Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Přesně tak. I když teď v sobotu to bude jiný kafe. Ve čtvrtek máme výročí svatby, v pátek je malýmu rok a v sobotu mám svátek. Vypadá to tak že Budějce do rána lehnou popelem :smich: Kdyby měl někdo z mála těch co sem občas juknou chuť tak se může přidat. Zatim to vypadá na slušnou jízdu po budějckých výčepech :rock:kol109:kol-35:

Bych se i přidal, když je důvod pít, ale máme s bruderem ještě týden volna, takže se vylejeme, pardon, napijeme, jen doma.

Se pořád nevymlouvej ty prďolo jeden. :)

Když musíš tak musíš :p-_-

Tak kolik se nas sejde na autokine? :p

Ja a bruder určitě...

Ja a bruder určitě...

Co Luke, nepripoji se taky?

...

Seš tam i Ty -_-

:D

abyste veřili že jí fakt mám :D

mohná - přijde i kouzelník - ještě jsem se doma nevymáčkl ,nevím tedy co je v plánu,ale rád bych se dostavil!bude určitě více příležitostí přitáhnout nové tváře sem k nám k JIHOČECHŮM!

a co ostatní???????marcel,olo???

Olo žiješ ještě????? :D

...

Seš tam i Ty -_-

:D

abyste veřili že jí fakt mám :D

Blejska se jak psi kulky!! :D

mohná - přijde i kouzelník - ještě jsem se doma nevymáčkl ,nevím tedy co je v plánu,ale rád bych se dostavil!bude určitě více příležitostí přitáhnout nové tváře sem k nám k JIHOČECHŮM!

a co ostatní???????marcel,olo???

Olo žiješ ještě????? :D

Lítá okolo parcel na stavvění.

pic, no tak asi bych se v autokine zastavil :D

Já přijedu určitě. Pak se to chce domluvit kde se slezeme.

Fakt to moc nestíhám, pořád lítání po úřadech a do toho ještě chlastání.... :palec2:

Fakt to moc nestíhám, pořád lítání po úřadech a do toho ještě chlastání.... :palec2:

Jéé, fakt se tady vyskytl Olo, nebo je to jenom nějaká chyba v matrixu lollol

Konec prázdnin a tady to fakt ožívá -_-

Já přijedu určitě. Pak se to chce domluvit kde se slezeme.

Slezem se tam ne? I když teda nevím, jestli tam někde zaparkujeme a tak :feve:

Vysoupnem par Fabii a hotovo!!! :p

Vysoupnem par Fabii a hotovo!!! :p

:doh

:doh

A rovnou do prvni rady... :D

jen aby oni nevyšoupli nás,pak budemrádi že se složíme k oggymu nebo marcelovi :smich:

na každej pád tipuji že to bude plné 120,favoušů,max.feld :D

hurá,víme tedy že olo žije :D ,jen zapoměl dodat že k tomu lítání a pití ještě :prc::prc::prc: URČITĚ! :smich:

jen aby oni nevyšoupli nás,pak budemrádi že se složíme k oggymu nebo marcelovi :smich:

hurá,víme tedy že olo žije :D ,jen zapoměl dodat že k tomu lítání a pití ještě :prc::prc::prc: URČITĚ! :smich:

Myslim ze tam bude mraky lidi... :feve:

No je to první den, pak je to ještě v Pá a So, tak třeba všichni z Budějic to nechaj na víkend, kdo ví...

No je to první den, pak je to ještě v Pá a So, tak třeba všichni z Budějic to nechaj na víkend, kdo ví...

Snad jo... :p

No ono asi o tom moc lidí neví, nikde se nic neproslíchá, tak se tam třebas vejdete.

No ono asi o tom moc lidí neví, nikde se nic neproslíchá, tak se tam třebas vejdete.

No kdyby to někdo nehodil sem na forum, tak bych to taky nevěděl..ale asi se vejdem, když všichni od Hujerů jedou do Eghypta :smich:

No kdyby to někdo nehodil sem na forum, tak bych to taky nevěděl..ale asi se vejdem, když všichni od Hujerů jedou do Eghypta :smich:

Kdybych to neslysel od Mischicky, tak o tom taky nevim. Snad je to jen na strankach Skodovky. Doufam ze se vejdem... :rolleyes:

Upraveno od Doli

Kdybych to neslysel od Mischicky, tak o tom taky nevim. Snad je to jen na strankach Skodovky. Doufam ze se vejdem... :rolleyes:

Jj, kdybys mě neměl :p

Co zkoušky?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.