Doli Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Tak jsem nasel na netu nejakou novou funkci trinaxu: "umožňuje manuální zaznamenávání orientačních bodů i na nezmapovaných územích." (Je to clanek o VW Tiguan, takze to snad bude stejny i pro O II) A co to znamená česky ? Co myslíš orinetačním bodem? Podle me to je neco jako je Bod zajmu u Tomtoma, ale co to znamena presne to taky nevim!! Tady http://news.auto.cz/aktuality/vw-tiguan-pr...-prototypu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Podle me to je neco jako je Bod zajmu u Tomtoma, ale co to znamena presne to taky nevim!! Tady http://news.auto.cz/aktuality/vw-tiguan-pr...-prototypu.html Nějak to v tom článku nevidím, ale možná to je něco jako editace mapy, u NEXUSu tam nejde nic přidat/upravit.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Podle me to je neco jako je Bod zajmu u Tomtoma, ale co to znamena presne to taky nevim!! Tady http://news.auto.cz/aktuality/vw-tiguan-pr...-prototypu.html Nějak to v tom článku nevidím, ale možná to je něco jako editace mapy, u NEXUSu tam nejde nic přidat/upravit.. Chtelo by to manual!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Tak jsem jí taky dnes viděl, je to něco úžasného. Viděl jsem jen základní menu a je v češtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMac Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Prakticky shrnutí toho, co tu už padlo: Navigationsgerät RNS 510 - mehrfarbiges TFT-Display mit Kartendarstellung im mittleren Instrumententafelbereich (16:9-Format), Touchscreen-Bedienung - DVD für Westeuropa - DVD-Laufwerk zur Wiedergabe von Audio-CDs (auch im MP3- und WMA-Format) und Audio- / Video-DVDs (Bild nur bei stehendem Fahrzeug) - Wiedergabe von Audio-CDs auch bei aktivierter Zielführung - Fahrempfehlung akustisch (Sprachausgabe) - Fahrempfehlung optisch im Display der Multifunktionsanzeige im direkten Blickfeld des Fahrers - Karte wahlweise in 2D- oder 3D-Darstellung (Vogelperspektive) - integrierte 30 GB Festplatte zum Speichern des Navigationsdatenträgers sowie für CDs und DVDs - Radiosystem 4 x 20 Watt, 8 Lautsprecher vorn und hinten - SD-Kartenschacht - Teilung der Bildschirmanzeige in Karte und Zusatzinformationen möglich - Zielführung dynamisch über separaten RDS TMC-Tuner Angeblich soll es die gleiche Bildschirmgröße (Farbe) wie das MFD 2 haben- 6,5" Farb-LCD 16:9. Tolik lidí už RNS 510 alias Trinax vidělo a že by nikdo neměl v ruce mobil s foťákem, aby vyfotil nějaká menu? Nebo že by trvalo tak dlouho se podívat, jestli ta navigace skutečně používá podklady Navteq, případně zkusit jestli to umí čísla domů třeba v Brně nebo ulice v nějakém městečku pod 10.000 obyvatel? Tak už to někdo zkuste a napište. Já se k funkční RNS 510 s možností s tím jezdit v nějakém autě dostanu až za 3 týdny. Do té doby bych chtěl mít ale jasno, jestli zvolit RNS 510 nebo si nechat RNS MFD DVD. Schopnosti navigace jsou pro mě u navigačního systému na prvním místě a i když se mi 30 GB HDD, touchscreen, DVD video, SD karty a 3D navigace moc líbí, radši zůstanu u systému, který bude znát v ČR silnice II. třídy - nebo jsem jediný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Tolik lidí už RNS 510 alias Trinax vidělo a že by nikdo neměl v ruce mobil s foťákem, aby vyfotil nějaká menu? Nebo že by trvalo tak dlouho se podívat, jestli ta navigace skutečně používá podklady Navteq, případně zkusit jestli to umí čísla domů třeba v Brně nebo ulice v nějakém městečku pod 10.000 obyvatel? Tak už to někdo zkuste a napište. Já se k funkční RNS 510 s možností s tím jezdit v nějakém autě dostanu až za 3 týdny. Do té doby bych chtěl mít ale jasno, jestli zvolit RNS 510 nebo si nechat RNS MFD DVD. Schopnosti navigace jsou pro mě u navigačního systému na prvním místě a i když se mi 30 GB HDD, touchscreen, DVD