room14 Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Jakou máte kdo zkušenost z panoramatickou střechou? Je to k něčemu? Nebo je to jen na parádu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 To víš že to je k něčemu. Máš z auta neuvěřitelný rozhled. Když se díváš na vyšší stavby kolem cesty, nemusíš lepit nos na boční okno a koukat očima vzhůru. Prostě i když sedíš na levé straně tak objekty vpravo vidíš všechny. I když roletka vypadá že moc nepomůže, tak opak je pravdou. Při slunci je účinná. Jaké to bude při 30°C vedrech jsem ještě neměla šanci zjistit, zato již vím, že umýt střechu lze jedině ze žebříku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 hihihihi., jj s tim mytim, mam taky zkusenost. Kdyz sem rumika kupoval, tak mi to okno prislo jako zbytecnost. ono 17 000 je dost. Verim ,ze je z toho sqele videt, ale jak casto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Já si myslím že radši než panoramatickou střechu tak radši 16" kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Jered> tak 16" mám taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloslav456 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Pozdrav zo Slovenska. Aj na základe tohto fóra a odporúčaní jeho členov som "čakatelom" na roomstra. Tie dni ozaj idú velmi pomaly. Preto sa chcem aspoň spýtať tých, čo majú panoramatickú strechu, aké sú s nou skúsenosti teraz v týchto slnečných dňoch. Dúfam, že to nebude robiť z auta horúci sklenník. Už sa neviem dočkať, kedy sa zeregistrujem, ako užívateľ roomstra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Mal som možnosť jazdiť na Roomsteri s presklenou strechou a veru nebol som nadšený. Napriek zatiahnutej roletke bolo auto zvnútra rozpálené a vzduch bolo ako v fóliovníku. Klíme trvalo dosť dlho, kým to schladila... Strecha ale vyzerá fajn a určite kvôli deckám môže byť užitočná. Auto sa navyše zdá viac presvetlené a priestrannejšie. Napriek tomu by som ale panoramatickú strechu ja osobne nechcel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 no nechci to hanet, ja ji nemam, ale sedel sem v kamosove a i kdyz se zatahli ty clonky, tka to docela neprijeme oslnovalo. Sedel sem tedy vzadu, mozna za volantem to pusobi jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Jel sem s ní na předváděčce zrovna pršelo takže slunce jsem nezažil ale jinak dobrý trochu lituji že ji nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Je to asi na zvyku a na prioritách. Já střechu mám a neměnil bych. Z pozice řidiče se občas stane, že slunce oslňuje a pokud kousek zatáhnu roletu, tak je to už v klidu. Také se mi nezdá že by v autě bylo nějak větší horko, než v autech bez střechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 No já ji sice nemám, ale trošku mě mrzí, že ty roletky plně nenahrazují tapecírung. Oproti 307 kde je to na elektro pohon a zajede celý tapec. Tam se mi to moc libilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omiko Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 tak ta strecha je super! zaciatkom marca som kupoval roomika takmer vo full vybave ale bez tej strechy (21 tis sa mi zdalo zbytocnych za to), nakoniec ho ma otec a ja teraz cakam na novy - so strechou! tyzden som sa v takom predvadzaciom vozil a zapacilo sa mi to!! aj otec teraz hovori, ze skoda, ze ju nema, na modrej polar by to dobre vyniklo. efektne to vyzera aj zvnutra aj zvonka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 no ta strecha je fajn ,, akurat mi chybaju dve veci .. moznot tu strechu aj otvarat .. napr. keby to bolo v strede predelene a predna pripadne aj zdana cast by bola otvaracia a posuvacia ... a taktiez by bolo lepsie mat zvnuta moznost full tapecirung ako ln roletku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Suhlasim s Luky. Mne tiez vadilo to otvaranie ale najviac asi ta roletka, ze neni absolutne nepriesvitna. Ja som sa tiez mal moznost povozit na tom aute a zistil som z pre mna ako sofera ta strecha nema ziaden vyznam. Zaprve ked soferujem necucim do neba a zadruhe ta strecha zacina relativne nad hlavou sofera...takze ani ten vyhlad nie je taky efektny ako napriklad ma ten novy OPEL. A deti zatial nemam. A z rumika je krasny vyhlad zo zadnych sedadiel aj do boku. A kto by uz cucal stale na oblohu