Červen 3, 200718 r Někteří z nás se dostanou do novin nejenom díky nehodám. viz.: Hospodářské noviny PS: Gratulace a věcné dary přijímám nonstop.
Červen 3, 200718 r Někteří z nás se dostanou do novin nejenom díky nehodám.viz.: Hospodářské noviny PS: Gratulace a věcné dary přijímám nonstop. Jsem Ti to bratře lehce upravil, aby fungoval přímo link, ale jinak dobrý, zvlášť to o válce v Zálivu
Červen 4, 200718 r No sakra. olo nepíše, miha to samý. Nějak se to tady začíná hroutit. Abych tam neseděl u ohníčku sám
Červen 4, 200718 r No sakra. olo nepíše, miha to samý. Nějak se to tady začíná hroutit. Abych tam neseděl u ohníčku sám To snad ne e!
Červen 4, 200718 r No sakra. olo nepíše, miha to samý. Nějak se to tady začíná hroutit. Abych tam neseděl u ohníčku sám MihaY se zeptam na ICQ ...
Červen 4, 200718 r Dneska jsem dal konečně papíry k autu člověku, kterej mi zařídí RZ, ale na 99% to nebude do pátku,,,momentálně jezdím kámošovo felicií, ale tou bych se styděl přiject
Červen 4, 200718 r No sakra. olo nepíše, miha to samý. Nějak se to tady začíná hroutit. Abych tam neseděl u ohníčku sám MihaY se zeptam na ICQ ... No aby tě neukousla ta Filcka, pozdravuj Kačku od Peti Jinak zatím s tím počítám že jedu.
Červen 4, 200718 r No sakra. olo nepíše, miha to samý. Nějak se to tady začíná hroutit. Abych tam neseděl u ohníčku sám To snad ne e! Co se chceš porád ptát, Koukej at ti jezdí kolo
Červen 4, 200718 r Vyřídím pozdrav, taky koukám, že při tom našem srazu je i Blatná,,,,zajedem se tam mrknout? Je to kousek...
Červen 4, 200718 r Vyřídím pozdrav, taky koukám, že při tom našem srazu je i Blatná,,,,zajedem se tam mrknout? Je to kousek... Kdyby jste meli v planu cestu do Blatny, tak bych se rad pridal...jestli muzu?
Červen 5, 200718 r Vyřídím pozdrav, taky koukám, že při tom našem srazu je i Blatná,,,,zajedem se tam mrknout? Je to kousek... Kdyby jste meli v planu cestu do Blatny, tak bych se rad pridal...jestli muzu? No myslím, že to problém nebude, jen se nějak dohodnout.
Červen 5, 200718 r Blatna? Vzdyt Blatna je daleko od Zahaji to je skoro druhej konec kraje A co vlastne tam?
Červen 5, 200718 r Blatna? Vzdyt Blatna je daleko od Zahaji to je skoro druhej konec kraje A co vlastne tam? Sraz, ale je to ta blatná co je za strakonicema, tak tam nejedu
Červen 5, 200718 r Budem rádi když se slezem na chatě, natož nějaká Blatná...pokud my chlapci z Vysočiny dojedem, tak max. na chatu a dál ani krok, i do hospody pošlem spojku
Červen 5, 200718 r Budem rádi když se slezem na chatě, natož nějaká Blatná...pokud my chlapci z Vysočiny dojedem, tak max. na chatu a dál ani krok, i do hospody pošlem spojku No to musí bejt strašná dálka do tý hospody
Červen 5, 200718 r tak dneska sem byl posekat travičku, aby se mi ten bordel co tam po vás zbyde líp uklízel
Červen 5, 200718 r Budem rádi když se slezem na chatě, natož nějaká Blatná...pokud my chlapci z Vysočiny dojedem, tak max. na chatu a dál ani krok, i do hospody pošlem spojku No to musí bejt strašná dálka do tý hospody Ses nominoval, určuju Tě spojkou Chceš ?
Červen 5, 200718 r zdarec, tak jak????????,pojedeme kolonou?třeba o5 u výstaviště řekněme v 15:00 ? jinak ludo gratuluji k tvému působeni v článku v novinách,jestlipak jsi tambyl i s tím traktorem co tu máš taky někde odkaz? jo miha když budeš ta spojka,mám si vzít půllitr nebo zvládneš kýbl? olo,nezoufej,i felda je dobrá. mischicka,já věděl že budeš poctivě trénovat víkend co víkend Upraveno Červen 5, 200718 r od octaviaman
Červen 6, 200718 r zdarec,tak jak????????,pojedeme kolonou?třeba o5 u výstaviště řekněme v 15:00 ? jinak ludo gratuluji k tvému působeni v článku v novinách,jestlipak jsi tambyl i s tím traktorem co tu máš taky někde odkaz? jo miha když budeš ta spojka,mám si vzít půllitr nebo zvládneš kýbl? olo,nezoufej,i felda je dobrá. mischicka,já věděl že budeš poctivě trénovat víkend co víkend Z toho tréninku mívám tak akorát výčitky Jinak Luďovi možno gratulovat znova, jeho nová přítulka včera udělala bakalářky, za 1
Červen 6, 200718 r zdarec,tak jak????????,pojedeme kolonou?třeba o5 u výstaviště řekněme v 15:00 ? jinak ludo gratuluji k tvému působeni v článku v novinách,jestlipak jsi tambyl i s tím traktorem co tu máš taky někde odkaz? jo miha když budeš ta spojka,mám si vzít půllitr nebo zvládneš kýbl? olo,nezoufej,i felda je dobrá. mischicka,já věděl že budeš poctivě trénovat víkend co víkend Z toho tréninku mívám tak akorát výčitky Jinak Luďovi možno gratulovat znova, jeho nová přítulka včera udělala bakalářky, za 1 To je furt samá oslava a gratulace, kdo z vás bere přítulkyni. Jede Peťa, Marcelovo Saša a olo co doma, jak jsi to vyřešil. Kucí a kdo další bere někoho.
Červen 6, 200718 r Jen se přesvědčuji, je ta akce ze soboty na neděli nebo jinak, jsem nějak rozhozenej.
Červen 6, 200718 r samozřejmně že je to ze soboty na neděli. jináč v 15.00 to asi nestihnu. Ale na 15.30 u výstaviště se to dá zmáknout
Červen 6, 200718 r samozřejmně že je to ze soboty na neděli. jináč v 15.00 to asi nestihnu. Ale na 15.30 u výstaviště se to dá zmáknout Dá se tam něco udělat na ohni, nebo roštu nebo tak nějak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.