Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Niejest to mozliwe.Navi ty mogesz ze samochoda wyćongnonc, znowa dać i niepotrzebny jej pin jak jesz z tego samochoda!!!!!!I columbus nieje ifficial v szprzedaźy

No i tu to mamy: Jest to jeden a ten sam uzytkownik OII lol Ale ten świat cudownie mały co? :)

Ole !

Nie spodziewałem się na tym forum nikogo mówiącego po polsku (oprócz Grygiego oczywiście) - Super !

Upraveno od Panas

Niejest to mozliwe.Navi ty mogesz ze samochoda wyćongnonc, znowa dać i niepotrzebny jej pin jak jesz z tego samochoda!!!!!!I columbus nieje ifficial v szprzedaźy

Hmm, W takim razie nie wiem co może być przyczyną tego że mi woła o PIN ? Tak czy inaczej Dealer musi to naprawić/uruchomić bez względu na to czy Columbus jest oficjalnie w sprzedaży czy nie.

Jedno jest pewne - navi jest oryginalna i zamontowana w fabryce skody (pewnie jest to jeden z pierwszych egzemplarzy wysłanych do salonów). Mnie tylko irytuje to że tyle czasu czekałem a nie mogę z niej korzystać natychmiast po odebraniu auta przez jakiś głupi PIN... :-(

Upraveno od Panas

weezmi samóchódi przyjechaj tutaj i ja ti dam do tego pin

weezmi samóchódi przyjechaj tutaj i ja ti dam do tego pin

Oooo, potrafisz to zrobić - super ! Ale czy muszę jechać do Ciebie, nie możesz mi dać tego PINu poprzez email ?

Tak jak mówię, dealer obiecał uruchomić Columbusa najpózniej za 4 dni, ale jeśli byłaby możliwość zrobienia tego wcześniej to byłoby rewelacyjnie :-)

jeśli potrzebny jest do tego numer VIN to nie ma problem, mogę go odpisać...

muszys przyjechat

muszys przyjechat

a gdzie dokładnie ?

kopřivnice

kopřivnice

175km od Krakowa. No ale jak mi do wtorku nie odblokują navi w salonie, to podjadę do Ciebie.

ok

Sakra, clapi, angličtina patrí k všeobecnému vzdelaniu a hovorí ňou predsa len dosť ľudí, ale poľština? To sa nemôžete dohadovať cez SZ?

Sakra, clapi, angličtina patrí k všeobecnému vzdelaniu a hovorí ňou predsa len dosť ľudí, ale poľština? To sa nemôžete dohadovať cez SZ?

Strc si tu ENg nekde, my vydelavame s PL=)))))))))))))))))))))))))))))))

kopřivnice

175km od Krakowa. No ale jak mi do wtorku nie odblokują navi w salonie, to podjadę do Ciebie.

Panas, zadzwon jutro do mnie, numer masz u Grzeszka, i ja ci powiem co potrzebuje, ze bys niemuszal jechac.Dam to |Cosbymu i on ci to zrobi bez mozliwosci przyjechania do niego.idzie to przesz komurke.I druga rzec: jak jest raz navi zamontowana pod samochod i wloncony pin, to drugi raz juz jest niepotrzebny!!!

jest to jak pisze Grygy, jak jest jeden raz navi zamontowana do samochoda i wloncony pin, to drugi raz juz pin niejest niepotrzebny!!!

:kol-130: aspon my neaglictinari si konecne pocteme a neco se dovime :w00t1:

A sakra, mohol by to tu niekto prekladat???

A nebo taky prd :feve:

Fotki z mojej nowej Octavii:

post-9016-1196617618_thumb.jpg

post-9016-1196617640_thumb.jpg

PAnas, juz powiedzialem Grzeskovi co zprubuj zrobic.

Grygy, już spróbowałem i udało się ! Radio zagrało, wszystko działa !

Mapy niestety nie ma, trzeba wgrać - bedę ją miał od dealera w tym tygodniu więc sobie wtedy wszystko posprawdzam.

Na razie mam język niemiecki. Nie da się zmienić na angielski (ani na żaden inny) bez płyty z mapą :-(.

Aha, jak wyłącze radio i włącze ponownie to niestety pojawia się znany ekran do wprowadzania kodu. Tak że za kazdym razem trzeba stosować tą Twoją sztuczkę żeby radio zadziałało. Niestety nie da się tego robić w nieskończonosć - mogę to zrobić jeszcze tylko 44 razy :-). mam nadzieję że wcześniej dostanę PIN od dealera....

Grygy: Dzięki za pomoc !!!!!!!!!!!!!!

Grygy, już spróbowałem i udało się ! Radio zagrało, wszystko działa !

Mapy niestety nie ma, trzeba wgrać - bedę ją miał od dealera w tym tygodniu więc sobie wtedy wszystko posprawdzam.

Na razie mam język niemiecki. Nie da się zmienić na angielski (ani na żaden inny) bez płyty z mapą :-(.

Aha, jak wyłącze radio i włącze ponownie to niestety pojawia się znany ekran do wprowadzania kodu. Tak że za kazdym razem trzeba stosować tą Twoją sztuczkę żeby radio zadziałało. Niestety nie da się tego robić w nieskończonosć - mogę to zrobić jeszcze tylko 44 razy :-). mam nadzieję że wcześniej dostanę PIN od dealera....

Grygy: Dzięki za pomoc !!!!!!!!!!!!!!

PAnas:jezyk zamienisz dopiero po nagranie mapy.TAk , muszys do zawsze robic.S tymi 44 wciskami sie nieprzejmuj, jak sie szkoncy , to znow bendzie 44, ale ja myszle ze do tego czasu juz bednziesz miec wsystko oki=)))

tak znova.To je to co mám.Jde to dobře a aktivuji to tlačítkem na MF volantu

kterym

Neumite nekdo naVAGovat se sounsystemem ??

Upraveno od Pavel_R.

Kuci, nevite jestli s prichodem novyho Superbu nebude jeste jedna verze Columbuse s TV tunerem? ;) Treba jako ma Cosby pro ten Touareg...

Uvazuju o koupi, tak abych pak za chvili nezjistil ze uz je verze i s tv tunerem. :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.