Doli Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Co zkoušky? Ani se neptej-musim se ucit, ve ctvrtek uz je tady!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 A pak 5.9. zase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Co zkoušky? Ani se neptej-musim se ucit, ve ctvrtek uz je tady!!! A pak 5.9. zase... Chudáčku malej, jo kdybys byl pilný jako Lúca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 No ono asi o tom moc lidí neví, nikde se nic neproslíchá, tak se tam třebas vejdete. No kdyby to někdo nehodil sem na forum, tak bych to taky nevěděl..ale asi se vejdem, když všichni od Hujerů jedou do Eghypta Hujer Metelesku - Blesku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Chudáčku malej, jo kdybys byl pilný jako Lúca No jo no... Na jare jsem na to sral...tak se musim snazit ted! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Mischicko, kdy je ten sraz OC ve Zdare?? Mne jeste do dnes neprisla ani clenska karticka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Lidičky, tak se tu mějte jak chcete, já jedu na 14 dní fuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 jste me vydesily s tim ze tam nezaparkuju ... asi tam teda prifrcin na authorovi nebo na brusich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 ... jo, mam asi nejakej problem s autickem. Celkem pravidelne se mi stava ze natankuju plnou - uplne plnou no a normalne to musim opakovat kazdejch 1000km neni v tom najaka CHYBA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 ... jo, mam asi nejakej problem s autickem. Celkem pravidelne se mi stava ze natankuju plnou - uplne plnou no a normalne to musim opakovat kazdejch 1000km neni v tom najaka CHYBA? Mezi pedálem a sedačkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Mischicko, kdy je ten sraz OC ve Zdare?? Mne jeste do dnes neprisla ani clenska karticka... Ještě se nedohodlo datum, až to bude, dám kdyžtak vědět, taky tam chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 ... jo, mam asi nejakej problem s autickem. Celkem pravidelne se mi stava ze natankuju plnou - uplne plnou no a normalne to musim opakovat kazdejch 1000km neni v tom najaka CHYBA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Mischicko, kdy je ten sraz OC ve Zdare?? Mne jeste do dnes neprisla ani clenska karticka... Ještě se nedohodlo datum, až to bude, dám kdyžtak vědět, taky tam chci Taky bych rad prijel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Taky bych rad prijel... Určitě, teda jestli jsi člen OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Taky bych rad prijel... Určitě, teda jestli jsi člen OC Jsem, ale bez karticky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Taky bych rad prijel... Určitě, teda jestli jsi člen OC Jsem, ale bez karticky... Já myslím, že to půjde, hlavně když cálneš ubytování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Já myslím, že to půjde, hlavně když cálneš ubytování Jo to snad jo!! A to si zarizuje kazdej sam nebo hromadne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 přehodili mi šichtu takže z kina nebude nic ! jo,dvd z akce u květinového oggyho je nasvětě tak na známém tel.čísle nebo jindy,pro nezúčastněné pouze k zapůjčení nebo na objednávku! nazdárek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Hooodne dlouhej komentar!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 přehodili mi šichtu takže z kina nebude nic ! jo,dvd z akce u květinového oggyho je nasvětě tak na známém tel.čísle nebo jindy,pro nezúčastněné pouze k zapůjčení nebo na objednávku! nazdárek! To nás tam bude jak do mariáše, nebo spíš ani to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 přehodili mi šichtu takže z kina nebude nic ! jo,dvd z akce u květinového oggyho je nasvětě tak na známém tel.čísle nebo jindy,pro nezúčastněné pouze k zapůjčení nebo na objednávku! nazdárek! no copa to je toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Kucí, jináč podle předpovědi, počásko na to kino nevypadá nic moc. Tak sem na to zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Kucí, jináč podle předpovědi, počásko na to kino nevypadá nic moc. Tak sem na to zvědavej. No snad do té NEW Fabie neprší Ale taky tu nemám ani dlouhé kalhoty, tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 (editace) Kucí, jináč podle předpovědi, počásko na to kino nevypadá nic moc. Tak sem na to zvědavej. No snad do té NEW Fabie neprší Ale taky tu nemám ani dlouhé kalhoty, tak uvidíme... Mischicko, uz si v ni nekdy sedel? Ja jen jestli je dostatecne vysoka pro Vas s bruderem!! Editováno: 28. Srpen 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Tak kolik se nas teda sleze ve ctvrtek? Ja, Mischicka, Luda, Mar©el...?? Hmm, to se vejdem do jednoho auta!! A v kolik se sejdem, zacina to v 19:30, tak v 18:00? Nebo pozdejc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.