Luďa Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Někteří z nás se dostanou do novin nejenom díky nehodám. viz.: Hospodářské noviny PS: Gratulace a věcné dary přijímám nonstop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Někteří z nás se dostanou do novin nejenom díky nehodám.viz.: Hospodářské noviny PS: Gratulace a věcné dary přijímám nonstop. Jsem Ti to bratře lehce upravil, aby fungoval přímo link, ale jinak dobrý, zvlášť to o válce v Zálivu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Jinak chlapi předem hlásím, že nevím jak o víkendu, tenhle jsem celý propařil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 No sakra. olo nepíše, miha to samý. Nějak se to tady začíná hroutit. Abych tam neseděl u ohníčku sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 No sakra. olo nepíše, miha to samý. Nějak se to tady začíná hroutit. Abych tam neseděl u ohníčku sám To snad ne e! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 No sakra. olo nepíše, miha to samý. Nějak se to tady začíná hroutit. Abych tam neseděl u ohníčku sám MihaY se zeptam na ICQ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Dneska jsem dal konečně papíry k autu člověku, kterej mi zařídí RZ, ale na 99% to nebude do pátku,,,momentálně jezdím kámošovo felicií, ale tou bych se styděl přiject Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 No sakra. olo nepíše, miha to samý. Nějak se to tady začíná hroutit. Abych tam neseděl u ohníčku sám MihaY se zeptam na ICQ ... No aby tě neukousla ta Filcka, pozdravuj Kačku od Peti Jinak zatím s tím počítám že jedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 No sakra. olo nepíše, miha to samý. Nějak se to tady začíná hroutit. Abych tam neseděl u ohníčku sám To snad ne e! Co se chceš porád ptát, Koukej at ti jezdí kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Vyřídím pozdrav, taky koukám, že při tom našem srazu je i Blatná,,,,zajedem se tam mrknout? Je to kousek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Vyřídím pozdrav, taky koukám, že při tom našem srazu je i Blatná,,,,zajedem se tam mrknout? Je to kousek... Kdyby jste meli v planu cestu do Blatny, tak bych se rad pridal...jestli muzu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Vyřídím pozdrav, taky koukám, že při tom našem srazu je i Blatná,,,,zajedem se tam mrknout? Je to kousek... Kdyby jste meli v planu cestu do Blatny, tak bych se rad pridal...jestli muzu? No myslím, že to problém nebude, jen se nějak dohodnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Blatna? Vzdyt Blatna je daleko od Zahaji to je skoro druhej konec kraje A co vlastne tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Blatna? Vzdyt Blatna je daleko od Zahaji to je skoro druhej konec kraje A co vlastne tam? Sraz, ale je to ta blatná co je za strakonicema, tak tam nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Aha, takze nekdo jo nekdo ne...to asi bude tezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Budem rádi když se slezem na chatě, natož nějaká Blatná...pokud my chlapci z Vysočiny dojedem, tak max. na chatu a dál ani krok, i do hospody pošlem spojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Budem rádi když se slezem na chatě, natož nějaká Blatná...pokud my chlapci z Vysočiny dojedem, tak max. na chatu a dál ani krok, i do hospody pošlem spojku No to musí bejt strašná dálka do tý hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 tak dneska sem byl posekat travičku, aby se mi ten bordel co tam po vás zbyde líp uklízel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Budem rádi když se slezem na chatě, natož nějaká Blatná...pokud my chlapci z Vysočiny dojedem, tak max. na chatu a dál ani krok, i do hospody pošlem spojku No to musí bejt strašná dálka do tý hospody Ses nominoval, určuju Tě spojkou Chceš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 (editace) zdarec, tak jak????????,pojedeme kolonou?třeba o5 u výstaviště řekněme v 15:00 ? jinak ludo gratuluji k tvému působeni v článku v novinách,jestlipak jsi tambyl i s tím traktorem co tu máš taky někde odkaz? jo miha když budeš ta spojka,mám si vzít půllitr nebo zvládneš kýbl? olo,nezoufej,i felda je dobrá. mischicka,já věděl že budeš poctivě trénovat víkend co víkend Editováno: 5. Červen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 zdarec,tak jak????????,pojedeme kolonou?třeba o5 u výstaviště řekněme v 15:00 ? jinak ludo gratuluji k tvému působeni v článku v novinách,jestlipak jsi tambyl i s tím traktorem co tu máš taky někde odkaz? jo miha když budeš ta spojka,mám si vzít půllitr nebo zvládneš kýbl? olo,nezoufej,i felda je dobrá. mischicka,já věděl že budeš poctivě trénovat víkend co víkend Z toho tréninku mívám tak akorát výčitky Jinak Luďovi možno gratulovat znova, jeho nová přítulka včera udělala bakalářky, za 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 zdarec,tak jak????????,pojedeme kolonou?třeba o5 u výstaviště řekněme v 15:00 ? jinak ludo gratuluji k tvému působeni v článku v novinách,jestlipak jsi tambyl i s tím traktorem co tu máš taky někde odkaz? jo miha když budeš ta spojka,mám si vzít půllitr nebo zvládneš kýbl? olo,nezoufej,i felda je dobrá. mischicka,já věděl že budeš poctivě trénovat víkend co víkend Z toho tréninku mívám tak akorát výčitky Jinak Luďovi možno gratulovat znova, jeho nová přítulka včera udělala bakalářky, za 1 To je furt samá oslava a gratulace, kdo z vás bere přítulkyni. Jede Peťa, Marcelovo Saša a olo co doma, jak jsi to vyřešil. Kucí a kdo další bere někoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Jen se přesvědčuji, je ta akce ze soboty na neděli nebo jinak, jsem nějak rozhozenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 samozřejmně že je to ze soboty na neděli. jináč v 15.00 to asi nestihnu. Ale na 15.30 u výstaviště se to dá zmáknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 samozřejmně že je to ze soboty na neděli. jináč v 15.00 to asi nestihnu. Ale na 15.30 u výstaviště se to dá zmáknout Dá se tam něco udělat na ohni, nebo roštu nebo tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.