lisky Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Auto 2x vyfotíš a tu hezkou slečnu nad autem ne. to fotil nekdo jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 kecáš :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 už sem vám říkal ten fór? V sobotu jel Lísky za mladou a upadla mu v motoru napínací kladka .....3...2...1...smííích! Kladka provozního řemenu, takže kromě motoru zdechlo uplně všechno .. Ještě sem s tím dojel přes celej krumlov na dílnu, pravda je že motor trochu smrděl, asi mu vadilo že nejela vodní pumpa ale je to kurna oktáfka f tédéíčku, tak kajn štres dneska sem přehodil kladku, dal novej řemen a už to vrčí, zítra doladim plastíky a hadice co sem kvůli tomu musel poshazovat a je na dalších 200 000km klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Teda to byl dost dobrej fór mám taky jeden. O dovče v Ostravě mi nezapaloval jeden válec a cesta domu 450 km na 3 válce, a vydržel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 hm, vydržel a kokám že ho ted prodáváš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) ale jinak dobrá fabka, takovou potřebuju pro mladou, ale v naftě.. klidně atmosféru sdi, ale potřebuju aby to žralo naftu, roslinej olej, olej z transformátorů, starej vyjetej motorovej olej, atd..., prostě všechno co zbaští i moje okta Editováno: 6. Říjen 2008, autor: lisky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 hm, vydržel a kokám že ho ted prodáváš :-) to není moje, to je kamarádky, svoje bych neprodal, mám ho moc rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 koukám, že máš všežravce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Něco jak vojenskou Tatru. Ta taky žere naftu, leteckej benzin, petrolej a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 přesně tak, mám dokonce i vojenskou barvu, taky skoro taková poto... kaky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Tak já Ti ještě na ní seženu vlaječky. Chceš Obdélníkový nebo kulatý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Raději oboje, kdyby koupil stejnou barvu i přítelkyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 To ale vod každýho druhu 2x. Co kdyby hádali kdo bude mít kulatý a kdo obdélníkový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 hele esi to sou samolepky tak je beru za cenu poštovní obálky, přípíšu ti na účet 10kč OKi? nebo mi je po někom pošli do krumlova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Ale musíš 6 tejdnů počkat. Nejsem u zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 počkám a né ža na mě zapomeneš ¨ díky chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Jihočeši zdalipak jste sledovali hokejovou ligu mistrů? Já když teď viděl výsledek tak jsem rád, že jsem se nekoukal. Ale na druhou stranu podle toho co psali ve sportu na novinky.cz, to musel být krásný hokej. Prohráli jsme 1:7 hrůza, snad jim to aspoň půjde v extralize stejně dobře jako vloni( ikdyž to zatím tak nevypadá) Editováno: 8. Říjen 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 mas pravdu, kde ze lonsky snehy jsou... Loni to v BA bylo super, letos je to horsi. Maji mesic na to, nez budou hrat s Ufou doma, aby se dali trochu dohromady. Po tom dnesnim vyprasku vubec nevim, jestli se na to pujdu podivat nazivo, jak jsem planoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 nejak ytyhle sporty nesleduju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 aspon nejaka kultura... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Já kdybych měl tu možnost, tak bych šel hned, je to zase něco jinýho než jen extraliga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Budějky prohrávaj standartně ne? Jsem byl na prvním zápase a od té doby prohrávají neustále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 a je to venku, kdo za to může. Žádnej Bokroš ale Mischicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Jo to bylo prokleti, budu ho tam muset dotahnout znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.