mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Chlapci hoj, bylo to super, o moc jste přišli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 PS: Potkal jsem bartucha a Lišku, dva Jihočechy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 A tady je máme-bartuch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 a Liška.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 ...a prázdné místo co po nich ráno zůstalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 práce na chalupě jak na kostele. Musim to ještě drobátko poladit na tu grilovačku. Se s tim teď budu dřít a vy mi to tam potom stejně rozmlátíte Tak nevim jestli se na ty úpravy radši nevyprdnu nazdárek, víkend byl umorný a pracující tak jsem musel pustit skodahome z hlavy! taky už jsem vyřešil ten problém s vypadávajícím turbem ....... kura,tehdá jak jsem měl tu nehodu,mi prdnul ten vrchní plast od intercooleru,no to je celý problém,zalepeno,hotovo ,provedena zkouška rychlosti a byl jsem na 195 km/h,akorát po výměně těch silnějších podtlakových hadiček je čůza líná jak veš,co s tím?řekl bych že výkon turba se posunul z 1900 na 2200 ot/min,a to není ono,hlavně neslyším že zapíská,prostě je línější,asi jí propustím a bude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 PS: Potkal jsem bartucha a Lišku, dva Jihočechy.... a připojí se k nám?????????no jednu fldu kousnem ne?nebo roztáhneme řady do historie???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 PS: Potkal jsem bartucha a Lišku, dva Jihočechy.... a připojí se k nám?????????no jednu fldu kousnem ne?nebo roztáhneme řady do historie???? Jsem jim říkal, čtou to tu, tak snad ano...a pivo pít umí solidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Luďa byl 3 dny s novou přítulkou v Chebu, ještě ani není doma, prt. zapomněl odbočit a místo na Prahu jel na Louny :smich: Ne, vážně, není doma, ale ráno mu o tom řeknu, myslím, že nebude proti. Nová přítulkyně mi dává zabrat. Nějak mi nezbejvá čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Nová přítulkyně mi dává zabrat. Nějak mi nezbejvá čas. Ani an vlastního bratra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Čus chlapi sraz byl super piva dost a slivovice taky.ráno jsme museli zmizet protože začínalo vedro jako .....a ject po opici nic moc.v praze jsme stáli na nuseláku dost poldů a záchranka asi nějakej hopsal.teď už bude snad dost času tak budeme jezdit když nás teda vemete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Čus chlapi sraz byl super piva dost a slivovice taky.ráno jsme museli zmizet protože začínalo vedro jako .....a ject po opici nic moc.v praze jsme stáli na nuseláku dost poldů a záchranka asi nějakej hopsal.teď už bude snad dost času tak budeme jezdit když nás teda vemete. Nene, žádný hopsal, ale Pražský maraton...taky jsem rychle mizel z Phy, prt. těžká rána opilcova Chtěl jsem za váma přijít v So večer na zahrádku do hospy, ale pak jsme zvrdli ve stanu vedle a odlepili se až po půlnoci když nás vyhazovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Čus chlapi sraz byl super piva dost a slivovice taky.ráno jsme museli zmizet protože začínalo vedro jako .....a ject po opici nic moc.v praze jsme stáli na nuseláku dost poldů a záchranka asi nějakej hopsal.teď už bude snad dost času tak budeme jezdit když nás teda vemete. A proč vás nemáme brát, aspoň nás bude víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 A proč vás nemáme brát, aspoň nás bude víc Jsem klukům už na srazu říkal, že ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 A proč vás nemáme brát, aspoň nás bude víc Á, pan Mlha se taky ozval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Á, pan Mlha se taky ozval tot,to je dost,ještě ten druhej chybí ten co prý nedělá od pondělí do pátku a o víkendech jen a jiank jasné berem do party další a další a další a další a další a ......... - oggy jak máš velkou tu chatu? jinak jsem přišel na ten posun turba až za hranici 2000 ot/min. jsou to ty silnější hadičky které se údajně smrštují páč jsou celo gumové a to je chyba!Olo za kolik jí máte tu silnější?asi 2m páč 1m je málo a 1 1/2 m mi asi nikdo neprodá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 no klucka, na chalupě mám 6 lůžek. Ale někdo by se ke mě musel přitulit na rozkládací gauč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 no klucka, na chalupě mám 6 lůžek. Ale někdo by se ke mě musel přitulit na rozkládací gauč Šest nás je jen z Vysočiny:-) Dobrovolně se ale hlásím, že spím ve spacáku na zápraži:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 no klucka, na chalupě mám 6 lůžek. Ale někdo by se ke mě musel přitulit na rozkládací gauč Šest nás je jen z Vysočiny:-) Dobrovolně se ale hlásím, že spím ve spacáku na zápraži:-D pod bránou je místa dost, je tam sucho, ale občas se tam uprdnou jiřičky jo a ještě mám ve stodole rozkládací postel a houpačku v případě nouze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 A o jaký hadičky jde? Jinak zaručeně seženeš super hadice jakýkoli délky v Agrozetu tady v Budějkách... k tomu srazu to vypadá, že to snad klapne...jen to musim všechno stihnout tot,to je dost,ještě ten druhej chybí ten co prý nedělá od pondělí do pátku a o víkendech jen a jiank jasné berem do party další a další a další a další a další a ......... - oggy jak máš velkou tu chatu? jinak jsem přišel na ten posun turba až za hranici 2000 ot/min. jsou to ty silnější hadičky které se údajně smrštují páč jsou celo gumové a to je chyba!Olo za kolik jí máte tu silnější?asi 2m páč 1m je málo a 1 1/2 m mi asi nikdo neprodá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 pod bránou je místa dost, je tam sucho, ale občas se tam uprdnou jiřičky jo a ještě mám ve stodole rozkládací postel a houpačku v případě nouze Stodolu beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 tady jsou dvě fotky ať víte do čeho jdete. Je to malý, ale je to moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Tak pokud naše účast klapne, Káťa si zamlouvá tu houpačku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 hm škoda že už není okta, v tej se dalo spát krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Tak pokud naše účast klapne, Káťa si zamlouvá tu houpačku.. OK, tak stodola a houpačka už jsou rezervovaný. Sem zvědavej kdo se vmáčkne ke mě na gauč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.