Diamant Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 xLipi - tie konektory ako celok sa nepredávajú. Dá sa kúpiť len univerzálna svorkovnica (ten plast okolo - zelený), ale nie je uhlový, tak sa ti tam nezmestí. Takže jediné riešenie je kúpiť nejaký kábel, na GPS, ktorý už má konektor na GPS (uhlový modrý). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Trocha som to upratal, fakt tu nie je bazár! A len pre upresnenie, je to tu o funckiách novej dotykovej navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 xLipi - tie konektory ako celok sa nepredávajú. Dá sa kúpiť len univerzálna svorkovnica (ten plast okolo - zelený), ale nie je uhlový, tak sa ti tam nezmestí. Takže jediné riešenie je kúpiť nejaký kábel, na GPS, ktorý už má konektor na GPS (uhlový modrý). tak to je skoda, ze se neprodava ten konektor na gps antenu, koupil jsem nejakou gps antenu s pasujici koncovkou, ale ten modry konektor u toho nebyl, ten zeleny vedle se pritom prodava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 xLipi - tie konektory ako celok sa nepredávajú. Dá sa kúpiť len univerzálna svorkovnica (ten plast okolo - zelený), ale nie je uhlový, tak sa ti tam nezmestí. Takže jediné riešenie je kúpiť nejaký kábel, na GPS, ktorý už má konektor na GPS (uhlový modrý). tak to je skoda, ze se neprodava ten konektor na gps antenu, koupil jsem nejakou gps antenu s pasujici koncovkou, ale ten modry konektor u toho nebyl, ten zeleny vedle se pritom prodava JA mam myslim jeden navic.Kuknu ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Zkoušel už někdo připjit externí monitor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panas Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 I've just got my new OII wit factory installed Columbus Navi. Looks great... unfortunatelly I can't use it now, because I don't know tke PIN Code yet :-) My dealer has told me that I need to wait for the code few days, cause Skoda CZ hasn't send it together with the car. That's a little strange for me, but.... I'll wait ! Attached are two pictures of my new navi (sorry for a phone quality pics): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 když něco chceš,nauč se česky .Asi bych ti pomohl,ale neumím žvatlat tímto jazykem.Jsem hold zaostalý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 I've just got my new OII wit factory installed Columbus Navi. Looks great... unfortunatelly I can't use it now, because I don't know tke PIN Code yet :-)My dealer has told me that I need to wait for the code few days, cause Skoda CZ hasn't send it together with the car. That's a little strange for me, but.... I'll wait ! Attached are two pictures of my new navi (sorry for a phone quality pics): Yes, it is little bit strange, but everything is possible... I´m looking forward to your experiences with Columbus, so put them here as soon as You will have some. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 když něco chceš,nauč se česky .Asi bych ti pomohl,ale neumím žvatlat tímto jazykem.Jsem hold zaostalý Hele Ty zaostalý cosby, psal jen, že má v autě Columbuse, už z výroby, ale zatím ho nemůže používat, bo škoda auto CZ neposlala kód společně s autem a zdá se mu to divné, co Ty na to jako svazák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Je mi to divné,protože ještě možnost objednat Columbus je až teď a ještě nevyjelo auto s columbusem.I když to viditelně škoda navi je,mám info,že ofiko s autem nevyjela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Je mi to divné,protože ještě možnost objednat Columbus je až teď a ještě nevyjelo auto s columbusem.I když to viditelně škoda navi je,mám info,že ofiko s autem nevyjela To nevím, a není to na západě jinak? Myslím, jestli už tam nezačali Columbs ofiko dodávat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Co vím tak ne,ale možno to je,ale pochybuji.Kluci z Česany kmi říkali,že to nemají dotaženo sw do konce,tak proto se divím.Jinak nevím,proč to píše na fórum,když mu musí,pokud to má offiko pomoc Škodovka.To by mě zajímalo,proč se obrací taky a né na salón.Já mu to mohu zjistit,ale jelikož je to bokem tak je to drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panas Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Co vím tak ne,ale možno to je,ale pochybuji.Kluci z Česany kmi říkali,že to nemají dotaženo sw do konce,tak proto se divím.Jinak nevím,proč to píše na fórum,když mu musí,pokud to má offiko pomoc Škodovka.To by mě zajímalo,proč se obrací taky a né na salón.Já mu to mohu zjistit,ale jelikož je to bokem tak je to drahé........ Je mi to divné,protože ještě možnost objednat Columbus je až teď a ještě nevyjelo auto s columbusem.I když to viditelně škoda navi je,mám info,že ofiko s autem nevyjela Mischicka, Can I ask you to translate these for me ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Pre Cosby: On len konstatuje, nechce ziadnu pomoc. Proste caka na kod az dovtedy kym sa nedocka Mimochodom aj mne je to nejake divne. For Panas: IN SHORT: Mr. Cosby is surprised that you alerady have installed new Columbus because ... he have some "HOT VIP INFO" from factory that no one OII was till now produced with Collumbus but ........ Maybe he should recheck his reliable source of VIP INFO. Pre Cosby: Ze jo cosby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Hosi, mam dojem jestli PAnas neni z polska.Ten samy pripad me uz vcera jeden Polak psal.Prislo mu do Pl auto s |columbusem a pry k nemu nedostal pin.Coz se me zda spise jako nejaky ojeb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Fakt to je prinajmenej podozrive. A mozno: Vyrobca ani nevie ze sa mu OII predavaju v salonoch aj s Columbusom. HEHE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 z 99,9 procent je to nesmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Michale, proto jsem ti vcera volal, zda se dava k te navi i mapa.On totiz nedostal pry ani pin a mapu=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Pin se nedává,není důvod.K symphony,DX se taky nedávala.Když se dá do auta ve výrobě,sladí stroj všechny jednotky,tak je to i u OI,Fabia atd.Co se týče map tak si na 100% nejsem jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panas Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 For Panas: IN SHORT: Mr. Cosby is surprised that you alerady have installed new Columbus because ... he have some "HOT VIP INFO" from factory that no one OII was till now produced with Collumbus but ........ Maybe he should recheck his reliable source of VIP INFO. In Poland we can order Columbus navi since 6th November. I've specially have been waiting till this date, to get a new navi system ! Now I have it but temporary (I hope) can't use it. My Columbus is probably first ordered in Poland, cause my Purchase Order was send to dealer few months ago, and been waiting for a first possible date when dealer could order a new system (6th november). According to my dealer, the problem with the PIN, maps and Columbus Manual is probably because of the huge mess (in Skoda Manufacture), involved with the quite new product. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Mapu nedávajú, jedine u VW. A PIN sa taktiež nedáva, načo by aj. Dá sa zistiť u dealera, ale treba VIN auta a číslo rádia/navi. Pokiaľ je tam tá navi od výrobcu, PIN pošlú (ja som ho mal na druhý deň). Ak to má ale neorigos, tak sa k PINu nedostane už nijako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Pokud přijede osobně,pin mu zjistím,napište mu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 For Panas: IN SHORT: Mr. Cosby is surprised that you alerady have installed new Columbus because ... he have some "HOT VIP INFO" from factory that no one OII was till now produced with Collumbus but ........ Maybe he should recheck his reliable source of VIP INFO. In Poland we can order Columbus navi since 6th November. I've specially have been waiting till this date, to get a new navi system ! Now I have it but temporary (I hope) can't use it. My Columbus is probably first ordered in Poland, cause my Purchase Order was send to dealer few months ago, and been waiting for a first possible date when dealer could order a new system (6th november). According to my dealer, the problem with the PIN, maps and Columbus Manual is probably because of the huge mess (in Skoda Manufacture), involved with the quite new product. Panas, niepisalesz wcoraj do mnie maila??Jestesz kolega od Grzesieka z firmy Nexus??Jak , tak to tu pisz po pl, to bendzie mozno lepiej=)))Jest dziwne, ze salon ci dal samochod s origo navi i to niedzala.Mialo by to juz byc skompletowane, i v tym przypadku niejst potrzebny pin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panas Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 (editace) For Panas: IN SHORT: Mr. Cosby is surprised that you alerady have installed new Columbus because ... he have some "HOT VIP INFO" from factory that no one OII was till now produced with Collumbus but ........ Maybe he should recheck his reliable source of VIP INFO. In Poland we can order Columbus navi since 6th November. I've specially have been waiting till this date, to get a new navi system ! Now I have it but temporary (I hope) can't use it. My Columbus is probably first ordered in Poland, cause my Purchase Order was send to dealer few months ago, and been waiting for a first possible date when dealer could order a new system (6th november). According to my dealer, the problem with the PIN, maps and Columbus Manual is probably because of the huge mess (in Skoda Manufacture), involved with the quite new product. Panas, niepisalesz wcoraj do mnie maila??Jestesz kolega od Grzesieka z firmy Nexus??Jak , tak to tu pisz po pl, to bendzie mozno lepiej=)))Jest dziwne, ze salon ci dal samochod s origo navi i to niedzala.Mialo by to juz byc skompletowane, i v tym przypadku niejst potrzebny pin. Grygy: Tak, to ja - kolega Grzeska. Wiem że powinienem dostac działający produkt, ale niestety tak nie jest. Dealer obiecał mi że uruchomi Columbusa w poniedziałek lub najpóźniej we wtorek. Czekam cierpliwie , ale jednocześnie jestem mocno zdziwiony taką sytuacją i podejrzewam dealera że coś kombinowali z moją nową navi. Jest też taka mozliwosć że zakładali alarm i odłączyli akumulator, a wtedy navi startuje od nowa i trzeba wpisać PIN (tak chyba to działa - mozesz potwierdzić ?). Teraz pewnie czekają aż Skoda prześle z Czech PIN na podstawie numerów auta i Radia, i wtedy dopiero uruchomią. W salonie nie chcieli mi dać auta dopóki nie uruchomia navi, ale ja powiedziałem im że musze mieć auto, a jak bedą juz wiedzieć jak ją uruchomić to przyjadę. W innym przypadku auta bym jeszcze nie miał, bo stało by w salonie... Editováno: 30. Listopad 2007, autor: Panas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 No i tu to mamy: Jest to jeden a ten sam uzytkownik OII Ale ten świat cudownie mały co? Grygy: Tak, to ja - kolega Grzeska. Wiem że powinienem dostac działający produkt, ale niestety tak nie jest. Dealer obiecał mi że uruchomi Columbusa w poniedziałek lub najpóźniej we wtorek. Czekam cierpliwie , ale jednocześnie jestem mocno zdziwiony taką sytuacją i podejrzewam dealera że coś kombinowali z moją nową navi. Jest też taka mozliwosć że zakładali alarm i odłączyli akumulator, a wtedy navi startuje od nowa i trzeba wpisać PIN (tak chyba to działa - mozesz potwierdzić ?). Teraz pewnie czekają aż Skoda prześle z Czech PIN na podstawie numerów auta i Radia, i wtedy dopiero uruchomią. W salonie nie chcieli mi dać auta dopóki nie uruchomia navi, ale ja powiedziałem im że musze mieć auto, a jak bedą juz wiedzieć jak ją uruchomić to przyjadę. W innym przypadku auta bym jeszcze nie miał, bo stało by w salonie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.