video, SD karty a 3D navigace moc líbí, radši zůstanu u systému, který bude znát v ČR silnice II. třídy - nebo jsem jediný? Asi jsem de*il ale místo abych fotil jsem jen zíral...Alesio jí má, tak by musel nějaký Pražák..zkusím mu napsat, kdyžtak jsem hoďtě dotazy co vás zajímá ať to není na desetkrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Mě třeba zajímá, jestli ten HDD je jen na nahrání map, nebo si tam můžu nahrát třeba i nějakou hudbu a pak ji pouštět z něj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Mě třeba zajímá, jestli ten HDD je jen na nahrání map, nebo si tam můžu nahrát třeba i nějakou hudbu a pak ji pouštět z něj... 30 GB je na mapy až moc, takže snad...a pak je tam ta karta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Btw kolik je teda ten hadr, v bazaru někdo prodává s 6GB HDD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Mne rikal Alesio 40GB!! Tak kolik tam je?? Na 99% to musi bejt na MP3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMac Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Pokud jste viděli to video, co jsem dal na YouTube, tak na něm je vidět při výběru zdroje i HDD. To znamená, že to z HDD bude číst i MP3 a WMA soubory. Stejně tak i z té SD karty. Předpokládám, že to bude mít i funkci kopírování mezi SD a HDD resp. CD a HDD. Pokud si s tím ale někdo bude hrát, doporučil bych při prvním ohledání se spíše soustředit na navigační schopnosti, takže: 1. Navteq? 2. Čísla domů ulic v Brně? 3. Ulice v Tišnově? 4. Píše česky? 5. Mluví česky? 6. Lze navigovat na Belgium, Brussels, Herrmann-Debroux Avenue 15A? Z těchto šest odpovědí se dá relativně dobře zjistit, zda je ta navigace použitelná po ČR a po Evropě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMac Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 (editace) Mimochodem, díky tomu 30 GB HDD by ta navigace měla mít možnost se "učit" tzv. offroad ježdění po nedigitalizovanyých oblastech. Editováno: 8. Červen 2007, autor: BigMac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Mimochodem, díky tomu 30 GB HDD by ta navigace měla mít možnost se "učit" tzv. offroad ježdění po nedigitalizovanyých oblastech. Tak to bude asi ta funkce o ktere uz jsem tu psal (jen jsem nevedel co presne znamena) "umožňuje manuální zaznamenávání orientačních bodů i na nezmapovaných územích." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Mimochodem, díky tomu 30 GB HDD by ta navigace měla mít možnost se "učit" tzv. offroad ježdění po nedigitalizovanyých oblastech. Tak to bude asi ta funkce o ktere uz jsem tu psal (jen jsem nevedel co presne znamena) "umožňuje manuální zaznamenávání orientačních bodů i na nezmapovaných územích." Ta funkce by byla fajne, prt. kolikrát jsou postavené nové úseky nebo třeba uvnitř nějakých areálů, však to znáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smahony Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Pokud jste viděli to video, co jsem dal na YouTube, tak na něm je vidět při výběru zdroje i HDD. To znamená, že to z HDD bude číst i MP3 a WMA soubory. Stejně tak i z té SD karty. Předpokládám, že to bude mít i funkci kopírování mezi SD a HDD resp. CD a HDD. Pokud si s tím ale někdo bude hrát, doporučil bych při prvním ohledání se spíše soustředit na navigační schopnosti, takže:1. Navteq? 2. Čísla domů ulic v Brně? 3. Ulice v Tišnově? 4. Píše česky? 5. Mluví česky? 6. Lze navigovat na Belgium, Brussels, Herrmann-Debroux Avenue 15A? Z těchto šest odpovědí se dá relativně dobře zjistit, zda je ta navigace použitelná po ČR a po Evropě. takze jelikoz mam moznost tak jsem otestoval jak jsou na tom mapy: 1, cisla domu v Brne bez problemu. 