Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a máte tam aspoň něco :rolleyes:

hlavně jestlimají záchod,klido i suchý,a stromečky abychom měli kam chodit zvracet :smich::smich::smich:

tak chlapci,já jedu ted na chalupu tak kdyby byla nějaká změna tak prosím na mobil,stačí sms,jinak počítám s tím že v 15:30 o5 u výstaviště!jo a kupte si antiethanol at se neožerete hned na začátku celé akce :D :D

zmena ... nepojedu z CB, ale z Hluboke tak bych mel navrh, treba 16:00 na Benzine na Hluboke????

hlavně jestlimají záchod,klido i suchý,a stromečky abychom měli kam chodit zvracet :smich::smich::smich:

tak chlapci,já jedu ted na chalupu tak kdyby byla nějaká změna tak prosím na mobil,stačí sms,jinak počítám s tím že v 15:30 o5 u výstaviště!jo a kupte si antiethanol at se neožerete hned na začátku celé akce :D :D

:smich:

Máme, to budeš čučet. Pěkně velký pavouky ;)

zmena ... nepojedu z CB, ale z Hluboke tak bych mel navrh, treba 16:00 na Benzine na Hluboke????

óká, tak v 16.00 na benzíně. Jináč záchod tam je a dokonce splachovací. Ale já budu chodit za stodolu, dokoupil sem parcelu a zatim tam je akorát bordel, tak to tomu neuškodí :)

óká, tak v 16.00 na benzíně. Jináč záchod tam je a dokonce splachovací. Ale já budu chodit za stodolu, dokoupil sem parcelu a zatim tam je akorát bordel, tak to tomu neuškodí :)

Parada ... budu tam na vas cihat :)

Kucí, já nedojedu...Jana jede do Pha na muzikál, musel bych sám, a to se mi nechce, navíc mě čeká francouzština, za týden mám zkoušku...

Kucí, já nedojedu...Jana jede do Pha na muzikál, musel bych sám, a to se mi nechce, navíc mě čeká francouzština, za týden mám zkoušku...

:(

Parada ... budu tam na vas cihat :)

;)

Upraveno od Miha77

Mrzí mě to, ale nejde to...

:aggressive:

:aggressive:

Zut, j´apprends francais mon ami.

Tak já už mám vše nakoupeno a připravuju se B)

mischicka: no to teda čučim

Na co čučíš? Měl bys na telefon, včera jsem Ti volal a nedovolal se :help:

A kdy??? Měl jsem to vypnutý až večer, když jsem do 2:00 ráno trénoval na dnešek... :palec2:

A kdy??? Měl jsem to vypnutý až večer, když jsem do 2:00 ráno trénoval na dnešek... :palec2:

Asi v 16:15, zvonilo to a nic, tak si říkám, že se ozveš až budeš moct a nic :(

Aha,to jsem zrovna řídil, tak jsem to nebral, ale neměljsem číslo uložený, tak jsem nevolal zpátky, ... sry...cos potřeboval?

Aha,to jsem zrovna řídil, tak jsem to nebral, ale neměljsem číslo uložený, tak jsem nevolal zpátky, ... sry...cos potřeboval?

Svou novou filcku jo :smich: Ne vážně, vzpomínáš si jak jsem se ptal na to sklo na mou Okinku? Včera jsem si ho objednal u nás, ale pak jsem si vzpomněl na těch Tvých 20%, platí to? Na 5000,- by to bylo znát, jen nevím jestli by to u vás i udělali...

Bohužel clapci a děvčata taky nedorazím. :feve: Dobře se bavta a moc nás nepomlouvejte.

Svou novou filcku jo :smich: Ne vážně, vzpomínáš si jak jsem se ptal na to sklo na mou Okinku? Včera jsem si ho objednal u nás, ale pak jsem si vzpomněl na těch Tvých 20%, platí to? Na 5000,- by to bylo znát, jen nevím jestli by to u vás i udělali...

JJ,vzpomínám si, musim se ještě kouknout jesli to tak vycházelo a asi by to šlo :palec2:

Bohužel clapci a děvčata taky nedorazím. :feve: Dobře se bavta a moc nás nepomlouvejte.

Se bojíš co :)

Za chvilku jedeme -_-

Za chvilku jedeme -_-

Užijte si to kucí :p

JJ,vzpomínám si, musim se ještě kouknout jesli to tak vycházelo a asi by to šlo :palec2:

V poho, nehroť to Olo, nechám si to vyměnit u nás, nechci Ti způsobovat problémy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.