Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
No i tu to mamy: Jest to jeden a ten sam uzytkownik OII lol Ale ten świat cudownie mały co? :)

Ole !

Nie spodziewałem się na tym forum nikogo mówiącego po polsku (oprócz Grygiego oczywiście) - Super !

Editováno: , autor: Panas
Vloženo (editace)
Niejest to mozliwe.Navi ty mogesz ze samochoda wyćongnonc, znowa dać i niepotrzebny jej pin jak jesz z tego samochoda!!!!!!I columbus nieje ifficial v szprzedaźy

Hmm, W takim razie nie wiem co może być przyczyną tego że mi woła o PIN ? Tak czy inaczej Dealer musi to naprawić/uruchomić bez względu na to czy Columbus jest oficjalnie w sprzedaży czy nie.

Jedno jest pewne - navi jest oryginalna i zamontowana w fabryce skody (pewnie jest to jeden z pierwszych egzemplarzy wysłanych do salonów). Mnie tylko irytuje to że tyle czasu czekałem a nie mogę z niej korzystać natychmiast po odebraniu auta przez jakiś głupi PIN... :-(

Editováno: , autor: Panas
Vloženo
weezmi samóchódi przyjechaj tutaj i ja ti dam do tego pin

Oooo, potrafisz to zrobić - super ! Ale czy muszę jechać do Ciebie, nie możesz mi dać tego PINu poprzez email ?

Tak jak mówię, dealer obiecał uruchomić Columbusa najpózniej za 4 dni, ale jeśli byłaby możliwość zrobienia tego wcześniej to byłoby rewelacyjnie :-)

jeśli potrzebny jest do tego numer VIN to nie ma problem, mogę go odpisać...

Vloženo
Sakra, clapi, angličtina patrí k všeobecnému vzdelaniu a hovorí ňou predsa len dosť ľudí, ale poľština? To sa nemôžete dohadovať cez SZ?

Strc si tu ENg nekde, my vydelavame s PL=)))))))))))))))))))))))))))))))

Vloženo
kopřivnice

175km od Krakowa. No ale jak mi do wtorku nie odblokują navi w salonie, to podjadę do Ciebie.

Panas, zadzwon jutro do mnie, numer masz u Grzeszka, i ja ci powiem co potrzebuje, ze bys niemuszal jechac.Dam to |Cosbymu i on ci to zrobi bez mozliwosci przyjechania do niego.idzie to przesz komurke.I druga rzec: jak jest raz navi zamontowana pod samochod i wloncony pin, to drugi raz juz jest niepotrzebny!!!

Vloženo
Sakra, clapi, angličtina patrí k všeobecnému vzdelaniu a hovorí ňou predsa len dosť ľudí, ale poľština? To sa nemôžete dohadovať cez SZ?

:kol-130: aspon my neaglictinari si konecne pocteme a neco se dovime :w00t1:

Vloženo

A sakra, mohol by to tu niekto prekladat???

Vloženo

A nebo taky prd :feve:

Vloženo
PAnas, juz powiedzialem Grzeskovi co zprubuj zrobic.

Grygy, już spróbowałem i udało się ! Radio zagrało, wszystko działa !

Mapy niestety nie ma, trzeba wgrać - bedę ją miał od dealera w tym tygodniu więc sobie wtedy wszystko posprawdzam.

Na razie mam język niemiecki. Nie da się zmienić na angielski (ani na żaden inny) bez płyty z mapą :-(.

Aha, jak wyłącze radio i włącze ponownie to niestety pojawia się znany ekran do wprowadzania kodu. Tak że za kazdym razem trzeba stosować tą Twoją sztuczkę żeby radio zadziałało. Niestety nie da się tego robić w nieskończonosć - mogę to zrobić jeszcze tylko 44 razy :-). mam nadzieję że wcześniej dostanę PIN od dealera....

Grygy: Dzięki za pomoc !!!!!!!!!!!!!!

Vloženo
PAnas, juz powiedzialem Grzeskovi co zprubuj zrobic.

Grygy, już spróbowałem i udało się ! Radio zagrało, wszystko działa !

Mapy niestety nie ma, trzeba wgrać - bedę ją miał od dealera w tym tygodniu więc sobie wtedy wszystko posprawdzam.

Na razie mam język niemiecki. Nie da się zmienić na angielski (ani na żaden inny) bez płyty z mapą :-(.

Aha, jak wyłącze radio i włącze ponownie to niestety pojawia się znany ekran do wprowadzania kodu. Tak że za kazdym razem trzeba stosować tą Twoją sztuczkę żeby radio zadziałało. Niestety nie da się tego robić w nieskończonosć - mogę to zrobić jeszcze tylko 44 razy :-). mam nadzieję że wcześniej dostanę PIN od dealera....

Grygy: Dzięki za pomoc !!!!!!!!!!!!!!

PAnas:jezyk zamienisz dopiero po nagranie mapy.TAk , muszys do zawsze robic.S tymi 44 wciskami sie nieprzejmuj, jak sie szkoncy , to znow bendzie 44, ale ja myszle ze do tego czasu juz bednziesz miec wsystko oki=)))

Vloženo

Kuci, nevite jestli s prichodem novyho Superbu nebude jeste jedna verze Columbuse s TV tunerem? ;) Treba jako ma Cosby pro ten Touareg...

Uvazuju o koupi, tak abych pak za chvili nezjistil ze uz je verze i s tv tunerem. :help:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...