cunder007 Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Možno zbytočná poznámka, ale problém môže byť aj v tom, ak si dal do zapaľovania kľúče. Treba len odomknúť auto, zapnúť tlačidlom columbus a skúsiť tak. Len pozor na vybitie batérie - po zime ;) ak si to tak robil tak podľa mňa je to čítačka DVD. Možno skúsiť aktualizovať cez SD kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jancigps Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 Skúsil som to tak ako si napísal, z 15 pokusov sa mi len raz ukázala možnosť inštalovať a keď som na to ťukol tak sa nič nestalo. Takže to bude mechanika DVD. Už som objednal novu tak keď príde rozoberiem a vymením ju a snáď to potom už bude čítať a inštalovať normálne. Dik za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Dotaz k telefonnímu seznamu, který mám v Columbu naimportovaný skrze BT. V telefonu mám všechny kontakty zadané správně, tj. v kolonce jméno je jméno a v kolonce příjmení mám příjmení. V radiu se ale z nějakého důvodu vše abecedně řadí podle křestního jména a vyhledávat jde také pouze podle něj. Když tedy začnu zadávat "PETR", tak mi to vypíše všechny Petry. Když ale zadám "NOVÁK", tak se to tváří, jakoby žádný Novák v telefonu nebyl. Omlouvám se, jestli se to tu už řešilo, ale nikde jsem takové téma nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 před 41 minutami, cosmicboy napsal: Musíš si v Maxidotu přepnout řazení dle příjmení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 jan.machalik: Moc díky, v Maxidotu jsem to opravdu nehledal, pořád jsem se snažil tuto volbu najít přímo v Columbovi :-). Jestli mohu ještě dotaz k tomu nastavení telefonu v Maxidotu - je tam položka "Nastavení vypnutí" - k čemu je? Myslel jsem, že se tím nastaví doba, jak dlouho má být telefon spárován po vypnutí zapalování, ale nevím... Po vytažení klíčku se spárování okamžitě ukončí, takže to je doba platná jen při nevyndání klíčku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Kde konkretne to je ? Mrknu pak az budu v aute :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Je to v Maxidotu, pokud přepnu do menu telefonu a dám nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leri000 Vloženo 21. Březen 2021 Sdílet Vloženo 21. Březen 2021 Tak konečne sa podarila, zmena boot loga na vlastné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 6. Duben 2021 Sdílet Vloženo 6. Duben 2021 Ahojte, vedel by sem niekto hodit link na funkcne posledne mapy pre VW Sharan 2015? RNS510. Znamy potrebuje. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 29. Duben 2021 Sdílet Vloženo 29. Duben 2021 Vracím se k tématu z počátku března, kde jsem házel dotaz, k čemu je na Maxi-Dotu v menu nastavení telefonu položka "Nastavení vypnutí." Kdyby to někoho zajímalo, tak to je doba, po kterou má ještě pokračovat hovor přes bluetooth, pokud aktuálně probíhá a je v tuto chvíli vytažen klíček ze zapalování (tj. že se hovor ihned přepne/nepřepne na telefon). Jinak trochu komicky-úsměvný proces zjištění této informace skrze infolinku Škoda: Než jsem odpověď získal, trvalo to přes měsíc, kdy byla první odpověď, že neví, ať se obrátím na autorizovaný servis. Tam taky neví, prý by se obrátili na infolinku Škoda. Následovalo X mailů a postupování dál a dál, ale nakonec se zadařilo :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suriwan Vloženo 14. Květen 2021 Sdílet Vloženo 14. Květen 2021 On 8/19/2015 at 9:19 AM, zelo7 said: Ahoj, tu je schéma zapojenia Columba. Tebe budú chýbať v konektore C buď pin 5 a 11, alebo 6 a 12 (pravdepodobne druhá možnosť). Schému jednotky HF ti bude ale musieť poslať niekto iný, nefunguje mi ELSA. Ahoj řeším stejný problém - po přepojení handsfree BT jednotky za novější s A2DP mě při přehrávání hudby hraje jen pravá strana. Nenašel by se tu někdo z Brna / okolí kdo už to dělal a zvládl by mě s tím pomoct? Případně aspoň navést na správnej typ kabelu a koncovek a jak rozebrat konektor v BT jednotce - zbytek asi zvládnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 14. Květen 2021 Sdílet Vloženo 14. Květen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessi Vloženo 14. Květen 2021 Sdílet Vloženo 14. Květen 2021 Před hodinou, Suriwan napsal: Ahoj řeším stejný problém - po přepojení handsfree BT jednotky za novější s A2DP mě při přehrávání hudby hraje jen pravá strana. Nenašel by se tu někdo z Brna / okolí kdo už to dělal a zvládl by mě s tím pomoct? Případně aspoň navést na správnej typ kabelu a koncovek a jak rozebrat konektor v BT jednotce - zbytek asi zvládnu... V okoli Mikulova popr. po dohode v Brne ti to muzu zapojit ja. V pripade zajmu mi napis zpravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš91 Vloženo 16. Květen 2021 Sdílet Vloženo 16. Květen 2021 V 3. 