Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

gulasek>>

1) viz vlákno kam už sem dal odkaz v předchozím postu, anténu hledej podle čísla 8P0035503E
2) tomu úplně nerozumím, zřejmě máš na mysli čísla ŘJ, nakódování je zprovoznění možných funkcí a ŘJ se liší právě těmi možnostmi, kolem toho sem chodí pánové co se tím zabývají profesionálně, hledej podle nicku např. ferda25 či Milhausek ;)

Editováno: , autor: šulda
Vloženo

je úplně jedno jakou máš navi, vždy záleší jaký tam je fw - ten je možné upgradovat a upravit přímo pro tvůj vůz.. dále je nutné aby byla navi správně nakodovaná

Nexus nemá v žádném případě BT v sobě!

5P0862335 pracuje dobře s anroid telefony, má problémy se symbianem..

telefon ti nejde přes bluetooth zřejmě spárovat proto, že není aktivovaný v jednotce BT - k tomu potřebuješ anténu a bluetooth aktivovat..

napis odkud jsi a někdo ti to udělám pořádně..

Vloženo (editace)
5P0862335 pracuje dobře s anroid telefony, má problémy se symbianem..

Tak tady si tě dovolím opravit, samozřejmě vím že o tom víš mnohem víc než já :kol-18: S touhle jednotkou sem vyzkoušel dost a s poslední verzí Symbianu ^3 nemá vůbec žádný problém, u staršího 5th nenačte seznam a u 3rd ho načte jen u pár modelů s aplikací Contacts Download, hovory vždy bez problémů. Android sem zkoušel 4 modely, každý s jinou verzí (čísla už nevím) a vždy byl problém, buď s hovorem nebo se seznamem, což se ale samozřejmě mohlo změnit tak jako u nejnovější (i když už mrtvé) verze symbianu ;)

Editováno: , autor: šulda
Vloženo

No to by bylo nejlepší! Tak jestli se někdo najde z Jihomoravského nebo Zlínského kraje budu rád. Popř. dojedu kdekoliv kdo to udělá jak to má byt dík.

udělám ti to komplet v Humpolci, zapojím i hlasové ovládání columbuse

Vloženo

zdravim.chcem sa spytat ci je mozne nejako spravit aby mi na columbuse ukazovalo aj opticky parkovaci system.mam octaviu 2 pred liftom.dalej mi nejde ovladat hlasitost na volante a tiez tie sipky nereaguju.columbus bol v aute od vyroby.ospravedlnujem sa ak sa to tu uz riesilo.popripade by mi mohol niekto hodit odkaz na tu diskusiu a vopred dakujem za rady

Vloženo

Pánové tak sem zapojilo RNS510 rv. 2011 do VW golf GTI rv 2006, vše fungovalo jak mělo. pouze RNS běželo i přes spuštěný klíček. Vyměnila se tedy gateway za typ 7N0 907 530C. Něco se tam nakódovalo (dělal to známej co se tím živí) a teď svítí tlačítko ESP. Na budíkách je vše v pořádku, vše ostatní je jak má.. Ale proč svítí to tlačítko? Setkal se s tím problémem někdo?

Vloženo

je to možné že máš pravdu, já jsem s anroidem neměl problém...

Ono to není jen o SW v telefonu ale i o HW (modul BT) takže bude záležet i na modelech telefonů.

Vloženo (editace)

dream7000: Ano bylo formátovala se nová gateway.. Čekám na známého až přijede a bude se to řešit. Rád bych slyšel nějaké tipy co vyzkoušet :( Já jsem snad nikdy neměl nic snadného...

edit: Dále mi nepřehrává SD karty... Jednu jo jednu ne.. První jsem zkoušel kamarádovu a ta šla... teď jsem dal svojí 16GB SD HC a nenačte jí.. Jakou mám tedy pořídit?

Editováno: , autor: tholis
Vloženo

Mám v G V rns510 - 1T0035680B , HW11. SW 1200.

Aktualizoval jsem na Fw 4120,z dovodu podpory vetsich Sd karet a hlavne aktivaci hlasovky. Mam Bt jednotku z O II, nevim presne oznaceni ale bylo tam pismeno P.

Po aktualizaci Fw vse fungovalo, HF, navi, sd karty, Mf volant, v Setup se objevila funkce hlas.ovladani. jenze hlasovka nejde, nebo spis nepozna co rikam porad se me pta : "jak prosim?" ...zkousel jsem nahrat zaznam u kontaktu a pustit si to - jen tam sum a nejaky pazvuky.

V cem je chyba?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...