MAr(c)el Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 v sobotu straveno za volantem 16h Celkem najeto o kousel vic nez 2000km se spotrebou 4.8l a s imrvere pustenou klimackou http://marcelfotky.wz.cz/more.jpg a totok jsem tam fotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Nazdárek ve spolek, plánujeme menší slezinku na tuto sobotu na chalupě uprostřed divočiny za Kaplicí,,,,kdyby jste někdo měl zájem, pište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 v sobotu straveno za volantem 16h Celkem najeto o kousel vic nez 2000km se spotrebou 4.8l a s imrvere pustenou klimackou http://marcelfotky.wz.cz/more.jpg a totok jsem tam fotil Nazdárek ve spolek, plánujeme menší slezinku na tuto sobotu na chalupě uprostřed divočiny za Kaplicí,,,,kdyby jste někdo měl zájem, pište Pěkně se nám to tu schází Bohužel tenhle víkend nemůžu ani půl dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 v sobotu straveno za volantem 16h Celkem najeto o kousel vic nez 2000km se spotrebou 4.8l a s imrvere pustenou klimackou http://marcelfotky.wz.cz/more.jpg a totok jsem tam fotil Nazdárek ve spolek, plánujeme menší slezinku na tuto sobotu na chalupě uprostřed divočiny za Kaplicí,,,,kdyby jste někdo měl zájem, pište Pěkně se nám to tu schází Bohužel tenhle víkend nemůžu ani půl dne nazdárek, hele Olo se ozval je mi líto,zjevně to nepůjde o víkendu,začíná mi 14 dní veget(až se vrátímto zase bude mejlů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Pěkně se nám to tu schází Bohužel tenhle víkend nemůžu ani půl dne nazdárek, hele Olo se ozval je mi líto,zjevně to nepůjde o víkendu,začíná mi 14 dní veget(až se vrátímto zase bude mejlů Kazdej ma veget, ale nabito!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 nazdárek,hele Olo se ozval je mi líto,zjevně to nepůjde o víkendu,začíná mi 14 dní veget(až se vrátímto zase bude mejlů Mě tři týdny vegetáže, ale net právě budu doma mít víc než v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Lidičky Kukuč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Lidičky Kukuč. Kdo jste pane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Lidičky Kukuč. Kdo jste pane? To bude nejspíš nějaká negerská kukačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Lidičky Kukuč. Kdo jste pane? To bude nejspíš nějaká negerská kukačka Negři nejdou, jsou jen lidi tmavé pleti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Lidičky Kukuč. Kdo jste pane? To bude nejspíš nějaká negerská kukačka Negři nejdou, jsou jen lidi tmavé pleti A jsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 A jinak pánově, ode dneška jsme s bruderem-> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 A jinak pánově, ode dneška jsme s bruderem-> Tak do ted jsem jezdil busem po městě, ale odedneška si netroufnu ani na tu městskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 A jinak pánově, ode dneška jsme s bruderem-> Tak do ted jsem jezdil busem po městě, ale odedneška si netroufnu ani na tu městskou Musíš šalinou, na tu zatím papíry nemáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 A jinak pánově, ode dneška jsme s bruderem-> Tak do ted jsem jezdil busem po městě, ale odedneška si netroufnu ani na tu městskou Musíš šalinou, na tu zatím papíry nemáme Nebo tykadlama. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 No tak to rači zůstanu u kola a nebo 4 kol najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 No tak to rači zůstanu u kola a nebo 4 kol najednou Ještě budeš jednou rád, že Tě svezem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 už jsem to psal jinde ale ještě jednou GRATULUJI!! nazdárek Míro,tak vyváleno?mě to čeká už v pátek a tradá na chalupu,to bude veget 14 dní! ještě nevím jestli někam pojedeme taky mě čekaj zadní brzdy už se krčí doma v koutku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 už jsem to psal jinde ale ještě jednou GRATULUJI!! Děkujeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 ty vole, ještě že sockou jezdim jenom do putyky. Ale možná si to rozmyslim a budu jezdit na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 ty vole, ještě že sockou jezdim jenom do putyky. Ale možná si to rozmyslim a budu jezdit na kole Samej vtipálek tady Aby ta Tvá cesta do/z putyky nedopadla špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 ty vole, ještě že sockou jezdim jenom do putyky. Ale možná si to rozmyslim a budu jezdit na kole Samej vtipálek tady Aby ta Tvá cesta do/z putyky nedopadla špatně No když chodim pěšky tak buď usnu cestou někde na lavičce, nebo na ní provozuju věci nehodné ženáče A když sem jel párkrát na kole tak sem dojel většinou špinavej jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No když chodim pěšky tak buď usnu cestou někde na lavičce, nebo na ní provozuju věci nehodné ženáče A když sem jel párkrát na kole tak sem dojel většinou špinavej jak prase Takže evidentně lepší jezdit MHD s bratry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No když chodim pěšky tak buď usnu cestou někde na lavičce, nebo na ní provozuju věci nehodné ženáče A když sem jel párkrát na kole tak sem dojel většinou špinavej jak prase Takže evidentně lepší jezdit MHD s bratry No, možná bych to mohl s Váma risknout. Doufám že jezdíte bezpečně a s ochranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 No, možná bych to mohl s Váma risknout. Doufám že jezdíte bezpečně a s ochranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.