mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 A tahle poslední s tím pěkným domečkem vzadu se mi líbí nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Fakt hezky fotky!! Ta posledni se mi libi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Fakt hezky fotky!! Ta posledni se mi libi... Mám jí asi 3x-dvakrát stojatou a jeddnou ležatou...jsem včera koketoval s myšlenkou zajet doprostřed náměstí ke kašně a vyfotit se tam, bez Fiest kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Kucí máte to mooc pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Kucí máte to mooc pěkný Příště Tě vezmem taky na kafčo, ale bez bab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 no to je neco takhle soukromnicit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 no to je neco takhle soukromnicit Nono, psal jsem to tu a hlavně jsem do poslední chvíle nevěděl jestli to klapne...jsem teď v ČB na fofrškole, to víš, tak se můžem domluvit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Kucí máte to mooc pěkný Příště Tě vezmem taky na kafčo, ale bez bab Aha, tak to nebude nic pro mě. V pátek jdu na pifko, ale jenom pánská jízda. No a 20.7. mám na chalupě opět grilovačku, ale tam už jede osazenstvo z akce "CUCFLEK" Takže jak to dopadne je ve hvězdách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 mala kulurne-technicko-statisticka vlozka : jak jsme jeli se Sasou z te chalpupky tak kdyz jsme zastavili pred barakem tak koukam na PP a ono tam bylo napsani 3.8l/100km min jsem jeste nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 mala kulurne-technicko-statisticka vlozka : jak jsme jeli se Sasou z te chalpupky tak kdyz jsme zastavili pred barakem tak koukam na PP a ono tam bylo napsani 3.8l/100km min jsem jeste nemel To víš, to dělá ta nová kvalitní silnice postavená na přání pana velkostatkáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 (editace) mala kulurne-technicko-statisticka vlozka : jak jsme jeli se Sasou z te chalpupky tak kdyz jsme zastavili pred barakem tak koukam na PP a ono tam bylo napsani 3.8l/100km min jsem jeste nemel To víš, to dělá ta nová kvalitní silnice postavená na přání pana velkostatkáře nebo tim ze se mi chtelo spat a jel jsem radsi pomalu Editováno: 27. Červen 2007, autor: MAr(c)el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 mala kulurne-technicko-statisticka vlozka : jak jsme jeli se Sasou z te chalpupky tak kdyz jsme zastavili pred barakem tak koukam na PP a ono tam bylo napsani 3.8l/100km min jsem jeste nemel To víš, to dělá ta nová kvalitní silnice postavená na přání pana velkostatkáře nebo tim ze se mi chtelo spat a jel jsem radsi pomalu Tomu bych věřil spíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 (editace) Fakt hezky fotky!! Ta posledni se mi libi... Mám jí asi 3x-dvakrát stojatou a jeddnou ležatou...jsem včera koketoval s myšlenkou zajet doprostřed náměstí ke kašně a vyfotit se tam, bez Fiest kolem Ještě chybí KUČI a jeho OII a je to dokonalý. S bráchou si můžou hrát na zrcadlo. Editováno: 27. Červen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Fakt hezky fotky!! Ta posledni se mi libi... Mám jí asi 3x-dvakrát stojatou a jeddnou ležatou...jsem včera koketoval s myšlenkou zajet doprostřed náměstí ke kašně a vyfotit se tam, bez Fiest kolem Ještě chybí KUČI a jeho OII a je to dokonalý. S bráchou si můžou hrát na zrcadlo. Bych to videl z kazdy strany myho rs dve cerveny "papricky"!!! Jen ta nafta tam nesedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Fakt hezky fotky!! Ta posledni se mi libi... Mám jí asi 3x-dvakrát stojatou a jeddnou ležatou...jsem včera koketoval s myšlenkou zajet doprostřed náměstí ke kašně a vyfotit se tam, bez Fiest kolem No, myslim ze to by asi neproslo!! By z toho kluci z mestsky policie nebyli nadseny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Doli : Pic, ja bych rekl ze tam spis nesedi ten moturek co se do nej leje to same jako do sekacek .... zlate traktory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 tady se pořádají soukromý dejchánky v ČB a nikdo mě neupozorní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 tady se pořádají soukromý dejchánky v ČB a nikdo mě neupozorní. Uz to tak je, ale neboj, nejsi v tom sam, je nas vic ... mozna to bude tim, ze nam schazi to RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Fakt hezky fotky!! Ta posledni se mi libi... Mám jí asi 3x-dvakrát stojatou a jeddnou ležatou...jsem včera koketoval s myšlenkou zajet doprostřed náměstí ke kašně a vyfotit se tam, bez Fiest kolem No, myslim ze to by asi neproslo!! By z toho kluci z mestsky policie nebyli nadseny!!! Dneska jsem viděl dvě holki od městský, ty by třeba byly v poho A taky jednu PČR dopravačku s nohama do X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 tady se pořádají soukromý dejchánky v ČB a nikdo mě neupozorní. tady se pořádají soukromý dejchánky v ČB a nikdo mě neupozorní. Uz to tak je, ale neboj, nejsi v tom sam, je nas vic ... mozna to bude tim, ze nam schazi to RS No ještě dělejte uražený, horší než ženský...to odteď s kýmkoliv se budu vidět, tak Vás musím mít s sebou ? Btw, dnes jsem v Budějkách, takže...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 No, a teď je tu ticho :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Doli : Pic, ja bych rekl ze tam spis nesedi ten moturek co se do nej leje to same jako do sekacek .... zlate traktory To je pravda, ma to taky sve vyhody!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Fakt hezky fotky!! Ta posledni se mi libi... Mám jí asi 3x-dvakrát stojatou a jeddnou ležatou...jsem včera koketoval s myšlenkou zajet doprostřed náměstí ke kašně a vyfotit se tam, bez Fiest kolem No, myslim ze to by asi neproslo!! By z toho kluci z mestsky policie nebyli nadseny!!! Dneska jsem viděl dvě holki od městský, ty by třeba byly v poho A taky jednu PČR dopravačku s nohama do X Holky od mestsky jsou videt docela casto!! Ale dopravacku, to se jen tak nevidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 No, a teď je tu ticho :/ To Mischicka: Jsem psal Kucimu jestli nema nekdy cestu do Budejc, rikal ze ted ma nejaky zkousky, ale pak by to slo. Muzes skouknout dvojcatko!!! Tak bysme mohli udelat nejakej vetsi sraz. RS - neni podminkou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Fakt hezky fotky!! Ta posledni se mi libi... Mám jí asi 3x-dvakrát stojatou a jeddnou ležatou...jsem včera koketoval s myšlenkou zajet doprostřed náměstí ke kašně a vyfotit se tam, bez Fiest kolem No, myslim ze to by asi neproslo!! By z toho kluci z mestsky policie nebyli nadseny!!! Dneska jsem viděl dvě holki od městský, ty by třeba byly v poho A taky jednu PČR dopravačku s nohama do X Holky od mestsky jsou videt docela casto!! Ale dopravacku, to se jen tak nevidi... Řídila u bouračky dorpavu, ale ty xka byly fakt děsný, i když jinak ušla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.