clouseau Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Čili tam byly jen "páteřní silnice"...a ne že nebyly :-) Napsal jsi to naopak v příspěvku :-) Čili jsi zkoušel oblast East, která nemá podrobné pokrytí ČR, ale jen hlavní cesty. Chce to dobře číst a ne slepě vypálit jinou oblast a pak se divit, že tam není co člověk očekává a říkat že je to nepoužitelné :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Tak jsem zkusil dát do auta jiného Columbuse a nechce mluvit,zvuk žádný.Musí se nějak spárovat s autem a kde nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Je třeba přes diag. nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 To jo,koukal jsem ale nenašel jsem nic co by se mělo nakódovat.Myslel jsem že někdo poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 A máš sound systém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 uz ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Chci se zeptat mam columbuse + ss a vzadu mi nehrajou vubec ty spodni repra stredni od ss hraji tiše a vyškove taky..muze to byt tim ze jsou spatny nebo se to musi nejak nakodovat..driv tam bylo radio audience.a videl jsem na jednom columbusu v menu tone polozku neco jako sound a bylo to pod polozkou eq je to mozny?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 pokud si to tam jen tak vrazil a není to nakódované tak to může být chyba, pak je ještě rozdíl v SS před a po faceliftu má jiný počet kanálů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 No ss je pred face a radio mi tam montovali v servisu kde jsem ho koupil a neco kodoval pri tom..radio ukazuje na maxidotu a na volantu jde jen hlasitost..znamej ho zkousel pres diagnostiku a psalo mu to nejakou chybu u toho radia ale bohuzel radium nehovi..nebo kdyby byl nekdo ochoten v ph nebo okoli mi na to kouknout?dikyOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 (editace) V 31. 1. 2017 na 6:35, Harley1006 napsal: Potvrzuji funkčnost tohoto odkazu a návodu, včera přesně podle návodu a úspěšně prošlo. CD vypáleno rychl. 8x, nešla mi po 2 letech nepoužívání optika v navi, nebrala ani CD tak jsem ji rozebral a čočku omyl lihem, pak jsem zkusil CD vypálit na mém PC rychl. 10x a to neprošlo a pak jiné PC a super. Díky Ten iso soubou se musí nakopírovat i na tu SD kartu..? Koukal jsem že je stejný jako ten co se pálí na DVD. Editováno: 16. Únor 2017, autor: Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 .ISO vypálíš na disk - je to ten obraz co potřebuješ pro spuštění instalace a na kartu přijdou soubory, které si navi natáhne do sebe [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Ahoj. Také bych se rád na něco zeptal. Mám vypálené mapy V14 West na DVD DL rychlostí 4x přes program Nero, po zasunutí do spuštěného Columbusu se DVD načte a začne instalovat... to trvá něco přes jednu hodinu... když dám eject tak mi to ukáže kolik zhruba je nainstalováno.... doběhne celý pruh a začne to instalovat znovu od začátku a po cca 15 minutách a odhaduji 20% mi DVD vysune a nahlásí ať vložím navigační DVD.... tudíž se mi staré mapy V13 smazaly a nové tam nechtějí jít dát... Mechanika je ok a V13 tam dám zpět v pohodě... je možné že se jen nechtějí mapy V14 domluvit s verzí SW navigace??? Máte někdo nějaký odkaz, kde zjistím, jaký SW columbusu musím mít, abych tam mohl naistalovat V14 West? Setkal se s tím někdo? Děkuju moc za rady. Hezký den všem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Stringo: Tam je problém v tom, že to co je tady ke stažení, tak má to iso vloženo i ve složce SD a proto to tak mate. A teď jsi tedy vysvětlil, že to iso v SD je tam vloženo chybně a může se vymazat. supersoptik: A jaký sw tam máš teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 supersoptik - máš špatnou mechaniku proto se to instaluje do okola, buď zkusit vyčistit nebo výměna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Nebo to tam vozit v aute 2-3dni ono se to nakonec ulozi.... Vlastni skusenost 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 To spíš byla náhoda. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Před hodinou, h2o napsal: To spíš byla náhoda. u troch aut ok kdyz mysliš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 V pořádku, s dobrou mechanikou to jde napoprvé a doba aktualizace cca 30 minut, čím hůře mechanika čte tím déle to trvá až do zacyklení, v horším případě kleknutí navi. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 (editace) kdyz to delas prez dvd a ne sd tak navi neklekne ani se spatnou mechanikou..... to si zase nemyslim ale nehadam se jen pišu Editováno: 17. Únor 2017, autor: bandyboss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Tak ja zkusím instalovat když bude auto stát a uvidím co a jak... kdyžtak zkusím vyndat rádio a lihem vyčistit optiku.... Děkuju moc za rady všem a m.a.x.i.m.u.s - zjistím až se mi manželka vrátí z práce.... Děkuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Ahoj. Tak jsem zjistil ze mas soft 2684 coz uz je asi hodne stary co? Mozna proto tam nejdou mapy V14??? Kdopak by byl schopny ho aktualizovat? Kdo ma nejake zkusenosti v tomhle ohledu nekde z vychodnich cech?? Diky za info. Wiki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Dá se u Columbuse změnit podsvícení ze zelené na červenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 jedině výměnou led nebo celé desky předního panelu za VW variantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Cus kluci tak se opet hlásím nevíte proc kdyz dam trojhmat aby naskocil bootovaci rezim po nejake chvilce naskoci na columbu VW schéma? tedy červeno šedivé a rozhodí se nejspíš kodovani radia pac nejde zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Je nějaký fix, který dokáže to aby mi opět šel z repráků zvuk? Vše funguje maxidot a multi... jen ten zvuk abych nemusel přes VAG, kterej nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.