Jirkasss Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 (editace) Jde ti i ladění rádia a přepínání stanic?? ne ne bohužel, to jsou ty samá tlačítka jako přepínání písniček ne? Jestli to jsou tyhle, tak nee. Ale to mě zas tak netíží, i když taky by to chtělo doladit, spíš ale to handsfree a odblok obrazu za jízdy. Jinak předtím jsem tam měl Nexuse... Editováno: 30. Říjen 2007, autor: Jirkasss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 No právě.VW ti s MF volantem nepůjde celý ale pořád nec hápu souvislost s HF.Co máš v autě za HF??Tu originál BT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 No právě.VW ti s MF volantem nepůjde celý ale pořád nec hápu souvislost s HF.Co máš v autě za HF??Tu originál BT? A bude fungovat MF volant s navigací určenou pro OII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 jo,ale až buď MR 2008 nebo 09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 jo,ale až buď MR 2008 nebo 09 Jestli jsem to dobře pochopil, pak bude záležet na nakódování s MF volantem. Jestli to tak je, pak přece bude chodit i navigace, která se dodává do VW. Nebo ne ? Chystám se vyměnit Nexuse za Trinax a nerad bych udělal chybu. Mám zvolit VW s předělání podsvětlení na zeleno nebo raději volit navigaci určenou pro OII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Taky o tom pochybuju je to jen převodník má to jen tři dráty , kdyby to umělo odblok musel by do toho jít CAN muselo by to mít 5 drátů .A navíc to není ani pro Trinaxe nebo rns510 - je to na MFDIIOdblok na Trinaxe mohu dodat za 5.500,- můžeš trochu přiblížit, jakou technologií (jakým dekodérem) apod to uděláš? Musí se pak něco přepínat nebo ne? Jde mi o to, aby fungovala navi a také obraz za jízdy aniž bych musel něco přepojovat, mačkat atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 No právě.VW ti s MF volantem nepůjde celý ale pořád nec hápu souvislost s HF.Co máš v autě za HF??Tu originál BT? Jo jo jak říkám, ten volant mi nevadí, ale ta handsfreee me sejří. Original BT na Nokii 6230. S Nexusem šla parádně, tady ani dobíjení ani volání, zvuk do repráků, prostě nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 riginál BT HF Nokia??není nejmenší důvod,proč by nešla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 To nepůjde.Musí se odfiltrovat z Can komunikace signál rychlosti,aby šel obraz a bez signálu nepůjde navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carel Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Jojóóó přesně tak jak cosby říká... musíš dezinformovat o ryclosti celou krabici . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 riginál BT HF Nokia??není nejmenší důvod,proč by nešla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Bavím se o origo BT HF nokia,třebas CK7-W a pod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Cosby: Umí Trinax i AUX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Díky. Myslím, že jsem dostatečně přesvědčen.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Díky. Myslím, že jsem dostatečně přesvědčen.. :-) abys pak nebyl zklamaný,sem tam se to kousne a to pořádně,sem tam nejde zvuk při navigování no prostě sem tam něco no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesh001 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Tomu vůbec nerozumím co tu řešíte. Mě jela HF neoriginál i ted original s VW Trinax v OII Scout O8 úplně v pohodě. Multifunkční volant taky. minimálně teda mi to přepínalo stanice v paměti to druhé jsem nezkoušel. Ale mohu zkusit zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Z první ne .Pokud bude čas,zkusíme dnes TV tuner odblokovat.Uvidíme,jestli se to povede. Tak jak Cosby, jiz se ti podarilo "odblokovat TV tuner" ? Nejak jsi se k tomu zapomel dale vyjadrit, asi tam neni, vid ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 nezapoměl.Nemám na to čas,mám spoustu jiné bráce a toto je pro mě hraní a na to nezbývá čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Cosby: Takže mě spíš odrazuješ? Nerozumím tomu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 čemu nerozumíš.Nikoho od ničeho neodrazuji.je to každého věc co chce a co ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Cosby: Jen jsem čekal, že mi k tomu něco povíš.. Jaké má mouchy a nevýhody, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Zatím to testuji,ale jsou tu takoví,co to mají delší dobu,tak ať poví.Jinak už jsem něco o tom napsal,tak hledej.Bohužel se tomu nevěnuji dost z důvodu nedostatku času.Jinak mám postřehy od jiných-občas přestane hrát rádio,jednomu už nejdou ukládat MP3 na HDD atd.Jsou to sw.chyby,ale pokud není navi origo a půjdeš s tím do servisu,může se ti stát,že ji umrtvíš nadobro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Dnes už byla objednána nová DVD navi, Bolka odmítla dodat starou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Jsem zvědavej, kdy se objeví v konfigurátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.