D

jak se máte?já mám ted nucenou dovču,firmapro kterou pracujeme má finanční problémy tak ted neděláme a nevímeco s námi bude.

Jo abych nezapomněl:nedávno jsem vás informoval o koupi 2DIN autorádia do mého miláčka,tentokráte vám musím oznámit že po dvou reklamacích radio vracím,nejsem spokojen s jeho zasekáváním.tak se porozhlížím po jiném.můžete radit!díky

Ahoj, budu ted neco objednavat z US, mrkni sem, treba si vyberes:

www.lisky.cz/dvd.htm

Co budeš objednávat??

octaviamane: zdarec kámo, slyšel jak mi hvízdaj starý bravurisky? :-D čeče máš to pěkný, nikdy bych neřekl že bude pěkně vypadat RS nárazník v bílé barvě :)

jj,hvízdaj dobře,ale pěkně jsem se lekl,měl jsem v autí kinder

mně už zase pěkně pišče turbo,měl jsem protrženou membránu v egr proto ten čoud jak z tatry,nadruhou stranu 1 do 3500 ot si začudí i tak

jo,rs nárazník v bílé je good,to jsem věděl hned,ještě xeny a supr :D

jen mě mrzí ta barva,po tom přelakování u Vařila je to pěkný,jen ten odstín,ale je o dost blíž než Novas a kvalitně taky

dal ti pro mně ty prachy nebo se na mně vysr......!

Ahoj, budu ted neco objednavat z US, mrkni sem, treba si vyberes:

www.lisky.cz/dvd.htm

bude to se zárukou?

bude to se zárukou?

záruka by na to měla být normál, objednal jsem první kousek pro sebe, tak uvidim až to příjde co a jak bude. hlavně jak to bude fungovat, prachy sme musel odeslat předem, ted musím 14 dnů doufat že rachy dorazí, že pošlou to slibujou, že cestou přes moře někdo nevybere balíček (známé v práci se to stalo)... pak dám vědět jak to maká :)

hm,tak to mně moc neláká,poslat prachy je asi normální v dnešní době,hlavně pokud nakupuješ na netu,ale doufat že se to neztratí ted a pak možná při možné reklamaci a ta domluva a to všechno na tu dálku .... to asi nepodstoupím,přeci jen když nakupuji někde v cz tak při nasr....í nemám nikam nějak extremně daleko,v tomto případě se může nějakej bezdomovec v americe bavit tím že tahá z lidí prachy a nic nedá a nebojí se páč za nim nepojedeš,sem myslel že to budete mít něco jako obchod,tu v cz.

tak nic no ale přijedu to pak omrknout.čus

hezky citát. S tím dodáním sem zjistil že to dodá kurýr DHL, takže začínám věřit že to přijde v pořádku :)

Tohle se ke mne dostalo. lol V IGY, kdo to nepozna. ;)

Upraveno od Doli

Kdo umí, ten umí :D

Dotičný nepotřebuje jezdit ani do servisu, když potřebuje udělat něco na podvozku

Hezký. Asi jeli na čas kdo bude dřív venku. V Praze se to stalo taky, švára mi to posílal někdy loni z nějakých obchoďáku. ;)

jojo, řešilo se to na tuningfóru.org nevim jak se toto může někomu podařit.

Tohle se ke mne dostalo. lol V IGY, kdo to nepozna. ;)

Auto 2x vyfotíš a tu hezkou slečnu nad autem ne. :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.