8. 2019 na 14:16, rarach89 napsal: Chce to vybrat vhodnej FW a postupovat správně. A mapy nejlépe z DVD pokud to jde. Je tam ochrana proti vybití baterky, proto se ti to vypíná. A přes kartu si taky můžeš oddělat navi. Obojí jsem dělal vždycky za jízdy nebo s nastartovaným autem aby nehrozilo vypnutí. Někde tady budu mít i CD a DVD + mám diag pro zapnutí servisního menu a na další blbinky. A dokonce jsem z Bohnic sousede. ? Ale po operaci nohy 3 měsíce nechodím, sotva doskáču o berlích do garáže (ale mám automat, tak jezdím). Hned vedle nás je rolbař - největší odborník v oblasti. Chtěl bych z map V13 přejít na aktuální V17. Bohužel mechanika DL DVD vyplivne, nechce je číst. Klasické DVD či CD bez problému… FW mám 5218, SD kartu + CD připravenou dle toho návodu, ale stále více čtu o tom, že si lidi odrovnali navi. Čím to, proč se to děje? Co ovlivňuje, že někdo je v poho a někomu se to podělá? Je tu příp. někdo z karlovarska, kdo by mi s tím pomohl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusanbe82 Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Dle typu HW desky. Mohu nabídnou Klášterec n/O, jinak jsem z Chomutova. Mapy nahrávám přes servisní kabel, případně mám i náhradní DVD mechaniku. P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Zdravim Vas vsechny. Mam prosim dotaz ohledne FW. Mam jednoho z prvnich Colombusu, je tam nejake omezeni na verzi FW nebo muzu nahrat nejnovejsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš91 Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 před 9 hodinami, Dusanbe82 napsal: Dle typu HW desky. Mohu nabídnou Klášterec n/O, jinak jsem z Chomutova. Mapy nahrávám přes servisní kabel, případně mám i náhradní DVD mechaniku. P. Poznáš to z těch fotek? Klášterec, Chomutov, obojí v pohodě. Když budu mít cestu okolo, mohu se ti ozvat a domluvili bychom se? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusanbe82 Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Dragonetti -> Určitě je tam omezení dle HW desky rádia a hlavní základní desky. Lukáš91 -> Jasný, napiš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 Dusanbe82 --> Mam tam toto... viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suriwan Vloženo 20. Květen 2021 Sdílet Vloženo 20. Květen 2021 On 5/14/2021 at 1:19 PM, Alessi said: V okoli Mikulova popr. po dohode v Brne ti to muzu zapojit ja. V pripade zajmu mi napis zpravu. Psal jsem zprávu ale žádná odpověď. Najde se někdo jinej v okolí Brna kdo reaguje? :) Nerad bych rozebíral interiér sám abych tam zbytečně něco neolámal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessi Vloženo 20. Květen 2021 Sdílet Vloženo 20. Květen 2021 Mas SZ nejsem tu tak casto ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Dnes při aktualizaci na V17 mě vyskočila chyba viz foto v příloze. Mohl by někdo poradit co je špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš91 Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 (editace) Nemáš klíčky v zapalování nebo dokonce otočený klíček na kontrolky? Pokud ne, tak prohodit hodiny 12 hod -> 24 hod režim resp. naopak a zkusit znovu (to je ta možnost a. kterou to píše) Editováno: 15. Červen 2021, autor: Lukáš91 doplnění odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Nemám. Rádio zapnuto bez klíčků. Postupuji stejně jako při minulé aktualizaci ale tentokrát s tímto problémem :( zkusím ještě změnit formát času to jsem nezkoušel...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš91 Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Zkus, já se setkal jen s tímto řešením, dál musí poradit někdo zkušenější. Dej vědět, jak jsi dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.