oggy Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Nebój, pan škorpión je hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Nebój, pan škorpión je hodnej No sám jsem taky, tak snad škorpion škorpiona kryje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 to teda!ted doma chodí bez trika a straší synka,to jsou teda poměry ... ale my se tě nebojíme víš No já pomalu začínám Ty seš ale baba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 to teda!ted doma chodí bez trika a straší synka,to jsou teda poměry ... ale my se tě nebojíme víš No já pomalu začínám Ty seš ale baba To víš, pokérovaní týpci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 To víš, pokérovaní týpci škorpión se zlobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 To víš, pokérovaní týpci škorpión se zlobit škorpion na škorpiona ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Sedí dva vojáci v kavárně a ten jeden se ptá: "Tak co? Udělal jsi ten řidičák na autobus?" Mishicka smutně odpoví: "Ne, vyhodili mě." "Vážně? Ale proč?" "No, protože před kruhovým objezdem bylo na značce napsáno 30, tak jsem ho 30× objel!" Luďa na to: "A nepřepočítal ses?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Sedí dva vojáci v kavárně a ten jeden se ptá: "Tak co? Udělal jsi ten řidičák na autobus?"Mishicka smutně odpoví: "Ne, vyhodili mě." "Vážně? Ale proč?" "No, protože před kruhovým objezdem bylo na značce napsáno 30, tak jsem ho 30× objel!" Luďa na to: "A nepřepočítal ses?" Tak ted bacha na autobusy před kruháčem, budou se dělat kolony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Sedí dva vojáci v kavárně a ten jeden se ptá: "Tak co? Udělal jsi ten řidičák na autobus?"Mishicka smutně odpoví: "Ne, vyhodili mě." "Vážně? Ale proč?" "No, protože před kruhovým objezdem bylo na značce napsáno 30, tak jsem ho 30× objel!" Luďa na to: "A nepřepočítal ses?" Tak ted bacha na autobusy před kruháčem, budou se dělat kolony. Jenom na starou KAROSU provedení MHD v červenobílý barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Sedí dva vojáci v kavárně a ten jeden se ptá: "Tak co? Udělal jsi ten řidičák na autobus?"Mishicka smutně odpoví: "Ne, vyhodili mě." "Vážně? Ale proč?" "No, protože před kruhovým objezdem bylo na značce napsáno 30, tak jsem ho 30× objel!" Luďa na to: "A nepřepočítal ses?" Tak ted bacha na autobusy před kruháčem, budou se dělat kolony. Nono, jednou budeš rád, že Tě svezem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Klucká, je horko, takže na to prdim a jedu se válet na tejden na chalupu užívejte si tropy, pápapá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Sedí dva vojáci v kavárně a ten jeden se ptá: "Tak co? Udělal jsi ten řidičák na autobus?"Mishicka smutně odpoví: "Ne, vyhodili mě." "Vážně? Ale proč?" "No, protože před kruhovým objezdem bylo na značce napsáno 30, tak jsem ho 30× objel!" Luďa na to: "A nepřepočítal ses?" :smich: :palec2: oggy nestraš,my se toho fakt nebojíme mischicko,nesmutni,opravky určo uděláš a jak jste si užili parný víkend?já docela jo,sobota u auta,neděle u krumpáče a lopaty ale to hlavní je že kokina dostala rozum a už zase jezdí jako za mlada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 No jak tak koukám, tak to každýmu leze na hlavu to teplíčko. Lidičky padejte někam k vodě jako oggy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 No jak tak koukám, tak to každýmu leze na hlavu to teplíčko.Lidičky padejte někam k vodě jako oggy. Jsme včera dostali povolení místo běhu jít plavat, tak jsem se od 12 do 15 pekl v Bech na kúpalisku a v noci nemohl spát, špatně jsem si namazal záda a nějak zčervenala A dnes se pro změnu jdu péct do busu, bude to peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 No jak tak koukám, tak to každýmu leze na hlavu to teplíčko.Lidičky padejte někam k vodě jako oggy. Jsme včera dostali povolení místo běhu jít plavat, tak jsem se od 12 do 15 pekl v Bech na kúpalisku a v noci nemohl spát, špatně jsem si namazal záda a nějak zčervenala A dnes se pro změnu jdu péct do busu, bude to peklo Jo holt kdo maže ten spí dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 No jak tak koukám, tak to každýmu leze na hlavu to teplíčko.Lidičky padejte někam k vodě jako oggy. Jsme včera dostali povolení místo běhu jít plavat, tak jsem se od 12 do 15 pekl v Bech na kúpalisku a v noci nemohl spát, špatně jsem si namazal záda a nějak zčervenala A dnes se pro změnu jdu péct do busu, bude to peklo jsi chtěl ladit se svým autí co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 jsi chtěl ladit se svým autí co? I s busem, je taky červený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 jsi chtěl ladit se svým autí co? I s busem, je taky červený Ale ten je pruhovanej, tak na sebe nezapoměn dát nějakej ten pruh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 jsi chtěl ladit se svým autí co? I s busem, je taky červený Ale ten je pruhovanej, tak na sebe nezapoměn dát nějakej ten pruh Ani mi nemluv, jsem si natíral krémem záda a tam kam sem si dostal je mám bílé a dál červené, takže stačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 jsi chtěl ladit se svým autí co? I s busem, je taky červený Ale ten je pruhovanej, tak na sebe nezapoměn dát nějakej ten pruh Ani mi nemluv, jsem si natíral krémem záda a tam kam sem si dostal je mám bílé a dál červené, takže stačí? tak ted tedy zbývá doladit auto s tebou! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 to tu píšu, kdo umí ten umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 to tu píšu, kdo umí ten umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 S bruderm u fofrškola busu, tak už víte do čeho nenastupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Ludovi aspon ladi to tricko k busu, ale Tobe ty zada!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Ludovi aspon ladi to tricko k busu, ale Tobe ty zada!!! Záda už jsou OK A bruder měl s tričkem story - jak jsme se šli ve čtvrtek koupat, pak jsme seděli v hospě a nějaká paní chtěla vědět kde je to triko koupený, tak jsem jí řekl, že v Kosovu, nepochopila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.