Únor 13, 20178 r Čili tam byly jen "páteřní silnice"...a ne že nebyly :-) Napsal jsi to naopak v příspěvku :-) Čili jsi zkoušel oblast East, která nemá podrobné pokrytí ČR, ale jen hlavní cesty. Chce to dobře číst a ne slepě vypálit jinou oblast a pak se divit, že tam není co člověk očekává a říkat že je to nepoužitelné :-)
Únor 14, 20178 r Tak jsem zkusil dát do auta jiného Columbuse a nechce mluvit,zvuk žádný.Musí se nějak spárovat s autem a kde nastavit?
Únor 14, 20178 r To jo,koukal jsem ale nenašel jsem nic co by se mělo nakódovat.Myslel jsem že někdo poradí.
Únor 14, 20178 r Chci se zeptat mam columbuse + ss a vzadu mi nehrajou vubec ty spodni repra stredni od ss hraji tiše a vyškove taky..muze to byt tim ze jsou spatny nebo se to musi nejak nakodovat..driv tam bylo radio audience.a videl jsem na jednom columbusu v menu tone polozku neco jako sound a bylo to pod polozkou eq je to mozny?diky
Únor 14, 20178 r pokud si to tam jen tak vrazil a není to nakódované tak to může být chyba, pak je ještě rozdíl v SS před a po faceliftu má jiný počet kanálů
Únor 14, 20178 r No ss je pred face a radio mi tam montovali v servisu kde jsem ho koupil a neco kodoval pri tom..radio ukazuje na maxidotu a na volantu jde jen hlasitost..znamej ho zkousel pres diagnostiku a psalo mu to nejakou chybu u toho radia ale bohuzel radium nehovi..nebo kdyby byl nekdo ochoten v ph nebo okoli mi na to kouknout?dikyOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Únor 16, 20178 r V 31. 1. 2017 na 6:35, Harley1006 napsal: Potvrzuji funkčnost tohoto odkazu a návodu, včera přesně podle návodu a úspěšně prošlo. CD vypáleno rychl. 8x, nešla mi po 2 letech nepoužívání optika v navi, nebrala ani CD tak jsem ji rozebral a čočku omyl lihem, pak jsem zkusil CD vypálit na mém PC rychl. 10x a to neprošlo a pak jiné PC a super. Díky Ten iso soubou se musí nakopírovat i na tu SD kartu..? Koukal jsem že je stejný jako ten co se pálí na DVD. Upraveno Únor 16, 20178 r od Thomas
Únor 16, 20178 r .ISO vypálíš na disk - je to ten obraz co potřebuješ pro spuštění instalace a na kartu přijdou soubory, které si navi natáhne do sebe [emoji6]
Únor 17, 20178 r Ahoj. Také bych se rád na něco zeptal. Mám vypálené mapy V14 West na DVD DL rychlostí 4x přes program Nero, po zasunutí do spuštěného Columbusu se DVD načte a začne instalovat... to trvá něco přes jednu hodinu... když dám eject tak mi to ukáže kolik zhruba je nainstalováno.... doběhne celý pruh a začne to instalovat znovu od začátku a po cca 15 minutách a odhaduji 20% mi DVD vysune a nahlásí ať vložím navigační DVD.... tudíž se mi staré mapy V13 smazaly a nové tam nechtějí jít dát... Mechanika je ok a V13 tam dám zpět v pohodě... je možné že se jen nechtějí mapy V14 domluvit s verzí SW navigace??? Máte někdo nějaký odkaz, kde zjistím, jaký SW columbusu musím mít, abych tam mohl naistalovat V14 West? Setkal se s tím někdo? Děkuju moc za rady. Hezký den všem.....
Únor 17, 20178 r Stringo: Tam je problém v tom, že to co je tady ke stažení, tak má to iso vloženo i ve složce SD a proto to tak mate. A teď jsi tedy vysvětlil, že to iso v SD je tam vloženo chybně a může se vymazat. supersoptik: A jaký sw tam máš teď?
Únor 17, 20178 r supersoptik - máš špatnou mechaniku proto se to instaluje do okola, buď zkusit vyčistit nebo výměna.
Únor 17, 20178 r V pořádku, s dobrou mechanikou to jde napoprvé a doba aktualizace cca 30 minut, čím hůře mechanika čte tím déle to trvá až do zacyklení, v horším případě kleknutí navi.
Únor 17, 20178 r kdyz to delas prez dvd a ne sd tak navi neklekne ani se spatnou mechanikou..... to si zase nemyslim ale nehadam se jen pišu Upraveno Únor 17, 20178 r od bandyboss
Únor 17, 20178 r Tak ja zkusím instalovat když bude auto stát a uvidím co a jak... kdyžtak zkusím vyndat rádio a lihem vyčistit optiku.... Děkuju moc za rady všem a m.a.x.i.m.u.s - zjistím až se mi manželka vrátí z práce.... Děkuju...
Únor 18, 20178 r Ahoj. Tak jsem zjistil ze mas soft 2684 coz uz je asi hodne stary co? Mozna proto tam nejdou mapy V14??? Kdopak by byl schopny ho aktualizovat? Kdo ma nejake zkusenosti v tomhle ohledu nekde z vychodnich cech?? Diky za info. Wiki.
Únor 19, 20178 r Cus kluci tak se opet hlásím nevíte proc kdyz dam trojhmat aby naskocil bootovaci rezim po nejake chvilce naskoci na columbu VW schéma? tedy červeno šedivé a rozhodí se nejspíš kodovani radia pac nejde zvuk?
Únor 19, 20178 r Je nějaký fix, který dokáže to aby mi opět šel z repráků zvuk? Vše funguje maxidot a multi... jen ten zvuk abych nemusel přes VAG, kterej nemám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.