Srpen 24, 200718 r Co zkoušky? Ani se neptej-musim se ucit, ve ctvrtek uz je tady!!! A pak 5.9. zase... Chudáčku malej, jo kdybys byl pilný jako Lúca
Srpen 24, 200718 r No ono asi o tom moc lidí neví, nikde se nic neproslíchá, tak se tam třebas vejdete. No kdyby to někdo nehodil sem na forum, tak bych to taky nevěděl..ale asi se vejdem, když všichni od Hujerů jedou do Eghypta Hujer Metelesku - Blesku
Srpen 24, 200718 r Chudáčku malej, jo kdybys byl pilný jako Lúca No jo no... Na jare jsem na to sral...tak se musim snazit ted!
Srpen 24, 200718 r Mischicko, kdy je ten sraz OC ve Zdare?? Mne jeste do dnes neprisla ani clenska karticka...
Srpen 26, 200718 r jste me vydesily s tim ze tam nezaparkuju ... asi tam teda prifrcin na authorovi nebo na brusich
Srpen 26, 200718 r ... jo, mam asi nejakej problem s autickem. Celkem pravidelne se mi stava ze natankuju plnou - uplne plnou no a normalne to musim opakovat kazdejch 1000km neni v tom najaka CHYBA?
Srpen 26, 200718 r ... jo, mam asi nejakej problem s autickem. Celkem pravidelne se mi stava ze natankuju plnou - uplne plnou no a normalne to musim opakovat kazdejch 1000km neni v tom najaka CHYBA? Mezi pedálem a sedačkou.
Srpen 26, 200718 r Mischicko, kdy je ten sraz OC ve Zdare?? Mne jeste do dnes neprisla ani clenska karticka... Ještě se nedohodlo datum, až to bude, dám kdyžtak vědět, taky tam chci
Srpen 26, 200718 r ... jo, mam asi nejakej problem s autickem. Celkem pravidelne se mi stava ze natankuju plnou - uplne plnou no a normalne to musim opakovat kazdejch 1000km neni v tom najaka CHYBA?
Srpen 26, 200718 r Mischicko, kdy je ten sraz OC ve Zdare?? Mne jeste do dnes neprisla ani clenska karticka... Ještě se nedohodlo datum, až to bude, dám kdyžtak vědět, taky tam chci Taky bych rad prijel...
Srpen 27, 200718 r Taky bych rad prijel... Určitě, teda jestli jsi člen OC Jsem, ale bez karticky... Já myslím, že to půjde, hlavně když cálneš ubytování
Srpen 27, 200718 r Já myslím, že to půjde, hlavně když cálneš ubytování Jo to snad jo!! A to si zarizuje kazdej sam nebo hromadne?
Srpen 27, 200718 r přehodili mi šichtu takže z kina nebude nic ! jo,dvd z akce u květinového oggyho je nasvětě tak na známém tel.čísle nebo jindy,pro nezúčastněné pouze k zapůjčení nebo na objednávku! nazdárek!
Srpen 28, 200718 r přehodili mi šichtu takže z kina nebude nic ! jo,dvd z akce u květinového oggyho je nasvětě tak na známém tel.čísle nebo jindy,pro nezúčastněné pouze k zapůjčení nebo na objednávku! nazdárek! To nás tam bude jak do mariáše, nebo spíš ani to ne
Srpen 28, 200718 r přehodili mi šichtu takže z kina nebude nic ! jo,dvd z akce u květinového oggyho je nasvětě tak na známém tel.čísle nebo jindy,pro nezúčastněné pouze k zapůjčení nebo na objednávku! nazdárek! no copa to je toto
Srpen 28, 200718 r Kucí, jináč podle předpovědi, počásko na to kino nevypadá nic moc. Tak sem na to zvědavej.
Srpen 28, 200718 r Kucí, jináč podle předpovědi, počásko na to kino nevypadá nic moc. Tak sem na to zvědavej. No snad do té NEW Fabie neprší Ale taky tu nemám ani dlouhé kalhoty, tak uvidíme...
Srpen 28, 200718 r Kucí, jináč podle předpovědi, počásko na to kino nevypadá nic moc. Tak sem na to zvědavej. No snad do té NEW Fabie neprší Ale taky tu nemám ani dlouhé kalhoty, tak uvidíme... Mischicko, uz si v ni nekdy sedel? Ja jen jestli je dostatecne vysoka pro Vas s bruderem!! Upraveno Srpen 28, 200718 r od Doli
Srpen 28, 200718 r Tak kolik se nas teda sleze ve ctvrtek? Ja, Mischicka, Luda, Mar©el...?? Hmm, to se vejdem do jednoho auta!! A v kolik se sejdem, zacina to v 19:30, tak v 18:00? Nebo pozdejc?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.