Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Koukni se o téma vedle - POI pro RSN - vypadá to, že ty mapy nejsou ofiko V4, ale předělávka BMW map a odtud ty problémy.

vadné a podle mě to není V4.Dělá to všem co jí mají.Hold zase nějaký výplod co se dostal na net

• Autor

Našel jsem tohle...na původním DVD prý smazat adresář telemat a nahrát tenhle ze zipu...

http://nahraj.to/download/telemat-zip

No a pak ještě změnit identifikaci DVDčka a dát dočasně....

Díky všem... snad půjde V3 nahrát zpět. :feve:

Našel jsem tohle...na původním DVD prý smazat adresář telemat a nahrát tenhle ze zipu...

http://nahraj.to/download/telemat-zip

No a pak ještě změnit identifikaci DVDčka a dát dočasně....

@Ferdo25, ...tento postup má vyřešit onen problém s nesmyslným komentářem nebo to řeší něco s TMC ? Dík.

Upraveno od Shaarky

• Autor

Zkus...uvidíš... :palec2::palec2::palec2: s TMC problém žádný není pokud máš nahratý fw 0904 a vejš pro Bčko a pro Ačko jen 0904

Trošku z jiného soudku... pondělní výlet..

post-7088-1237360105_thumb.jpg

pěkný screenshot :palec2:

A skoro to vypadá na "rozbité" souřadnice :smich:

• Autor

Byl na poledníku a hold mu to ukazuje všechny nuly a systém ve předu ukazuje 3 nuly...nic zvláštního....

Však já vím :palec:

Vyhlašuju soutěž, kdo legálně (nesoftwareově!) vynuluje obě souřadnice :kol-58:

Pssst ;) Já vím kde to je.

No každopádně kolega byl jeden z prvních co byli z Čech s Columbusem na nultém poledníku -_-

A aspoň už teď vím, že nadmořská výška se dá zobrazovat i v tomhle přídavném okně, když jsem jen na hory hledal jsem jí.

Byl na poledníku a hold mu to ukazuje všechny nuly a systém ve předu ukazuje 3 nuly...nic zvláštního....

Tak se omlouvám, že jsem to tu dával když to teda není "nic zvláštního"...

• Autor

Jinak byste koukali jak je šikovnej Hyperterminál ve Windows se správným kabelem a txt soubory.... :smich::smich::smich:

Upraveno od ferda25

Pokud ne...tak podobný postup....a tenhle soubor:

Jestli se jedna o to mluveni, tak mne to nepomohlo ;-(

• Autor

Ani tahle druhá úprava??

Urcite vyzkousim, diky, uz to mam na DVD...jen to prehrat a pak az budu zase na ceste :)

• Autor

Ještě můžeš zkusit tohle:

tyhle 4 soubory z adresáře db z v3 mapy nakopírovat do adresáře db ve v4...

euz.pca

eu.pcl

euz.pct

euz.prd

Upraveno od ferda25

• Autor

Tak nic nepomohlo...no řešení je podle mě to udělat podle toho návodu BMW -> VW a je klid....... :palec2::palec2::palec2:

Podle mě je nejlepší se do toho nesrat a počkat na tu pravou.Co si myslíte že tam bude navíc??Pár km nějakých dálnic,nic víc v ČR

• Autor

Víš jak jsi psal, že máš celou Evropu na jednom DVD...tak to tam bude navíc. Komplet podrobná mapa Evropy a novější než v4 od VW.

Já bych řekl, že tolik nových silnic není. Spíš všelijaké obchvaty a tak.

Já bych uvítal více podrobností. Třeba čísla popisná ...

Čau,jsem tady novej a chtěl bych se zeptat....mám OII 9-2005 a je v ní Columbus 1T0035680A, HW H04, SW 1000 (červeně podsvětlená - dle servisu je z Tourana)(původně v ní byl Nexus), navi a maxidot funguje, vzadu jsou PDC....co by se dalo zprovoznit? Climatronic na display? Vzdálenost při couvání? Přečetl jsem to tady snad celý a mám v tom pěknej guláš....díky za odpovědi (můj první příspěvek, snad je ok)

Upraveno od lukas_repsol

• Autor

Lze zprovoznit zobrazení parkováků(máš jen vzadu??) + s novou jednotkou climatroniku i jeho zobrazení...+ nahrát logo Škoda - můžeš mi napsat sz pokud máš zájem...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.