h2o Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Pokkud naskakuje vwna je to skladanka, bez zasahu diag nelze zvuk sprovoznit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.o.d.r.y Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 to už nenaskakuje nahral sem znovu soft je tam ted spravny jak ma byt jen ten zvuk nejde takze jedine VAG jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Tak jsem delal ty mapy pres sd a zobrazi se status 31% pak 40min pořád to stejný a pak se to vypne a tot vše..nevi nekdo poradit ci s tim?Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta 22 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 před 6 hodinami, senor 01 napsal: Tak jsem delal ty mapy pres sd a zobrazi se status 31% pak 40min pořád to stejný a pak se to vypne a tot vše..nevi nekdo poradit ci s tim? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Mám stejný problém a radio mi nehraje a chce to stále cd,co stím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 protože nejsou mapy nahrané, první krok je mazání a pak až nahrává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Jak to tedy poresit nebo proc nejsou nahrane?dikyOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Opravit mechaniku a nahrát přes DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Vypni si prosím podpis Tapatalku... Nahrát, nic jiného s tím neuděláš, řádně přes DVD, vyčistit mechaniku, sehnat novu, nebo nahrát přes SD při zapnutém klíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Nesmysl, nahraju přes SD i s naprosto nefunkční mechanikou... nemusí tam vubec byt, výsledek 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Delam to pres sd ale bez toho zapnutyho klicku..to musi byt tedy jo?Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Nesmysl, nahraju přes SD i s naprosto nefunkční mechanikou... nemusí tam vubec byt, výsledek 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Jde o to, že po nějaké době se rádio vypne pokud není zapnuté zapalování. Nejlepší to udělat pomocí SD když jedeš a nemusíš někde čekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Ukazuje tohle pořád a ani v tom nic nechroupa jen ticho..a vratim to nějak do původního stavu co jsem to měl?neb nehraje radio jinak.diky Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta 22 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Přehráním sw,to jsem musel udělat taky a V14 nahrát přes dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Jak jsi ho prehral?kde si ho muzu stahnout prosim?dikyOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 před 13 minutami, senor 01 napsal: Jak jsi ho prehral?kde si ho muzu stahnout prosim?diky Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk My-gti.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Který mam stáhnout?Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta 22 Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 To neni tak jednoduche,kazdy columbus podle sveho oznaceni muze mit jen uzcity sw co zvladne,ja to nechal chlapoj co se v tom vyzna, prehral sw, mapy v14 a dokodoval mi i sparovani primo s typem auta.A rada pro priste,prehrani map pouze z dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 před 2 minutami, Franta 22 napsal: To neni tak jednoduche,kazdy columbus podle sveho oznaceni muze mit jen uzcity sw co zvladne,ja to nechal chlapoj co se v tom vyzna, prehral sw, mapy v14 a dokodoval mi i sparovani primo s typem auta.A rada pro priste,prehrani map pouze z dvd. tak tak duch svaty z tebe čuje ako ono to jde z SD karty ale DVD nic neskurvy SD muze na tych strankach mas vše rozepsany ktera navi jaky soft treba čítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 A mame tu nekoho z Prahy nebo okoli Benešova,který by byl ochoten dat mi to do kupy?dekujuOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Neni problem 50km 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senor 01 Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Mužem se nejak domluvit co a jak zaridim se jak bude potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Mě se stále nedaří instalace V14 zkoušel jsem přes DVD i SD kartu a stále nic vypálil jsem už několik CD. mám SW verzi 5238 přeinstaloval jsem komplet SW ale mapy stále nejdou nainstalovat .... kde je zakopaný pes ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.