octaviaman Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Tak pokud naše účast klapne, Káťa si zamlouvá tu houpačku.. OK, tak stodola a houpačka už jsou rezervovaný. Sem zvědavej kdo se vmáčkne ke mě na gauč praj Luda ti půjčí tu svou novou,už je prej vycuclej do morku kostí Olo,jde o ty podtlakové ty silnější co jsou od boxu vzduchového filtru a pak to vede někam k nějakému ventilu a k bloku motoru nevím přesně jak se to jmenuje,mají průměr asi 5,8 mm,já tady tu origo nemám to bych musel k tatíkovi pokud jí už nevyhodil. jinak tedy když dostanu vycházku tak já chrápu v autě ,no,jinak moooooc pěknej palác máš,jen co je pravda. A jak to bude?bude soudeček?dva?a na gril?voleček?vepřík?bo mám srazit nějakého psa?kočku? co ti nový?nějak tu nebloudí co?to je vždycky hrc a nai že?jako ti na začátku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 tak tomu rikam luxusni mistecko na posezeni! Jinak ja prespim taky v aute ... fabia je na prespani OK proc hned truchlit po octavce Vetracky se mi uz toci, tak se tesim az bude vedro a ja nebudu muste mit oterena okynka a ve meste pusteny topeni abych nevaril ... AVE klimacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 ... jen jestli zustane to mistecko tak luxusni i po nasem odjezdu, aby z toho pak nebyla pizzeria Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 ... jen jestli zustane to mistecko tak luxusni i po nasem odjezdu, aby z toho pak nebyla pizzeria Nejsme přece zvířátka, ne? Vážně moc pěkné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 s napájením nevim no. vedle je hned hospoda, tak by se mohlo skáknout pro točený tam, nebo nakoupit nějaký kuželky. tvrdej nepiju takže co si kdo přiveze to si taky vypije. A na gril bych to viděl aby si každej přivezl to co má rád. Na tomhle se chce ještě pořádně domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Já si přivezu snad všechno, co budu potřebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 praj Luda ti půjčí tu svou novou,už je prej vycuclej do morku kostí Luďa nic NEPUČÍ!! Je hamoun. Davá mi zabrat,ale vycuclej do morku kostí ne e e. Jen někdy. Krátkodobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 praj Luda ti půjčí tu svou novou,už je prej vycuclej do morku kostí Luďa nic NEPUČÍ!! Je hamoun. Davá mi zabrat,ale vycuclej do morku kostí ne e e. Jen někdy. Krátkodobě. Ale půjčí, aspoň bude pak občas doma a ne furt v pr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 praj Luda ti půjčí tu svou novou,už je prej vycuclej do morku kostí Luďa nic NEPUČÍ!! Je hamoun. Davá mi zabrat,ale vycuclej do morku kostí ne e e. Jen někdy. Krátkodobě. Ale půjčí, aspoň bude pak občas doma a ne furt v pr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 praj Luda ti půjčí tu svou novou,už je prej vycuclej do morku kostí Luďa nic NEPUČÍ!! Je hamoun. Davá mi zabrat,ale vycuclej do morku kostí ne e e. Jen někdy. Krátkodobě. Ale půjčí, aspoň bude pak občas doma a ne furt v pr.. a jestli nepůjčí tak bude děvčina jako nejmladší člen běhat se džbánem pro točený a rozlévat bude na zavolání a nahoře bez(má aspon 3 ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 a jestli nepůjčí tak bude děvčina jako nejmladší člen běhat se džbánem pro točený a rozlévat bude na zavolání a nahoře bez(má aspon 3 ?) Á, pán je horňák Já taky Ale přece bychom takhle nezneužívali bratrovu přítulku, si ochočíme jiné zvířátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) a jestli nepůjčí tak bude děvčina jako nejmladší člen běhat se džbánem pro točený a rozlévat bude na zavolání a nahoře bez(má aspon 3 ?) Bohožel má 6. Editováno: 17. Květen 2007, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) a jestli nepůjčí tak bude děvčina jako nejmladší člen běhat se džbánem pro točený a rozlévat bude na zavolání a nahoře bez(má aspon 3 ?) Bohožel má 6. jojo,3+3 že? a pokud ne tak to je šenkýřka podle mého gusta jinak si piš že su hornák,moje má 4! Editováno: 17. Květen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 klucí, jenom mi tam z toho neudělejte hampejz. V takový malý prdeli by se to neututlalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) http://de.fishki.net/pics9/hentaitsop.swf půjde vám to spusti?dlouho to načítá ale takhle to vidím já! oggy neboj,to budem mít pod kontrolou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SNAD! Editováno: 17. Květen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 http://de.fishki.net/pics9/hentaitsop.swfpůjde vám to spusti?dlouho to načítá ale takhle to vidím já! oggy neboj,to budem mít pod kontrolou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SNAD! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 kristovo-jatra ... co to tu ctu, zeny se 3mi nadry, 6ti nadry ... 4mi nadry ... to moje ma jen 2 a ty bohate staci Kuci, neplete si to s motory? 3, 4 nebo 6ti valce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 a jestli nepůjčí tak bude děvčina jako nejmladší člen běhat se džbánem pro točený a rozlévat bude na zavolání a nahoře bez(má aspon 3 ?) Bohožel má 6. jojo,3+3 že? a pokud ne tak to je šenkýřka podle mého gusta jinak si piš že su hornák,moje má 4! Ne e. Má 6+6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 klucí, jenom mi tam z toho neudělejte hampejz. V takový malý prdeli by se to neututlalo Jsme Tě mockrát varovali, nenechal sis říct:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 kristovo-jatra ... co to tu ctu, zeny se 3mi nadry, 6ti nadry ... 4mi nadry ... to moje ma jen 2 a ty bohate staci Kuci, neplete si to s motory? 3, 4 nebo 6ti valce? A to jsme ještě ani nepili...teda já jo, včera, návštěva nemocné spolužačky a padly 2 litry slivovice, půl litru třešňovice, nějaký piva...ve čtyřech, 3 další nepili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 kristovo-jatra ... co to tu ctu, zeny se 3mi nadry, 6ti nadry ... 4mi nadry ... to moje ma jen 2 a ty bohate staci Kuci, neplete si to s motory? 3, 4 nebo 6ti valce? A to jsme ještě ani nepili...teda já jo, včera, návštěva nemocné spolužačky a padly 2 litry slivovice, půl litru třešňovice, nějaký piva...ve čtyřech, 3 další nepili... týýýýýýýýýýýýýýýýýýý jo!kam ste to lili?mám pocit že tu někdo těžce trénuje! jinak good návštěva 7 lidí na jednu nemocnou,to musela být liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Včera jsme s brudrem byli na Hasičské soutěži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Tady to nějak vymřelo, kde jste Jihočeši? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 no ja porad vyhlizim nahradni dily na moje kolecko ktere ted podstupuje kompletni GO ... vcera jsem dal konecne dohromady komplet rozebranou odpruzenou vidlici ... to jsem se nastekal! Dneka konecna odeslali zakazku a tak jsem jako na trni ... uz mam cyklo abstak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Já se tu taky trochu vyskytuju, ale ještě jsem nemobilní, tak jsem skrytej.. Marcel, co včera to sklo,povedlo se?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.