ka_r_los Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 1) ano 2) pokud nedojde k vypnutí radia (do 10minut) tak se většinou naváže 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa Fiala Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Columbus - bílý displej . Poradí někdo jak opravit vadu / Columbus má bílou obrazovku, ale jinak vše funguje / .Jedná se o starý "neLED" model. Vada je na dessce displej, samotný LCD i dotyk jsou OK. Děkuji za každou radu. Pepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Neporadím ale mužu opravit [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa Fiala Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 A cena prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 (editace) Před hodinou, Pepa Fiala napsal: Columbus - bílý displej . Poradí někdo jak opravit vadu / Columbus má bílou obrazovku, ale jinak vše funguje / .Jedná se o starý "neLED" model. Vada je na dessce displej, samotný LCD i dotyk jsou OK. Děkuji za každou radu. Pepa U jedne starsi RNS se mi to povedlo "opravit" jen rozebranim celeho radia a poradnym zafixovanim flex kabelu mezi displejem a deskou.... hlavne opatrne nebo to nekomou dej co to dela nebo uz delal. Editováno: 31. leden 2019, autor: bandyboss preklep pismenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Tím to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Dneska som aktualizoval mapy V16 z SD karty. Po 30minutach uspesne zaktualizovane, ale po zapnuti radia tam ziadne mapy niesu. Pise, ze vlozte navigacne dvd. Co som sa dopatral pisu, ze treba nanovo firmware prehrat... Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 (editace) Mapy mám prosím vypálit přes imgburn nejnižší rychlostí na dvouvrstvé DVD Verbatim DVD+R DL? A vypálím jen ten img soubor? Díky Editováno: 4. Únor 2019, autor: she4lock Změna dotazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 (editace) Zdravím všechny, zpřístupnil jsem si menu a zjistil jsem info o verzích.. Columbus mi přijde hodně starý nezobrazuje climatronic ani nic na displeji mezi budikama povolené to pres vag mám Hodil jsem foto.. má smysl to aktualizovat? dík za odpovědi Editováno: 5. Únor 2019, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 V jakem aute to mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 superb II rv 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Samozřejmě, pokud se vše nakoduje a bude správný fw tak vše co píšeš bude fungovat... mužu udělat.. nebo někdo kdo vi co dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Ne že bych na to nalehal, hlavně mi šlo o to jestli to není nějaký těžce zastaralý kus ze kterým by nešlo nic dělat.. A odkud jsi a případná cena? kdyžtak to hoď do zpráv pokud to nechceš psát tu.. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clooney Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Můj columbus co občas bouchnul do repráků a vypnul se, pak zase naskočil. Toto se zhoršovalo až se za jízdy vypnul a repraky bouchaly ještě pár minut po dojezdu. Na tlačítko ani nic jinéhe teď rádio nereaguje. Zkusil jsem ho vyndal/zandat jediné co to přineslo bylo, že v rádiu chvilku tikalo. Radio ani neblikne. Nejde reset tlačítky. Po pročtení všeho možného to nevypada na soft ani disk. Je to columbus 2009 v rapidu 2012. Jiné radio funguje normálně. Napadá mě zdroj v rádiu, ale nevím. Neřešil to někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 Zdravim chlapi. Stala se mi nemila vec. Vecer jedu z prace vse OK. Rano prijdu k autu nastartuju a ouha columbus mrtvej. A kdyz rikam mrtvej tak uplne. Ne ze se ani nezapne tak ani pri zapnuti svetel se nerozsviti podsviceni tlacitek columbusu.Uplna tma zadny naznak zivota. Pojistky zkontrolovany pote test v jinem aute a taky nic takze KO. Muze mi nekdo poradit co presne vnem mohlo odejit nebo co objednat? Jsem z Frydku Mistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noggin Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Ahoj, poslední mapy které jsou tedy dostupné jsou RNS 510 & RNS 810 Europe V16 - VersionNumber_Skoda 8515? Já jsem našel v Columbusu to samé číslo. Díky Franta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Axmann Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Ahoj vsem, aktualizoval jsem FW v mem Columbu O2FL 2009 na 5274, po aktualizaci to po me chtelo vlozit navigacni DVD. Ted to DVD musim vozit v Columbu trvale, aby fungovala navigace. Před prehravanim FW navigace fungovala i bez vlozeneho DVD. Jde nejak mapy z DVD dostat do navi? Me se to nejak nedari (ani z SD karty)... Diky za rady, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Ano není problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Axmann Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Muzes popsat jak na to? Na netu jsem nasel navod, jak ulozit mapy do navi z SD karty (pomoci Map tool), jenze při uploadivani se to sekne na 31% a po hodine a pul to hodi chybu ze vyprsel casovy limit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Ano servisní kabel a nahrát kabelem, to by jsi musel ale mít ten kabel a přesný postup což nemas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 V 13. 2. 2019 na 13:33, Noggin napsal: Ahoj, poslední mapy které jsou tedy dostupné jsou RNS 510 & RNS 810 Europe V16 - VersionNumber_Skoda 8515? Já jsem našel v Columbusu to samé číslo. Díky Franta v16 mapy jsou 8536 nebo 8356 ted nevim presne. ty mas starsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 před 3 hodinami, Tomas Axmann napsal: Ahoj vsem, aktualizoval jsem FW v mem Columbu O2FL 2009 na 5274, po aktualizaci to po me chtelo vlozit navigacni DVD. Ted to DVD musim vozit v Columbu trvale, aby fungovala navigace. Před prehravanim FW navigace fungovala i bez vlozeneho DVD. Jde nejak mapy z DVD dostat do navi? Me se to nejak nedari (ani z SD karty)... Diky za rady, Pokud se jedná o mapy které tam naposledy byly, tak ti DVD nenabídne znovu uložení, protože je načtené v paměti. Jedině jinou verzi. Pokud máš nejnovější, tak stáhni starší, načtou se, nabídne ti to kopírování. Vytáhnes a dáš tam ty co máš a po načtení ti to možnost nabídne. Případně jestli nemáš nejnovější, tak si je stáhni a máš to jednoduchý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Axmann Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Puvodne tam byly mapy z roku 2009, ted mam na DVD V16 8536. Mam tedy do navigace dat DVD s staršími mapami a pote vlozit DVD s novymi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Tak to je divný, to by ti mělo nabídnout. Může tak být špatný DVD nebo mechanika. Chce to Verbatim DVD+R DL 8x 8,5GB a vypaloval rychlostí 2-4x max. Případně výlet do Humpolce nebo Strakonic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Axmann Vloženo 11. Březen 2019 Sdílet Vloženo 11. Březen 2019 Puvodne byl FW v navigaci 4024 a mapy tusim nekdy z roku 2009 verzi netusim... Provedl jsem update na FW 5274 a mapy se z pameti vymazaly (v servsnim menu nebyla uvedena zadna verze). Po zapnuti sem byl vyzvan k vlozeni navigačního DVD, vlozil jsem tedy mapy V16 8536 na Verbatim DL DVD vypaleno rychlosti 2x. Po vlozeni DVD se nic nezobrazilo, mechanika zacala cist DVD podle zvuku a navigace funguje. Po vyjmuti DVD však navigace nefunguje a pozaduje navigacni DVD. Je pravda, ze nekdy navigace vyhodi chybu cteni disku a disk vyjede z mechaniky. Je mozne, ze navigace stále nekde v pozadi kopiruje data z DVD? Ještě me napadlo vyčistit cocku v mechanice. Vyskoci na displeji nejaka hlaska o uspesnem dokonceni nacitani dat z DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.