Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Kdysi tu někdo dával návod-použit opatrně horkovzdušnou pistoli nebo dobrý fén.Opatrně vyzkoušej,něco s tím jde,něco né

horkovzdušnou pistoli ok, tu mám...

ten návod jsem tu ale nenašel.. :(

nevíš kde hledat?

Vloženo

Návod není třebas,prostě pomalu nahřívat,ale ty velké asi nepůjdou.Zkoušel jsem to na černém,tak to jde,nevím,jak na šedém.Myslím,Martinoslav to zkoušel,třebas napíše.

Vloženo
Návod není třebas,prostě pomalu nahřívat,ale ty velké asi nepůjdou.Zkoušel jsem to na černém,tak to jde,nevím,jak na šedém.Myslím,Martinoslav to zkoušel,třebas napíše.

takže tu strukturu asi nedotvořím že?

jen vyhladím?

Vloženo

pokud by ti to nešlo opravit, mám ještě jednu náhradní schránku před spolujezdce. Tak pokud bys měl zájem, mohli bychom se domluvit.

Snad mi to admin nesmázne, že to patří do sekce bazar :)

Vloženo
pokud by ti to nešlo opravit, mám ještě jednu náhradní schránku před spolujezdce. Tak pokud bys měl zájem, mohli bychom se domluvit.

Snad mi to admin nesmázne, že to patří do sekce bazar :)

ok, dík

budu si to pamatovat

Vloženo
v sekcii Octavia I som to čítal tuším, skús tam hladať...

pod čím to hledat? prosím pěkně?

Vážně stačí jen vzít pistoli nebo fén a opatrně foukat, co víc chceš najít?

třeba zda dokážu napodobit ten povrch, ty kopečky..atd

jinak díky všem za rady

Vloženo

Tady skutecne nejde nic moc radit. Zkratka jenom vezmi horkovzdusku, dej si na nizsi teplotu a foukej. Musis opatrne a az uvidis, ze se to zacina slevat, tak pomalu prestavej. Jde to, ale chce to trpelivost. Kazdopadne ale hluboke skrabance nespravis, ty budou videt stale, i kdyz mene.

Vloženo
asi bych spis sehnal novy dvirka a stred, obcas tu je za par korun

nebo precalounit :-)

ahoj,

nevíš prosím kolik by stály ty dvířka a ty bočnice? když píšeš za pár korun?

díky

Vloženo (editace)
ty voe to si co robil ? ved to ja nemam taketo skrabance v interiery a to mam o 3 roky starsie  :o

TO AUTO MÁ UŽ 2. MAJITELE...:angry:

1.majitele nebudu jmenovat

neudělal to nikdo z mých :)B):angry:-_-

Editováno: , autor: starman

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...