SKAJA Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Nejak se mi to nezda. V navodu se tomu docela vjenujou (10stran) a neprijde mi ze by tam psali neco o tom, ze je to zavisle na vybave. Co jsem zjistoval u kamarada, co dela ve firme, kde je delaji, tak je nekolik verzi min.2. A potvdil mi, ze pro Skodovku by ta Navigace mela mit Tv tuner. Já jsem věděl, proč mám čekat na oficiální představení konečné specifikace ala Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Nejak se mi to nezda. V navodu se tomu docela vjenujou (10stran) a neprijde mi ze by tam psali neco o tom, ze je to zavisle na vybave. Co jsem zjistoval u kamarada, co dela ve firme, kde je delaji, tak je nekolik verzi min.2. A potvdil mi, ze pro Skodovku by ta Navigace mela mit Tv tuner. Já jsem věděl, proč mám čekat na oficiální představení konečné specifikace ala Škoda Tak to me fakt mile prekvapi jestli bude mit tv tuner, pak uz na nic necekam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Nejak se mi to nezda. V navodu se tomu docela vjenujou (10stran) a neprijde mi ze by tam psali neco o tom, ze je to zavisle na vybave. Co jsem zjistoval u kamarada, co dela ve firme, kde je delaji, tak je nekolik verzi min.2. A potvdil mi, ze pro Skodovku by ta Navigace mela mit Tv tuner. Já jsem věděl, proč mám čekat na oficiální představení konečné specifikace ala Škoda Tak to me fakt mile prekvapi jestli bude mit tv tuner, pak uz na nic necekam... tak to se kluci nacekate zadnej tuner to tam nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamba Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Info: Ahoj nemas ten manual v pdf, pripadne mohl bys ho naskenovat? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Nejak se mi to nezda. V navodu se tomu docela vjenujou (10stran) a neprijde mi ze by tam psali neco o tom, ze je to zavisle na vybave. Co jsem zjistoval u kamarada, co dela ve firme, kde je delaji, tak je nekolik verzi min.2. A potvdil mi, ze pro Skodovku by ta Navigace mela mit Tv tuner. Já jsem věděl, proč mám čekat na oficiální představení konečné specifikace ala Škoda Tak to me fakt mile prekvapi jestli bude mit tv tuner, pak uz na nic necekam... Čekáš, budeš čekat až bude dostupná Ale jinak s DVD a TV tunerem, plus pořádné mapy a dotykovka, tak neváhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Nejak se mi to nezda. V navodu se tomu docela vjenujou (10stran) a neprijde mi ze by tam psali neco o tom, ze je to zavisle na vybave. Co jsem zjistoval u kamarada, co dela ve firme, kde je delaji, tak je nekolik verzi min.2. A potvdil mi, ze pro Skodovku by ta Navigace mela mit Tv tuner. Já jsem věděl, proč mám čekat na oficiální představení konečné specifikace ala Škoda Tak to me fakt mile prekvapi jestli bude mit tv tuner, pak uz na nic necekam... tak to se kluci nacekate zadnej tuner to tam nema Tak mi tedy vysvětli, proč by to dávali do toho návodu? Dnes jsem se bavil s tím klukem, co tam dělá. Říkal, že je několik verzí a Škodovka se má rozhodnout, jakou verzi bude chtít. Oficiálně se má začít vyrábět ve 44kt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Když o tom Škoda píše v návodu (jakože to je jejich návod, podle vzhledu), tak jistě bude možnost ten tuner zvolit, případně dodělat, jinak by to tam přece nepsali, to je snad logický, ne?? A proč by dělali návod, který nakonec nebude použitý, to taky asi něco stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Když o tom Škoda píše v návodu (jakože to je jejich návod, podle vzhledu), tak jistě bude možnost ten tuner zvolit, případně dodělat, jinak by to tam přece nepsali, to je snad logický, ne?? A proč by dělali návod, který nakonec nebude použitý, to taky asi něco stojí jestli dobre ctu tu obrazovku tak tam nikde neni ovladani SD karet a HDD uz sem neco podobnyho videl a nemelo to hdd a sd uplnej hybrid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Nejak se mi to nezda. V navodu se tomu docela vjenujou (10stran) a neprijde mi ze by tam psali neco o tom, ze je to zavisle na vybave. Co jsem zjistoval u kamarada, co dela ve firme, kde je delaji, tak je nekolik verzi min.2. A potvdil mi, ze pro Skodovku by ta Navigace mela mit Tv tuner. Já jsem věděl, proč mám čekat na oficiální představení konečné specifikace ala Škoda Tak to me fakt mile prekvapi jestli bude mit tv tuner, pak uz na nic necekam... tak to se kluci nacekate zadnej tuner to tam nema Tak mi tedy vysvětli, proč by to dávali do toho návodu? Dnes jsem se bavil s tím klukem, co tam dělá. Říkal, že je několik verzí a Škodovka se má rozhodnout, jakou verzi bude chtít. Oficiálně se má začít vyrábět ve 44kt. To už je za dveřma-vždyť teď je 40 nebo 41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 U některých TV je,jen není aktivován.Dá se to udělat poslední verzi Commanderu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 U některých TV je,jen není aktivován.Dá se to udělat poslední verzi Commanderu to je možný ale jen v menu fizicky ta TV nepůjde,není tam anténa a není tuner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 V německém konfigurátoru tato navigace se již nabízí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 V německém konfigurátoru tato navigace se již nabízí. V českém ještě ne e, teď jsem to zkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 U některých TV je,jen není aktivován.Dá se to udělat poslední verzi Commanderu to je možný ale jen v menu fizicky ta TV nepůjde,není tam anténa a není tuner JA jsem zatim videl jen navic pripojeni na antenu od telefonu.Jinak se k tomu da pripojit origo bth, tak samo to bude i s tim hybridnim tunerem.Za chvili v ni nekdo objevi i soft na motor=)))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 (editace) Tak zas něco nového!!! Nezkoušel tam někdo nahrát mapové podklady od Teleatlasu, prý by tam měli také fungovat. Editováno: 19. Říjen 2007, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Mám je dnes nové,ale testovat budu za týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Mám je dnes nové,ale testovat budu za týden TeleAtlas? To bude fungovat i na TeleAtlas i na Navteq, nebo se škodovka vrátila zpět k osvěčenému?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar4 Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Mám je dnes nové,ale testovat budu za týden nazdarek tak to otestuj a napis ako to funguje dik Majo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Navteq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 sakra.. to bude hračka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 A co TrevelPilot DVD-EX ? Zkousel nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Tato navigace nahradi stavajici Nexus, bude mit vic funkci a dotykovy displey a pevny hardisk na ulozeni hudby. Bude mi 6.5 palcovy displey s 13 knoflikama a dvouma otacecima knoflikama. K navigaci se budou nabizet 2 navigacni DVD, vychodni a zapadni evropy, ktere se musi priobjednat. Hardisk bude mit 30GB. 10GB bude pouzivano pro navigaci a zbytek na ulozeni hudby a filmu, ktere budete moc prehravat jen kdyz auto bude stat. Bude mit i slot na SD karty. Ceny budou kolem 48 000 kc s navigacnim DVD a 43 000 kc bez navigacniho DVD. Tohle sem nasel na strankach briskoda.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 :D Už máš nějaké praktické zkušenosti ? Co ten TV tuner, jak to s ním tedy bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gluck202 Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Ne, zadne zkusenosti. Jak se psal jen sem to nasel na strankach briskoda.net. V patek jedu do skodovky, tak se na to poptam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.