Červenec 13, 200718 r Nebój, pan škorpión je hodnej No sám jsem taky, tak snad škorpion škorpiona kryje
Červenec 13, 200718 r to teda!ted doma chodí bez trika a straší synka,to jsou teda poměry ... ale my se tě nebojíme víš No já pomalu začínám Ty seš ale baba
Červenec 13, 200718 r to teda!ted doma chodí bez trika a straší synka,to jsou teda poměry ... ale my se tě nebojíme víš No já pomalu začínám Ty seš ale baba To víš, pokérovaní týpci
Červenec 14, 200718 r Sedí dva vojáci v kavárně a ten jeden se ptá: "Tak co? Udělal jsi ten řidičák na autobus?" Mishicka smutně odpoví: "Ne, vyhodili mě." "Vážně? Ale proč?" "No, protože před kruhovým objezdem bylo na značce napsáno 30, tak jsem ho 30× objel!" Luďa na to: "A nepřepočítal ses?"
Červenec 15, 200718 r Sedí dva vojáci v kavárně a ten jeden se ptá: "Tak co? Udělal jsi ten řidičák na autobus?"Mishicka smutně odpoví: "Ne, vyhodili mě." "Vážně? Ale proč?" "No, protože před kruhovým objezdem bylo na značce napsáno 30, tak jsem ho 30× objel!" Luďa na to: "A nepřepočítal ses?" Tak ted bacha na autobusy před kruháčem, budou se dělat kolony.
Červenec 15, 200718 r Sedí dva vojáci v kavárně a ten jeden se ptá: "Tak co? Udělal jsi ten řidičák na autobus?"Mishicka smutně odpoví: "Ne, vyhodili mě." "Vážně? Ale proč?" "No, protože před kruhovým objezdem bylo na značce napsáno 30, tak jsem ho 30× objel!" Luďa na to: "A nepřepočítal ses?" Tak ted bacha na autobusy před kruháčem, budou se dělat kolony. Jenom na starou KAROSU provedení MHD v červenobílý barvě.
Červenec 15, 200718 r Sedí dva vojáci v kavárně a ten jeden se ptá: "Tak co? Udělal jsi ten řidičák na autobus?"Mishicka smutně odpoví: "Ne, vyhodili mě." "Vážně? Ale proč?" "No, protože před kruhovým objezdem bylo na značce napsáno 30, tak jsem ho 30× objel!" Luďa na to: "A nepřepočítal ses?" Tak ted bacha na autobusy před kruháčem, budou se dělat kolony. Nono, jednou budeš rád, že Tě svezem
Červenec 16, 200718 r Klucká, je horko, takže na to prdim a jedu se válet na tejden na chalupu užívejte si tropy, pápapá.
Červenec 16, 200718 r Sedí dva vojáci v kavárně a ten jeden se ptá: "Tak co? Udělal jsi ten řidičák na autobus?"Mishicka smutně odpoví: "Ne, vyhodili mě." "Vážně? Ale proč?" "No, protože před kruhovým objezdem bylo na značce napsáno 30, tak jsem ho 30× objel!" Luďa na to: "A nepřepočítal ses?" :smich: :palec2: oggy nestraš,my se toho fakt nebojíme mischicko,nesmutni,opravky určo uděláš a jak jste si užili parný víkend?já docela jo,sobota u auta,neděle u krumpáče a lopaty ale to hlavní je že kokina dostala rozum a už zase jezdí jako za mlada
Červenec 17, 200718 r No jak tak koukám, tak to každýmu leze na hlavu to teplíčko. Lidičky padejte někam k vodě jako oggy.
Červenec 17, 200718 r No jak tak koukám, tak to každýmu leze na hlavu to teplíčko.Lidičky padejte někam k vodě jako oggy. Jsme včera dostali povolení místo běhu jít plavat, tak jsem se od 12 do 15 pekl v Bech na kúpalisku a v noci nemohl spát, špatně jsem si namazal záda a nějak zčervenala A dnes se pro změnu jdu péct do busu, bude to peklo
Červenec 17, 200718 r No jak tak koukám, tak to každýmu leze na hlavu to teplíčko.Lidičky padejte někam k vodě jako oggy. Jsme včera dostali povolení místo běhu jít plavat, tak jsem se od 12 do 15 pekl v Bech na kúpalisku a v noci nemohl spát, špatně jsem si namazal záda a nějak zčervenala A dnes se pro změnu jdu péct do busu, bude to peklo Jo holt kdo maže ten spí dobře
Červenec 17, 200718 r No jak tak koukám, tak to každýmu leze na hlavu to teplíčko.Lidičky padejte někam k vodě jako oggy. Jsme včera dostali povolení místo běhu jít plavat, tak jsem se od 12 do 15 pekl v Bech na kúpalisku a v noci nemohl spát, špatně jsem si namazal záda a nějak zčervenala A dnes se pro změnu jdu péct do busu, bude to peklo jsi chtěl ladit se svým autí co?
Červenec 19, 200718 r jsi chtěl ladit se svým autí co? I s busem, je taky červený Ale ten je pruhovanej, tak na sebe nezapoměn dát nějakej ten pruh
Červenec 19, 200718 r jsi chtěl ladit se svým autí co? I s busem, je taky červený Ale ten je pruhovanej, tak na sebe nezapoměn dát nějakej ten pruh Ani mi nemluv, jsem si natíral krémem záda a tam kam sem si dostal je mám bílé a dál červené, takže stačí?
Červenec 19, 200718 r jsi chtěl ladit se svým autí co? I s busem, je taky červený Ale ten je pruhovanej, tak na sebe nezapoměn dát nějakej ten pruh Ani mi nemluv, jsem si natíral krémem záda a tam kam sem si dostal je mám bílé a dál červené, takže stačí? tak ted tedy zbývá doladit auto s tebou! :smich:
Červenec 21, 200718 r Ludovi aspon ladi to tricko k busu, ale Tobe ty zada!!! Záda už jsou OK A bruder měl s tričkem story - jak jsme se šli ve čtvrtek koupat, pak jsme seděli v hospě a nějaká paní chtěla vědět kde je to triko koupený, tak jsem jí řekl, že v Kosovu, nepochopila
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.