2, ulice v Tisnove taktez, jen nejsou k dispozici cisla domu 4, pise cesky 5, mluvi cesky 6, Ano na adresu Belgium, Brussels, Herrmann-Debroux Avenue 15A LZE navigovat. to jsou zatim me postrehy k mapovym podkladum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Pokud jste viděli to video, co jsem dal na YouTube, tak na něm je vidět při výběru zdroje i HDD. To znamená, že to z HDD bude číst i MP3 a WMA soubory. Stejně tak i z té SD karty. Předpokládám, že to bude mít i funkci kopírování mezi SD a HDD resp. CD a HDD. Pokud si s tím ale někdo bude hrát, doporučil bych při prvním ohledání se spíše soustředit na navigační schopnosti, takže:1. Navteq? 2. Čísla domů ulic v Brně? 3. Ulice v Tišnově? 4. Píše česky? 5. Mluví česky? 6. Lze navigovat na Belgium, Brussels, Herrmann-Debroux Avenue 15A? Z těchto šest odpovědí se dá relativně dobře zjistit, zda je ta navigace použitelná po ČR a po Evropě. takze jelikoz mam moznost tak jsem otestoval jak jsou na tom mapy: 1, cisla domu v Brne bez problemu. 2, ulice v Tisnove taktez, jen nejsou k dispozici cisla domu 4, pise cesky 5, mluvi cesky 6, Ano na adresu Belgium, Brussels, Herrmann-Debroux Avenue 15A LZE navigovat. to jsou zatim me postrehy k mapovym podkladum Super, a Ty jí máš nebo jen můžeš občas testovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smahony Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Super, a Ty jí máš nebo jen můžeš občas testovat? mam k ni pristup ale bohuzel jen "na stole". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Super, a Ty jí máš nebo jen můžeš občas testovat? mam k ni pristup ale bohuzel jen "na stole". Aspoň něco, je to víc než většina z nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMac Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Pokud jste viděli to video, co jsem dal na YouTube, tak na něm je vidět při výběru zdroje i HDD. To znamená, že to z HDD bude číst i MP3 a WMA soubory. Stejně tak i z té SD karty. Předpokládám, že to bude mít i funkci kopírování mezi SD a HDD resp. CD a HDD. Pokud si s tím ale někdo bude hrát, doporučil bych při prvním ohledání se spíše soustředit na navigační schopnosti, takže:1. Navteq? 2. Čísla domů ulic v Brně? 3. Ulice v Tišnově? 4. Píše česky? 5. Mluví česky? 6. Lze navigovat na Belgium, Brussels, Herrmann-Debroux Avenue 15A? Z těchto šest odpovědí se dá relativně dobře zjistit, zda je ta navigace použitelná po ČR a po Evropě. takze jelikoz mam moznost tak jsem otestoval jak jsou na tom mapy: 1, cisla domu v Brne bez problemu. 2, ulice v Tisnove taktez, jen nejsou k dispozici cisla domu 4, pise cesky 5, mluvi cesky 6, Ano na adresu Belgium, Brussels, Herrmann-Debroux Avenue 15A LZE navigovat. to jsou zatim me postrehy k mapovym podkladum Super, díky! Zdá se tedy, že by to mohl být vynikající systém. Ty mapy to mělo na HDD? Nemáš k tomu i DVD, ze kterého by šlo přečíst, jaké to má podklady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smahony Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 (editace) Super, díky! Zdá se tedy, že by to mohl být vynikající systém. Ty mapy to mělo na HDD? Nemáš k tomu i DVD, ze kterého by šlo přečíst, jaké to má podklady? mapy jsou na HDD, DVD nemam Editováno: 10. Červen 2007, autor: Smahony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Super, díky! Zdá se tedy, že by to mohl být vynikající systém. Ty mapy to mělo na HDD? Nemáš k tomu i DVD, ze kterého by šlo přečíst, jaké to má podklady? mapy jsou na HDD, DVD nemam A tam je celá Evropa nebo jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 A od koho jsou teda ty mapy, teleatlas nebo navteq?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smahony Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 A od koho jsou teda ty mapy, teleatlas nebo navteq?? navteq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 A od koho jsou teda ty mapy, teleatlas nebo navteq?? navteq Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.