Leden 16, 200916 r Hmm, a ten tuner teda bude aktivni nebo ne? Jasny, s neorigo antenou ti to bude hlasit na VAGu chybu nepripojene druhe anteny, pozna to podle odporu. Ale jinak fungovat bude.
Leden 18, 200916 r Hmm, a ten tuner teda bude aktivni nebo ne? columbus mi nespolupracuje s maxidotem a multifunkčním volantem, nevíte co s tím? v autě jsem měl původně nexus
Leden 18, 200916 r columbus mi nespolupracuje s maxidotem a multifunkčním volantem, nevíte co s tím? v autě jsem měl původně nexusJE TREBA SI TO tU PORADNE pRECIST JE to TU nejmin 100krat probirany
Leden 18, 200916 r JE TREBA SI TO tU PORADNE pRECIST JE to TU nejmin 100krat probirany prosím může mi někdo poradit proč mi nefunguje maxidot a multif. volant s navigací columbus
Leden 18, 200916 r To jsi líný číst? jsem tu nováček a nikde to nevidím ale děkuju všem za rady, sice mi nikdo nepomohl ale díky.
Leden 18, 200916 r Autor No existuje jediná možnost, vrátit tam Nexus... Vy mu taky neporadíte.... nebo je to rozbité a řeší to koupit jiné auto... Ne teď vážně, nejdřív čti a pak se ptej...tohle téma je toho plné, Columbus(Trinax) pro O2 - 1Z0035680A(vše funguje), Columbus pro SuperrbII - 3T0035680 v Octavii nefunguje Maxi-Dot + Multifunkční volant....Cosby to dokáže opravit a asi nikdo jiný..... Upraveno Leden 18, 200916 r od ferda25
Leden 20, 200916 r Ok všechny policejni radari,rychlosti,usekove mereni atd. v ČR pošleš mi to na dobírku?
Leden 20, 200916 r Autor Hale já myslel, že jezdíš z Budějc na Prahu, tak zajedeš aspoň nebudeš kupovat zajíce v pytli. Až to připravím pošlu ti sz...
Leden 23, 200916 r Zdravím všechny. Poradtě mi někdo prosím,kde se dá sehnat aspon jedna z těchto věcí na Columbuse? Díky moc
Leden 23, 200916 r www.kufatec.de Taky tam něco je... moc dobrá stránka, budu tam kupovat sadu pro naklápění xenonů...
Leden 23, 200916 r Ve škodovce jsem byl,tam to neznají a ve VW nevědí jak to mají obědnat. konektory do navigace mam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.