Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Co zkoušky?

Ani se neptej-musim se ucit, ve ctvrtek uz je tady!!! :feve:

A pak 5.9. zase... :aggressive:

Co zkoušky?

Ani se neptej-musim se ucit, ve ctvrtek uz je tady!!! :feve:

A pak 5.9. zase... :aggressive:

Chudáčku malej, jo kdybys byl pilný jako Lúca :p

No ono asi o tom moc lidí neví, nikde se nic neproslíchá, tak se tam třebas vejdete.

No kdyby to někdo nehodil sem na forum, tak bych to taky nevěděl..ale asi se vejdem, když všichni od Hujerů jedou do Eghypta :smich:

Hujer Metelesku - Blesku :palec2:

Chudáčku malej, jo kdybys byl pilný jako Lúca :p

No jo no... :feve: Na jare jsem na to sral...tak se musim snazit ted! :(

Mischicko, kdy je ten sraz OC ve Zdare?? :help: Mne jeste do dnes neprisla ani clenska karticka... :help:

Lidičky, tak se tu mějte jak chcete, já jedu na 14 dní fuč

jste me vydesily s tim ze tam nezaparkuju ... asi tam teda prifrcin na authorovi nebo na brusich :)

... jo, mam asi nejakej problem s autickem. Celkem pravidelne se mi stava ze natankuju plnou - uplne plnou no a normalne to musim opakovat kazdejch 1000km :( neni v tom najaka CHYBA? lol

... jo, mam asi nejakej problem s autickem. Celkem pravidelne se mi stava ze natankuju plnou - uplne plnou no a normalne to musim opakovat kazdejch 1000km :( neni v tom najaka CHYBA? lol

Mezi pedálem a sedačkou. :p

Mischicko, kdy je ten sraz OC ve Zdare?? :help: Mne jeste do dnes neprisla ani clenska karticka... :help:

Ještě se nedohodlo datum, až to bude, dám kdyžtak vědět, taky tam chci -_-

:doh

Ještě se nedohodlo datum, až to bude, dám kdyžtak vědět, taky tam chci -_-

Taky bych rad prijel... :kol-35:

Určitě, teda jestli jsi člen OC :p

Jsem, ale bez karticky... :(

Jsem, ale bez karticky... :(

Já myslím, že to půjde, hlavně když cálneš ubytování :p

Já myslím, že to půjde, hlavně když cálneš ubytování :p

Jo to snad jo!! :p A to si zarizuje kazdej sam nebo hromadne? ;)

přehodili mi šichtu :( takže z kina nebude nic ! :(

jo,dvd z akce u květinového oggyho je nasvětě tak na známém tel.čísle nebo jindy,pro nezúčastněné pouze k zapůjčení nebo na objednávku!

nazdárek!

Hooodne dlouhej komentar!!! :D

jo,dvd z akce u květinového oggyho je nasvětě tak na známém tel.čísle nebo jindy,pro nezúčastněné pouze k zapůjčení nebo na objednávku!

nazdárek!

To nás tam bude jak do mariáše, nebo spíš ani to ne :feve:

nazdárek!

no copa to je toto :huh:

Kucí, jináč podle předpovědi, počásko na to kino nevypadá nic moc. Tak sem na to zvědavej.

Kucí, jináč podle předpovědi, počásko na to kino nevypadá nic moc. Tak sem na to zvědavej.

No snad do té NEW Fabie neprší :p Ale taky tu nemám ani dlouhé kalhoty, tak uvidíme...

No snad do té NEW Fabie neprší :p Ale taky tu nemám ani dlouhé kalhoty, tak uvidíme...

Mischicko, uz si v ni nekdy sedel? Ja jen jestli je dostatecne vysoka pro Vas s bruderem!! :smich:

Upraveno od Doli

Tak kolik se nas teda sleze ve ctvrtek? ;) Ja, Mischicka, Luda, Mar©el...?? :help: Hmm, to se vejdem do jednoho auta!! :prc: A v kolik se sejdem, zacina to v 19:30, tak v 18:00? Nebo pozdejc?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.