Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ludovi aspon ladi to tricko k busu, ale Tobe ty zada!!! :D

Záda už jsou OK -_- A bruder měl s tričkem story - jak jsme se šli ve čtvrtek koupat, pak jsme seděli v hospě a nějaká paní chtěla vědět kde je to triko koupený, tak jsem jí řekl, že v Kosovu, nepochopila :doh

:D Tak to musela docela cumet... :smich:

Ludovi aspon ladi to tricko k busu, ale Tobe ty zada!!! :D

Záda už jsou OK -_- A bruder měl s tričkem story - jak jsme se šli ve čtvrtek koupat, pak jsme seděli v hospě a nějaká paní chtěla vědět kde je to triko koupený, tak jsem jí řekl, že v Kosovu, nepochopila :doh

:D Tak to musela docela cumet... :smich:

Nejvíc čuměl její starej :smich:

Tak jste jim to snad rozumne vysvetlili, ne?! ;)

Bylo nás tam na to dost :p

Bylo nás tam na to dost :p

To jo!! -_-

Tak klucká, vrátil sem se z dovči a musim říct že je to v práci na mašli. Do teďka sem probíral pitomíma mejlama. Jináč v pátek byla na chalupě dlouho očekávaná grilovačka :kol-43: . pivo teklo proudem :kol-35: , nějakej ten rum a vodka taky. Live kytary :kol-99::band , výborný masíčko, z repráků občas zahrál Dalibor Janda a zpívalo se karaoke :dj: . Neskutečná prdel, dělali jsme takovej bordel že nakonec zašlo na pivko i pár místních :rock:

Tak klucká, vrátil sem se z dovči a musim říct že je to v práci na mašli. Do teďka sem probíral pitomíma mejlama. Jináč v pátek byla na chalupě dlouho očekávaná grilovačka :kol-43: . pivo teklo proudem :kol-35: , nějakej ten rum a vodka taky. Live kytary :kol-99::band , výborný masíčko, z repráků občas zahrál Dalibor Janda a zpívalo se karaoke :dj: . Neskutečná prdel, dělali jsme takovej bordel že nakonec zašlo na pivko i pár místních :rock:

Furt nějaká ostuda :smich:

A kdy bude další akce Jihočechů, hm?

S bruderm u fofrškola busu, tak už víte do čeho nenastupovat :p

týýýý krabe,všichni řidiči musí mít štafle nebo dlouhou násadu na koštěti když chtějí umýt přední sklo,vám dvěma stačí si stoupnout na špičky :smich:

minuli jste se povoláním,měli jste dělat na myčce bus a lkw :smich:

ááááááááá náš květinový oggy se vrátil!tož vitaj!

týýýý krabe,všichni řidiči musí mít štafle nebo dlouhou násadu na koštěti když chtějí umýt přední sklo,vám dvěma stačí si stoupnout na špičky :smich:

Jj, někdo umí a někdo... :smich:

Včera jsme zas jezdili a nářez, maximálnu zácpa v ČB :help:

Jj, někdo umí a někdo... :smich:

Včera jsme zas jezdili a nářez, maximálnu zácpa v ČB :help:

musíš jezdit rychleji,to pod pravou nohou v pravo to menší na podlaze je plyn,tím se auta zrychlují,ten uprostřed nešlapej,ten je tam pro srandu králíkům :smich:

musíš jezdit rychleji,to pod pravou nohou v pravo to menší na podlaze je plyn,tím se auta zrychlují,ten uprostřed nešlapej,ten je tam pro srandu králíkům :smich:

copak auta, ale tohle je bus, ten to má jinak :p

Kucí kucí, tak se bojte už jen 1.8., závěrečky a pak šlus, teda pro ty co nejezdí sockou, začínáme s bruderem na Jihotransu :p

Kucí kucí, tak se bojte už jen 1.8., závěrečky a pak šlus, teda pro ty co nejezdí sockou, začínáme s bruderem na Jihotransu :p

konec armády?

chm,chci vidět jak bude tvoje linka mít imrvere zpoždění,budeš čučet po sukních a jízdní řád je potom jen zbytečný cár papíru :smich:

ale synek má rád bus tak se někdy domluvíme a svezeš nás,samozřejmě nechci slevu zadarmo :smich:

konec armády?

chm,chci vidět jak bude tvoje linka mít imrvere zpoždění,budeš čučet po sukních a jízdní řád je potom jen zbytečný cár papíru :smich:

ale synek má rád bus tak se někdy domluvíme a svezeš nás,samozřejmě nechci slevu zadarmo :smich:

Já a zpoždění? To snad ani nejde :p Jen vždycky na zastávce vyberu koho svezu - staré, tlusté a nemocné nehlaste se, jen exclusivní kikinky a Ty se synkem :smich:

konec armády?

Já a zpoždění? To snad ani nejde :p Jen vždycky na zastávce vyberu koho svezu - staré, tlusté a nemocné nehlaste se, jen exclusivní kikinky a Ty se synkem :smich:

V Německu autobusák vyhodil slečnu z busu,protože měla moc velkej výstřih-malý tričko a velký...... prsa. Že se prej nemohl soustředit na řízení.

Soud vyhrál. :p

Ps.:prvně ji tam pul hoďky vočumoval. :kol-59:

Nedame nakej sraz? :p

Už jsem to tu navrhoval, ale nějak mám všechny víkendy do konce prázdnin full a jak tu sleduju tu docházku, tak ostatní jsou na tom ještě hůř :kuk: Nicméně se nebráním žádné špatnosti :p

Už jsem to tu navrhoval, ale nějak mám všechny víkendy do konce prázdnin full a jak tu sleduju tu docházku, tak ostatní jsou na tom ještě hůř :kuk: Nicméně se nebráním žádné špatnosti :p

A co to rally jak to vidis? Uz se to blizi, vidim to tak ze budu muset naladit Eurosport!!

Hmm, je mi jasne ze ted maji vsichni neco naplanovany (dovolena atd.) Ja mam zase od prazdnin FULL!! :D:(

Dnes jsem v Hospodě odpovídal do toho tématu - pod stan tam nejedu, do penzionu ano, ale pod stan se mi nechce..

Hmm, je mi jasne ze ted maji vsichni neco naplanovany (dovolena atd.) Ja mam zase od prazdnin FULL!! :D:(

To se Ti to studuje, když na Tebe pijeme -_-

To se Ti to studuje, když na Tebe pijeme -_-

Radej byh pil nez studoval... :D

Zdravicko, no tak uz i mne ta dovolenka skoncila - SKODA, hnedka bych si ji zopakoval. Az bude trocha casu hodim nejaky fotky :)

Zdravicko, no tak uz i mne ta dovolenka skoncila - SKODA, hnedka bych si ji zopakoval. Az bude trocha casu hodim nejaky fotky :)

No pokud bůh a náčelník, ten hlavně, dá, tak mě od pátku začne a nejmíň 3 týdny neskončí :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.