Miha77 Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 a máte tam aspoň něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 a máte tam aspoň něco hlavně jestlimají záchod,klido i suchý,a stromečky abychom měli kam chodit zvracet tak chlapci,já jedu ted na chalupu tak kdyby byla nějaká změna tak prosím na mobil,stačí sms,jinak počítám s tím že v 15:30 o5 u výstaviště!jo a kupte si antiethanol at se neožerete hned na začátku celé akce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 zmena ... nepojedu z CB, ale z Hluboke tak bych mel navrh, treba 16:00 na Benzine na Hluboke???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 a máte tam aspoň něco hlavně jestlimají záchod,klido i suchý,a stromečky abychom měli kam chodit zvracet tak chlapci,já jedu ted na chalupu tak kdyby byla nějaká změna tak prosím na mobil,stačí sms,jinak počítám s tím že v 15:30 o5 u výstaviště!jo a kupte si antiethanol at se neožerete hned na začátku celé akce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 a máte tam aspoň něco Máme, to budeš čučet. Pěkně velký pavouky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 zmena ... nepojedu z CB, ale z Hluboke tak bych mel navrh, treba 16:00 na Benzine na Hluboke???? óká, tak v 16.00 na benzíně. Jináč záchod tam je a dokonce splachovací. Ale já budu chodit za stodolu, dokoupil sem parcelu a zatim tam je akorát bordel, tak to tomu neuškodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 zmena ... nepojedu z CB, ale z Hluboke tak bych mel navrh, treba 16:00 na Benzine na Hluboke???? óká, tak v 16.00 na benzíně. Jináč záchod tam je a dokonce splachovací. Ale já budu chodit za stodolu, dokoupil sem parcelu a zatim tam je akorát bordel, tak to tomu neuškodí Parada ... budu tam na vas cihat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Kucí, já nedojedu...Jana jede do Pha na muzikál, musel bych sám, a to se mi nechce, navíc mě čeká francouzština, za týden mám zkoušku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Kucí, já nedojedu...Jana jede do Pha na muzikál, musel bych sám, a to se mi nechce, navíc mě čeká francouzština, za týden mám zkoušku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 (editace) zmena ... nepojedu z CB, ale z Hluboke tak bych mel navrh, treba 16:00 na Benzine na Hluboke???? óká, tak v 16.00 na benzíně. Jináč záchod tam je a dokonce splachovací. Ale já budu chodit za stodolu, dokoupil sem parcelu a zatim tam je akorát bordel, tak to tomu neuškodí Parada ... budu tam na vas cihat Editováno: 9. Červen 2007, autor: Miha77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Kucí, já nedojedu...Jana jede do Pha na muzikál, musel bych sám, a to se mi nechce, navíc mě čeká francouzština, za týden mám zkoušku... Mrzí mě to, ale nejde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Kucí, já nedojedu...Jana jede do Pha na muzikál, musel bych sám, a to se mi nechce, navíc mě čeká francouzština, za týden mám zkoušku... Mrzí mě to, ale nejde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Kucí, já nedojedu...Jana jede do Pha na muzikál, musel bych sám, a to se mi nechce, navíc mě čeká francouzština, za týden mám zkoušku... Mrzí mě to, ale nejde to... Zut, j´apprends francais mon ami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Tak já už mám vše nakoupeno a připravuju se mischicka: no to teda čučim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Tak já už mám vše nakoupeno a připravuju se mischicka: no to teda čučim Na co čučíš? Měl bys na telefon, včera jsem Ti volal a nedovolal se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Tak já už mám vše nakoupeno a připravuju se mischicka: no to teda čučim Na co čučíš? Měl bys na telefon, včera jsem Ti volal a nedovolal se A kdy??? Měl jsem to vypnutý až večer, když jsem do 2:00 ráno trénoval na dnešek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Tak já už mám vše nakoupeno a připravuju se mischicka: no to teda čučim Na co čučíš? Měl bys na telefon, včera jsem Ti volal a nedovolal se A kdy??? Měl jsem to vypnutý až večer, když jsem do 2:00 ráno trénoval na dnešek... Asi v 16:15, zvonilo to a nic, tak si říkám, že se ozveš až budeš moct a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Aha,to jsem zrovna řídil, tak jsem to nebral, ale neměljsem číslo uložený, tak jsem nevolal zpátky, ... sry...cos potřeboval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Aha,to jsem zrovna řídil, tak jsem to nebral, ale neměljsem číslo uložený, tak jsem nevolal zpátky, ... sry...cos potřeboval? Svou novou filcku jo Ne vážně, vzpomínáš si jak jsem se ptal na to sklo na mou Okinku? Včera jsem si ho objednal u nás, ale pak jsem si vzpomněl na těch Tvých 20%, platí to? Na 5000,- by to bylo znát, jen nevím jestli by to u vás i udělali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Bohužel clapci a děvčata taky nedorazím. Dobře se bavta a moc nás nepomlouvejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Aha,to jsem zrovna řídil, tak jsem to nebral, ale neměljsem číslo uložený, tak jsem nevolal zpátky, ... sry...cos potřeboval? Svou novou filcku jo Ne vážně, vzpomínáš si jak jsem se ptal na to sklo na mou Okinku? Včera jsem si ho objednal u nás, ale pak jsem si vzpomněl na těch Tvých 20%, platí to? Na 5000,- by to bylo znát, jen nevím jestli by to u vás i udělali... JJ,vzpomínám si, musim se ještě kouknout jesli to tak vycházelo a asi by to šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Bohužel clapci a děvčata taky nedorazím. Dobře se bavta a moc nás nepomlouvejte. Se bojíš co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Za chvilku jedeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Za chvilku jedeme Užijte si to kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Aha,to jsem zrovna řídil, tak jsem to nebral, ale neměljsem číslo uložený, tak jsem nevolal zpátky, ... sry...cos potřeboval? Svou novou filcku jo Ne vážně, vzpomínáš si jak jsem se ptal na to sklo na mou Okinku? Včera jsem si ho objednal u nás, ale pak jsem si vzpomněl na těch Tvých 20%, platí to? Na 5000,- by to bylo znát, jen nevím jestli by to u vás i udělali... JJ,vzpomínám si, musim se ještě kouknout jesli to tak vycházelo a asi by to šlo V poho, nehroť to Olo, nechám si to vyměnit u nás, nechci Ti způsobovat problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.