Igor Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Tak na autorevue.cz vysel clnek co se chysta za zmeny v OII je tam i nova navigace TRINAX mate nekdo o ni nejake zpravy?? Áno, hoši z Autorevue to zkopírovali odtiaľto z fóra - http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24472 Treba sledovať aj sekciu Novinky, tam sa toho človek tiež veľa k O2... Hlavne novinky sa uvádzajú tam. Trinax bude navi s dotykovou obrazovkou, a nahradí Nexus. Zatiaľ to je asi tak všetko, čo sa vie A vyzerá nejak takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 (editace) a odnímací display se zase nekoná a navíc cena 90 tisíc, co jsem slyšel, je tak enormní, že za ty prachy bych si koupil něco jiného a ještě zajel na dovču do Karibiku :-D Editováno: 7. Květen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 (editace) Njaké fotky od Cosbyho: Editováno: 7. Květen 2007, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesioP Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Tak ja je pro nedockavce jiz mam skladem. Pokud nikdo ma vazny zajem tak at napise nebo mi zavola na 777 177 037. Mam pouze omezeny pocet kusu. www.auto.asp2.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Navigace má dotykový displej, SD slot na paměťové karty, vestavěný Hard Disk 40GB, umí přehrávat formát MP3, též přehrává DVD filmy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) Me by spis zajimalo jak je to s parkovacima senzorama vzadu, bude je to na obrazovce zobrazovat jako Audience (mam MR 2007), a co podpora sound sytemu, ta je taky? Jaky formaty to umi prehravat??? Editováno: 9. Květen 2007, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Navigace má dotykový displej, SD slot na paměťové karty, vestavěný Hard Disk 40GB, umí přehrávat formát MP3, též přehrává DVD filmy.... Solidní, ale 90 tisíc taky...už mě na chvilku napadlo si jí pořídit, ale za tolik ani omylem :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 No vůbec není špatná, hlavně ty filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Je super, ale ta cena je mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tak to fakt nevim, taky by me to zajimalo jestli to pujde s tema senzorama (je to lepsi kdyz to mas znazorneny graficky, nez kdyz ti to jen piska u ucha), ty formaty opravdu netusim!! Budem si muset pockat na nejakou prvni poradnou recenzi...nebo se obradtit na AlesioP (http://www.auto.asp2.cz/). Taky jsem jeste nevidel ramecek kolem navigace...na ten si budem asi taky muset jeste pockat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Navigace má dotykový displej, SD slot na paměťové karty, vestavěný Hard Disk 40GB, umí přehrávat formát MP3, též přehrává DVD filmy.... Solidní, ale 90 tisíc taky...už mě na chvilku napadlo si jí pořídit, ale za tolik ani omylem :-/ Tak to zkus tady http://www.auto.asp2.cz/ Stoji neco kolem 30tis., nevim presne! Ma asi 5 ks od pondeli....taky mi porad vrta v hlave, ale porad nevim jestli uz se delaji ty ramecky na tuhle navigaci, nikde jsem je zatim nevidel! Takze to bude chtit jeste cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Navigace má dotykový displej, SD slot na paměťové karty, vestavěný Hard Disk 40GB, umí přehrávat formát MP3, též přehrává DVD filmy.... Solidní, ale 90 tisíc taky...už mě na chvilku napadlo si jí pořídit, ale za tolik ani omylem :-/ Tak to zkus tady http://www.auto.asp2.cz/ Stoji neco kolem 30tis., nevim presne! Ma asi 5 ks od pondeli....taky mi porad vrta v hlave, ale porad nevim jestli uz se delaji ty ramecky na tuhle navigaci, nikde jsem je zatim nevidel! Takze to bude chtit jeste cas... Jsi me ted dostal, ja si neuvedomil ze to nema ramecek ... nevis kdy bude nebo nemate o tom tucha nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tak to zkus tady http://www.auto.asp2.cz/ Stoji neco kolem 30tis., nevim presne! Ma asi 5 ks od pondeli....taky mi porad vrta v hlave, ale porad nevim jestli uz se delaji ty ramecky na tuhle navigaci, nikde jsem je zatim nevidel! Takze to bude chtit jeste cas... Rámeček je stejnej jako na Nexusu, ne? Aspoň mě se zdá. Jinak jsem mu psal a jsem zvědavej na cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tak to zkus tady http://www.auto.asp2.cz/ Stoji neco kolem 30tis., nevim presne! Ma asi 5 ks od pondeli....taky mi porad vrta v hlave, ale porad nevim jestli uz se delaji ty ramecky na tuhle navigaci, nikde jsem je zatim nevidel! Takze to bude chtit jeste cas... Rámeček je stejnej jako na Nexusu, ne? Aspoň mě se zdá. Jinak jsem mu psal a jsem zvědavej na cenu... No to prave nevim a podle fotek si myslim ze ne...Trinax ma ostry rohy...u Nexusu jsou radiusy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 No to prave nevim a podle fotek si myslim ze ne...Trinax ma ostry rohy...u Nexusu jsou radiusy.... Pravda, to jsem si ani nevšiml... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tak do Octávie prý jde s rámečkem od nexusu a dle alesiia se na něm zobrazují i parkovací senzory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 No to prave nevim a podle fotek si myslim ze ne...Trinax ma ostry rohy...u Nexusu jsou radiusy.... Pravda, to jsem si ani nevšiml... Dle alessia je pry ramecek shodny s nexusem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Máte s ní už někdo praktické zkušenosti , zkuste je sem napsat pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Dle alessia je pry ramecek shodny s nexusem Nevypadá to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Dle alessia je pry ramecek shodny s nexusem Nevypadá to... sice nevypada ale pry to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Dle alessia je pry ramecek shodny s nexusem Nevypadá to... sice nevypada ale pry to je Hmm, tak to je zajimavy...museli by to teda jeste upravit tu navigaci nez je tady na fotce!! Protoze to by fakt neslo ji dat do tohodle soucasnyho ramecku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Je to pěkný, ale vzhledem k tý ceně zůstávám u svýho srtarýho dobrýho TomToma, kterej slouží bez problémů po celý Evropě a navíc se nemusí nechávat v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Hmm, tak to je zajimavy...museli by to teda jeste upravit tu navigaci nez je tady na fotce!! Protoze to by fakt neslo ji dat do tohodle soucasnyho ramecku.... Taky se mi dostalo odpovědi, že rámeček je stejný, takže něco je jinak než na fotce. Jinak cena 34 800,- což není 90 000,- ale zdá se mi to dost, kdosi tu psal 30 000,-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 máš recht Brumlo.. já jsem měl v ruce TOM TOMa o víkendu, model už nevím ale je to fajn a možná i lepší než NEXUS.. A hlavně, si jí můžeš vzít s sebou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 máš recht Brumlo.. já jsem měl v ruce TOM TOMa o víkendu, model už nevím ale je to fajn a možná i lepší než NEXUS.. A hlavně, si jí můžeš vzít s sebou.. Možná, ale když mě se líbí origo navi..ale ta cena, Alessio (auto.asp2) psal něco o 34 800,- Kč. Kdo chce za 11 800,- můj Nexus ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.