Únor 19, 200718 r Kdysi tu někdo dával návod-použit opatrně horkovzdušnou pistoli nebo dobrý fén.Opatrně vyzkoušej,něco s tím jde,něco né
Únor 19, 200718 r Autor Kdysi tu někdo dával návod-použit opatrně horkovzdušnou pistoli nebo dobrý fén.Opatrně vyzkoušej,něco s tím jde,něco né horkovzdušnou pistoli ok, tu mám... ten návod jsem tu ale nenašel.. nevíš kde hledat?
Únor 19, 200718 r Návod není třebas,prostě pomalu nahřívat,ale ty velké asi nepůjdou.Zkoušel jsem to na černém,tak to jde,nevím,jak na šedém.Myslím,Martinoslav to zkoušel,třebas napíše.
Únor 19, 200718 r Autor Návod není třebas,prostě pomalu nahřívat,ale ty velké asi nepůjdou.Zkoušel jsem to na černém,tak to jde,nevím,jak na šedém.Myslím,Martinoslav to zkoušel,třebas napíše. takže tu strukturu asi nedotvořím že? jen vyhladím?
Únor 19, 200718 r pokud by ti to nešlo opravit, mám ještě jednu náhradní schránku před spolujezdce. Tak pokud bys měl zájem, mohli bychom se domluvit. Snad mi to admin nesmázne, že to patří do sekce bazar
Únor 19, 200718 r Autor pokud by ti to nešlo opravit, mám ještě jednu náhradní schránku před spolujezdce. Tak pokud bys měl zájem, mohli bychom se domluvit.Snad mi to admin nesmázne, že to patří do sekce bazar ok, dík budu si to pamatovat
Únor 19, 200718 r Autor v sekcii Octavia I som to čítal tuším, skús tam hladať... pod čím to hledat? prosím pěkně?
Únor 19, 200718 r v sekcii Octavia I som to čítal tuším, skús tam hladať... pod čím to hledat? prosím pěkně? Vážně stačí jen vzít pistoli nebo fén a opatrně foukat, co víc chceš najít?
Únor 19, 200718 r ty voe to si co robil ? ved to ja nemam taketo skrabance v interiery a to mam o 3 roky starsie
Únor 19, 200718 r Toto jde imho poradne vyresit jedine vymenou tech plastu. A v budoucnu hlavne pomuze, nechovat se k autu jako prase.
Únor 19, 200718 r predsa som to našiel, ale neni to moc obsiahle...už to tu bolo písané Jak na poškrábané plasty v interiéru? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=136
Únor 19, 200718 r Autor v sekcii Octavia I som to čítal tuším, skús tam hladať... pod čím to hledat? prosím pěkně? Vážně stačí jen vzít pistoli nebo fén a opatrně foukat, co víc chceš najít? třeba zda dokážu napodobit ten povrch, ty kopečky..atd jinak díky všem za rady
Únor 19, 200718 r Autor predsa som to našiel, ale neni to moc obsiahle...už to tu bolo písanéJak na poškrábané plasty v interiéru? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=136 DÍKY MOC, jdu číst
Únor 19, 200718 r Autor Toto jde imho poradne vyresit jedine vymenou tech plastu. A v budoucnu hlavne pomuze, nechovat se k autu jako prase. jako prase byl někdo od předchozího majitele
Únor 19, 200718 r Tady skutecne nejde nic moc radit. Zkratka jenom vezmi horkovzdusku, dej si na nizsi teplotu a foukej. Musis opatrne a az uvidis, ze se to zacina slevat, tak pomalu prestavej. Jde to, ale chce to trpelivost. Kazdopadne ale hluboke skrabance nespravis, ty budou videt stale, i kdyz mene.
Únor 19, 200718 r asi bych spis sehnal novy dvirka a stred, obcas tu je za par korun nebo precalounit :-)
Únor 20, 200718 r Autor asi bych spis sehnal novy dvirka a stred, obcas tu je za par korunnebo precalounit :-) ahoj, nevíš prosím kolik by stály ty dvířka a ty bočnice? když píšeš za pár korun? díky
Únor 20, 200718 r Autor ty voe to si co robil ? ved to ja nemam taketo skrabance v interiery a to mam o 3 roky starsie TO AUTO MÁ UŽ 2. MAJITELE... 1.majitele nebudu jmenovat neudělal to nikdo z mých Upraveno Únor 20, 200718 r od starman
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.