starman Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 hledal jsem to tu ale nenašel... prosím jak opravit škrábance?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 2 foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 3 foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 4 foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Kdysi tu někdo dával návod-použit opatrně horkovzdušnou pistoli nebo dobrý fén.Opatrně vyzkoušej,něco s tím jde,něco né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Kdysi tu někdo dával návod-použit opatrně horkovzdušnou pistoli nebo dobrý fén.Opatrně vyzkoušej,něco s tím jde,něco né horkovzdušnou pistoli ok, tu mám... ten návod jsem tu ale nenašel.. nevíš kde hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Návod není třebas,prostě pomalu nahřívat,ale ty velké asi nepůjdou.Zkoušel jsem to na černém,tak to jde,nevím,jak na šedém.Myslím,Martinoslav to zkoušel,třebas napíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Návod není třebas,prostě pomalu nahřívat,ale ty velké asi nepůjdou.Zkoušel jsem to na černém,tak to jde,nevím,jak na šedém.Myslím,Martinoslav to zkoušel,třebas napíše. takže tu strukturu asi nedotvořím že? jen vyhladím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 pokud by ti to nešlo opravit, mám ještě jednu náhradní schránku před spolujezdce. Tak pokud bys měl zájem, mohli bychom se domluvit. Snad mi to admin nesmázne, že to patří do sekce bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 pokud by ti to nešlo opravit, mám ještě jednu náhradní schránku před spolujezdce. Tak pokud bys měl zájem, mohli bychom se domluvit.Snad mi to admin nesmázne, že to patří do sekce bazar ok, dík budu si to pamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 v sekcii Octavia I som to čítal tuším, skús tam hladať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 v sekcii Octavia I som to čítal tuším, skús tam hladať... pod čím to hledat? prosím pěkně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 v sekcii Octavia I som to čítal tuším, skús tam hladať... pod čím to hledat? prosím pěkně? Vážně stačí jen vzít pistoli nebo fén a opatrně foukat, co víc chceš najít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 ty voe to si co robil ? ved to ja nemam taketo skrabance v interiery a to mam o 3 roky starsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Toto jde imho poradne vyresit jedine vymenou tech plastu. A v budoucnu hlavne pomuze, nechovat se k autu jako prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 predsa som to našiel, ale neni to moc obsiahle...už to tu bolo písané Jak na poškrábané plasty v interiéru? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=136 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 v sekcii Octavia I som to čítal tuším, skús tam hladať... pod čím to hledat? prosím pěkně? Vážně stačí jen vzít pistoli nebo fén a opatrně foukat, co víc chceš najít? třeba zda dokážu napodobit ten povrch, ty kopečky..atd jinak díky všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 predsa som to našiel, ale neni to moc obsiahle...už to tu bolo písanéJak na poškrábané plasty v interiéru? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=136 DÍKY MOC, jdu číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Toto jde imho poradne vyresit jedine vymenou tech plastu. A v budoucnu hlavne pomuze, nechovat se k autu jako prase. jako prase byl někdo od předchozího majitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Tady skutecne nejde nic moc radit. Zkratka jenom vezmi horkovzdusku, dej si na nizsi teplotu a foukej. Musis opatrne a az uvidis, ze se to zacina slevat, tak pomalu prestavej. Jde to, ale chce to trpelivost. Kazdopadne ale hluboke skrabance nespravis, ty budou videt stale, i kdyz mene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 asi bych spis sehnal novy dvirka a stred, obcas tu je za par korun nebo precalounit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 asi bych spis sehnal novy dvirka a stred, obcas tu je za par korunnebo precalounit :-) ahoj, nevíš prosím kolik by stály ty dvířka a ty bočnice? když píšeš za pár korun? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 staci sledovat bazar pocitej 300-500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 staci sledovat bazarpocitej 300-500 ok, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) ty voe to si co robil ? ved to ja nemam taketo skrabance v interiery a to mam o 3 roky starsie TO AUTO MÁ UŽ 2. MAJITELE... 1.majitele nebudu jmenovat neudělal to nikdo z mých Editováno: 20. Únor 2007, autor: starman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.