za 21tis? Tak som sa rozhodol usetrit a minut to na nejake doplnky uzitkoveho razu. Chichi...vidis teda...kolko ludi, tolko nazorov. Ale ked to nie je dobre pre mna, neznamena to ze sa to nehodi niekomu inemu. Ja som len spomenul svoje pripomienky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miloslav456 Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Po mesiaci užívania musím povedať, že tá strecha je super. Čo sa týka toho, že pre šofera to nemá žiadny význam, tak k tomu by som povedal, že prvý efekt je presvetlený interier a pocit omnoho vačšieho priestoru ako je v skutočnosti. Preto mi ani nevadí, že tam neni po zatiahnutí nepriehladné, lebo ten efekt svetlosti zostáva...Dlho som rozmýšlal, ale teraz nelutujem (dík za prehovorenie - ntr23)...a ešte jedna maličkosť z praxe v Blave...ked stojite prvý na ktižovatke, cez predné sklo moc semafor nevidiet, ale cez strechu je super vidiet ten nad cestou...Ale všekým roomsterakom či už bez strechy alebo so strechou veľa super zážitkov a štastných kilometrov a ako zistujem aj tu v Blave - sa rozširujeme-. Pekné a pohodové leto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 jen takovej dotázek, skleněná střecha má asi tónování, šla by asi i použít dodatečně fólie proti sluníčku, mám ji na střešním okně fábie a znát to je dost, zajímá mě teplo v autě při venkovních třicítkách a taky jak moc pálí sluníčko na hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Ahoj. Mam take panoramu a muzu za sebe rici-maximalni spokojenost. Vratili jsme se z dovolene od more a zadny problem se slumcem jsem nemel. Myslim pres panoramu. Mozna se vnitrek drive vyhreje, nemam jak porovnat bez panoramy, ale klima mi to krasne vychladi. Kdyz prijdu do vyhrateho auta, tak otevru okna i dvere. Pustim na plno klimu, zapnu vnitrni cirkulaci a necham vnitrek vyfoukat /asi 2-3 minuty/ pak uzavru vse a za chvili mam teplotu jakou si preji. Je zde trochu vice prace s cistenim panoramy, ale to mi nijak nevadi. A slunko pres panoramu na hlavu? Mel jsem v tom nejvetsim horku zatazenou roletu a pak jsem to vubec nevnimal. Uznavam vsak, ze nekdo muze byt citlivejsi na slunce a pak mu to mozna bude vadit. Za sebe - panorama super!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Jen dodám, že kdo je citlivý na sluníčko (myšleno zdravotně), může zůstat v klidu. Panorama se standardně dělá tónovaná, takže opalovací UV světlo neprochází, ani kdybyste chtěli. Navíc potvrzuju Misubara. Panorama je naprosto úžasná věc. Měl jsem obavy, že po dešti tam budou zůstávat zaschlé kapky. Ty tam ale nejsou. (chvála boohu!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Panoramaticka strecha je uzasna vec, bez ni si to ani uz nedovdu predstavit Roletky nezetahuji a slunicko me pri rizeni nerozptiluje Jelikoz jezdim se sklopenou clonou (kuli radarum), tak se strecha suprove hodi na semafory Mimochodem ani se mi nezda ze by myti auta byl nejaky problem, krasne dosahnu vsude kde potrebuji A kdyz prijdu do vyhrateho auta je jedno jestli mam strechu sklenenou, nebo kovovou, vedro mame v autech vsichni stejne, to by chtelo udelat testik, dva roomstery na stejnem miste, dovnitr teplomer a uvidime komu se driv zvedne teplota, tak kdo v praze by to chtel zkusit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 To ale musis najst aj stejnou barvu auta. Co tym myslis s tou clonou a radarom? To mi trosku objasni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Otvaratelnost povazujem za zbytocnu hlavne v kombinacii s klimou, kabrio z toho aj tak nebude, akurat bude bordel a smrad v aute . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 A pomoze ti to? Ked maju SPZ ich predsa nezaujimakto soferoval, ale koho je auto. Ci sa mylim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Skleněná střecha je dobrá do doby,než s autem havaruješ.Toto mi řekli karosáři a mechanici 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Skleněná střecha je dobrá do doby,než s autem havaruješ.Toto mi řekli karosáři a mechanici ...pri testech se panoramaticka strecha ukazala jako pevnejsi nez klasicka strecha.....myslim u Roomstru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Zaujimavy nazor...mozes to niecim dolozit? Nejaky link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.