mischicka Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Koukni se o téma vedle - POI pro RSN - vypadá to, že ty mapy nejsou ofiko V4, ale předělávka BMW map a odtud ty problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 vadné a podle mě to není V4.Dělá to všem co jí mají.Hold zase nějaký výplod co se dostal na net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Našel jsem tohle...na původním DVD prý smazat adresář telemat a nahrát tenhle ze zipu... http://nahraj.to/download/telemat-zip No a pak ještě změnit identifikaci DVDčka a dát dočasně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Díky všem... snad půjde V3 nahrát zpět. Našel jsem tohle...na původním DVD prý smazat adresář telemat a nahrát tenhle ze zipu...http://nahraj.to/download/telemat-zip No a pak ještě změnit identifikaci DVDčka a dát dočasně.... @Ferdo25, ...tento postup má vyřešit onen problém s nesmyslným komentářem nebo to řeší něco s TMC ? Dík. Editováno: 17. Březen 2009, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zkus...uvidíš... s TMC problém žádný není pokud máš nahratý fw 0904 a vejš pro Bčko a pro Ačko jen 0904 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Trošku z jiného soudku... pondělní výlet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 pěkný screenshot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 A skoro to vypadá na "rozbité" souřadnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Byl na poledníku a hold mu to ukazuje všechny nuly a systém ve předu ukazuje 3 nuly...nic zvláštního.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Však já vím Vyhlašuju soutěž, kdo legálně (nesoftwareově!) vynuluje obě souřadnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Řekl bych, že to je soutež o to kdo má loď a chce sebou táhnout navi...Ps. kdo to zvládné přímo ve svém autě to bude frajer... http://maps.google.cz/maps?f=q&source=...&iwloc=addr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Pssst Já vím kde to je. No každopádně kolega byl jeden z prvních co byli z Čech s Columbusem na nultém poledníku A aspoň už teď vím, že nadmořská výška se dá zobrazovat i v tomhle přídavném okně, když jsem jen na hory hledal jsem jí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Byl na poledníku a hold mu to ukazuje všechny nuly a systém ve předu ukazuje 3 nuly...nic zvláštního.... Tak se omlouvám, že jsem to tu dával když to teda není "nic zvláštního"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) Jinak byste koukali jak je šikovnej Hyperterminál ve Windows se správným kabelem a txt soubory.... Editováno: 18. Březen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Našel jsem tohle...na původním DVD prý smazat adresář telemat a nahrát tenhle ze zipu...http://nahraj.to/download/telemat-zip No a pak ještě změnit identifikaci DVDčka a dát dočasně.... Funguje to někomu??? Pokud ne...tak podobný postup....a tenhle soubor: http://nahraj.to/download/telemat2-zip Editováno: 19. Březen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Pokud ne...tak podobný postup....a tenhle soubor: Jestli se jedna o to mluveni, tak mne to nepomohlo ;-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ani tahle druhá úprava?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Urcite vyzkousim, diky, uz to mam na DVD...jen to prehrat a pak az budu zase na ceste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Ještě můžeš zkusit tohle: tyhle 4 soubory z adresáře db z v3 mapy nakopírovat do adresáře db ve v4... euz.pca eu.pcl euz.pct euz.prd Editováno: 19. Březen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak nic nepomohlo...no řešení je podle mě to udělat podle toho návodu BMW -> VW a je klid....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Podle mě je nejlepší se do toho nesrat a počkat na tu pravou.Co si myslíte že tam bude navíc??Pár km nějakých dálnic,nic víc v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Víš jak jsi psal, že máš celou Evropu na jednom DVD...tak to tam bude navíc. Komplet podrobná mapa Evropy a novější než v4 od VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já bych řekl, že tolik nových silnic není. Spíš všelijaké obchvaty a tak. Já bych uvítal více podrobností. Třeba čísla popisná ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_repsol Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Čau,jsem tady novej a chtěl bych se zeptat....mám OII 9-2005 a je v ní Columbus 1T0035680A, HW H04, SW 1000 (červeně podsvětlená - dle servisu je z Tourana)(původně v ní byl Nexus), navi a maxidot funguje, vzadu jsou PDC....co by se dalo zprovoznit? Climatronic na display? Vzdálenost při couvání? Přečetl jsem to tady snad celý a mám v tom pěknej guláš....díky za odpovědi (můj první příspěvek, snad je ok) Editováno: 20. Březen 2009, autor: lukas_repsol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Lze zprovoznit zobrazení parkováků(máš jen vzadu??) + s novou jednotkou climatroniku i jeho zobrazení...+ nahrát logo Škoda - můžeš mi napsat sz pokud máš zájem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.