Květen 13, 200718 r práce na chalupě jak na kostele. Musim to ještě drobátko poladit na tu grilovačku. Se s tim teď budu dřít a vy mi to tam potom stejně rozmlátíte Tak nevim jestli se na ty úpravy radši nevyprdnu nazdárek, víkend byl umorný a pracující tak jsem musel pustit skodahome z hlavy! taky už jsem vyřešil ten problém s vypadávajícím turbem ....... kura,tehdá jak jsem měl tu nehodu,mi prdnul ten vrchní plast od intercooleru,no to je celý problém,zalepeno,hotovo ,provedena zkouška rychlosti a byl jsem na 195 km/h,akorát po výměně těch silnějších podtlakových hadiček je čůza líná jak veš,co s tím?řekl bych že výkon turba se posunul z 1900 na 2200 ot/min,a to není ono,hlavně neslyším že zapíská,prostě je línější,asi jí propustím a bude!
Květen 13, 200718 r PS: Potkal jsem bartucha a Lišku, dva Jihočechy.... a připojí se k nám?????????no jednu fldu kousnem ne?nebo roztáhneme řady do historie????
Květen 14, 200718 r PS: Potkal jsem bartucha a Lišku, dva Jihočechy.... a připojí se k nám?????????no jednu fldu kousnem ne?nebo roztáhneme řady do historie???? Jsem jim říkal, čtou to tu, tak snad ano...a pivo pít umí solidně
Květen 14, 200718 r Luďa byl 3 dny s novou přítulkou v Chebu, ještě ani není doma, prt. zapomněl odbočit a místo na Prahu jel na Louny :smich: Ne, vážně, není doma, ale ráno mu o tom řeknu, myslím, že nebude proti. Nová přítulkyně mi dává zabrat. Nějak mi nezbejvá čas.
Květen 14, 200718 r Čus chlapi sraz byl super piva dost a slivovice taky.ráno jsme museli zmizet protože začínalo vedro jako .....a ject po opici nic moc.v praze jsme stáli na nuseláku dost poldů a záchranka asi nějakej hopsal.teď už bude snad dost času tak budeme jezdit když nás teda vemete.
Květen 14, 200718 r Čus chlapi sraz byl super piva dost a slivovice taky.ráno jsme museli zmizet protože začínalo vedro jako .....a ject po opici nic moc.v praze jsme stáli na nuseláku dost poldů a záchranka asi nějakej hopsal.teď už bude snad dost času tak budeme jezdit když nás teda vemete. Nene, žádný hopsal, ale Pražský maraton...taky jsem rychle mizel z Phy, prt. těžká rána opilcova Chtěl jsem za váma přijít v So večer na zahrádku do hospy, ale pak jsme zvrdli ve stanu vedle a odlepili se až po půlnoci když nás vyhazovali...
Květen 15, 200718 r Čus chlapi sraz byl super piva dost a slivovice taky.ráno jsme museli zmizet protože začínalo vedro jako .....a ject po opici nic moc.v praze jsme stáli na nuseláku dost poldů a záchranka asi nějakej hopsal.teď už bude snad dost času tak budeme jezdit když nás teda vemete. A proč vás nemáme brát, aspoň nás bude víc
Květen 15, 200718 r Á, pan Mlha se taky ozval tot,to je dost,ještě ten druhej chybí ten co prý nedělá od pondělí do pátku a o víkendech jen a jiank jasné berem do party další a další a další a další a další a ......... - oggy jak máš velkou tu chatu? jinak jsem přišel na ten posun turba až za hranici 2000 ot/min. jsou to ty silnější hadičky které se údajně smrštují páč jsou celo gumové a to je chyba!Olo za kolik jí máte tu silnější?asi 2m páč 1m je málo a 1 1/2 m mi asi nikdo neprodá!
Květen 15, 200718 r no klucka, na chalupě mám 6 lůžek. Ale někdo by se ke mě musel přitulit na rozkládací gauč
Květen 15, 200718 r no klucka, na chalupě mám 6 lůžek. Ale někdo by se ke mě musel přitulit na rozkládací gauč Šest nás je jen z Vysočiny:-) Dobrovolně se ale hlásím, že spím ve spacáku na zápraži:-D
Květen 15, 200718 r no klucka, na chalupě mám 6 lůžek. Ale někdo by se ke mě musel přitulit na rozkládací gauč Šest nás je jen z Vysočiny:-) Dobrovolně se ale hlásím, že spím ve spacáku na zápraži:-D pod bránou je místa dost, je tam sucho, ale občas se tam uprdnou jiřičky jo a ještě mám ve stodole rozkládací postel a houpačku v případě nouze
Květen 15, 200718 r A o jaký hadičky jde? Jinak zaručeně seženeš super hadice jakýkoli délky v Agrozetu tady v Budějkách... k tomu srazu to vypadá, že to snad klapne...jen to musim všechno stihnout tot,to je dost,ještě ten druhej chybí ten co prý nedělá od pondělí do pátku a o víkendech jen a jiank jasné berem do party další a další a další a další a další a ......... - oggy jak máš velkou tu chatu? jinak jsem přišel na ten posun turba až za hranici 2000 ot/min. jsou to ty silnější hadičky které se údajně smrštují páč jsou celo gumové a to je chyba!Olo za kolik jí máte tu silnější?asi 2m páč 1m je málo a 1 1/2 m mi asi nikdo neprodá!
Květen 15, 200718 r pod bránou je místa dost, je tam sucho, ale občas se tam uprdnou jiřičky jo a ještě mám ve stodole rozkládací postel a houpačku v případě nouze Stodolu beru
Květen 15, 200718 r Tak pokud naše účast klapne, Káťa si zamlouvá tu houpačku.. OK, tak stodola a houpačka už jsou rezervovaný. Sem zvědavej kdo se vmáčkne ke mě na gauč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.