martyx Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 namraza zevnitr urcite nejak nesouvisi s pan. strechou (zamrzalo mi to zevnitr a nemam pan. strechu). Problemem jsou jizdy ted v zime na kratkou vzdalenost a snih, co se nanosi dovnitr. Chce to vylejvat kaluze vody z tech gumovych koberecku a nebo se mi taky osvedcilo nechat malinko pootevrene okenko (nepatrna skvira) pres noc. Mraz vysusuje a rano jsem nemel zadnou namrazu nejen zevnitr, ale ani vne. proste ta voda, co se odparuje musi nekam unikat, a pokud je auto utesnene, tak se pekne uvnitr orosi sklo a pak to zamrzne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tak hlasim, ze za celou dobu ani jeden problem. Lidem vzadu neni zima, nepozorujou nic nenormalniho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achi Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 A jak vám drží zavřené roletky? Mně se přední stále samovolně stahovala, když to trochu víc zadrncalo a teď se ulomil jazýček na té západce, co uprostřed přidržují obě clony zavřené u sebe, takový kousek plastu, přišlo mi to docela fórové řešení... Je to ještě v záruce, ale nerad bych se s tím potýkal nějak dlouhodobě. Jinak skleněná střecha paráda:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Když sem to jednou měl po cestě zatažený, tak to bez problémů vydrželo celou D1. Jinak ti nepomůžu. Jestli můžeš, tak reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achi Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Dnes je to na reklamaci, tak jsem zvědavý jak to dopadne, doufám samozřejmě že jenom dobře:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates75 Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 A jak vám drží zavřené roletky? Mně se přední stále samovolně stahovala, když to trochu víc zadrncalo a teď se ulomil jazýček na té západce, co uprostřed přidržují obě clony zavřené u sebe, takový kousek plastu, přišlo mi to docela fórové řešení... Je to ještě v záruce, ale nerad bych se s tím potýkal nějak dlouhodobě. Jinak skleněná střecha paráda:-) Tak u mě stejný problém - přední část se samovolně stahovala. Při vyšších teplotách to klouzalo skoro pořád, když bylo chladněji, tak to drželo o fous líp. plasty prostě při změně teploty pracují. Jazýčky se ale zatím neulomily. Vyřešil jsem to zatím tím, že jsem kolejnice ve kterých roletka klouže v místě u západky "zdrsnil" polepením černou kobercovou lepicí páskou. Takže v těch místech roletka tak neklouže a tření jí pomáhá držet v pozici. Zatím to funguje a není to vidět. Jinak přes tuto "drobnost" jsem s panoramou naprosto spokojený. Úžasně to uvolní interiér. Ani při ostrém slunci není znát žádné sálání. Navíc roletka v případě potřeby dostatečně stíní. Manželka se toho bála, protože špatně snáší ostré slunce a musí často nasazovat sluneční brýle, ale byla překvapená, že žádný problém! Takže pokud někdo váhá, zda ji koupit - dávám hlas pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 ...mam najeto skoro 120 000 km a musim zaklepat, zadny problem s roletkama nemam. Jinak musim souhlasit. Panoramaticka strecha je super. Pri koupi noveho Roomstra opet jen s panoramou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 Tak já mám podobný problém.Když auto stojí venku na slunci delší dobu,tak přední část roletky se částečne otevře,a během jízdy taky.Vyřešil jsem to tak,že jsem v obchodě s domácími potřebami koupil magnetku-bývá to např.na lince v kuchyni,a malými samořezkami připevnil doprostřed a Koupil jsem bílou,takže to pěkně ladilo.Ale potom se tady přehnala obrovská vychřice a na střechu auta spadl silný klacek.Při kontrole vozu jsem nezjistil žádné poškození,avšak během 14dní dalšího provozu se na střeše objevila prasklina.Takže panoramatická střecha plus lišty cca 23.000kč.plus lepící sada a práce.A zase mám ten samý problém,že se ta přední roletka sama otvírá.Střecha je náhradní díl včetně roletky.Zase to budu muset poléčit. Jinak to hodnotím kladně,ale nesmí se s tím něco stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 No tak když to máš nový, tak by to mělo jít reklamovat, ne? Zkoušels? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Bojler,ne nezkoušel protože přesně vím jak to chodí,akorát by špekulovali,a nic s tím nenadělali,maximálně to ještě víc rozdrbali.Takže jsem to udělal stejně jak předtím a je klid.Protože aby se to mělo nějak spravit,např tu roletu vyměnit,tak se musí rozdělat půl auta-střešní tapec atd.a stejně nevím,co by s tím dělali,když je to zmetek už z výroby..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belper Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 (editace) Tak ja zatim nemam problem ani se strechou, ani s roletkou. Jedine co k tomu mohu rict, pokud na tu strechu mate onech 17000, je to super nadhera. A v lete si je vedro v kazdem zavrenem aute, jestli je strecha sklenena nebo plechova. Od toho mame klima ne ? No a v zime zase opacne. GO glass Roof GO Editováno: 1. Říjen 2010, autor: Belper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Asi tak.. Honza29: mám jiné zkušenosti, reklamace se u mě vždycky řešily a často to byly zapeklité věci, kde nebyla jasná příčina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 mě osobně by spíše vyhovoval šíbr než prosklená střecha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 No já skleněnou střechu mám ,ale kupovat si vlastní vůz v žádném případě bych ji nechtěl. Myslete si co chcete ,ale plechovka je plechovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmizik.sk Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Mam len jednu otazku k PS. Nezhorsuje ta strecha nejak jazdne vlastnosti vozidla? Povodne som ju nechcel ked som v novembri objednaval auto, ale kedze ten moj crepnik vyrobia az vo februari, tak uz ju tam mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Doma mame jeden R se strechou a jeden bez. Na stabilite sem rozdil nepozoroval, ale zkusim se na to ted na konci roku zamerit. Jaka je hmotnost toho tvrzeneho plastu v porovnani s plechem a ocelovou vyztuhou pod nim, to je otazka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakioda Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Panoramu doporucujem,svetlo,vyhlad na krizovatke,presvetlenie. Akurat rozmyslam, ze si zvnutra dam foliu,vlasov uz mam menej a pri zatiahnutej rolete sa mi stalo,ze ked pieklo slnko priamo zhora,pri cakani v aute som ho citil na hlave. Tak snad dalsia folia pomoze proti slnku,ale velmi nezatmavy,viete nejaku doporucit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlovarak Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Tak mám najeto přes 60tis.km a se střechou a roletkami není žádný problém. Vzhledem k tomu že mám automatickou klimu tak nepozoruji ani problémy s teplem v autě. Malej je nadšenej jak může koukat na mraky a letadla jen stěrač chybí když konstatuje že je na střeše "hovňo". Pálení do lebky jsem nepocítil ani za nejprudšího svitu - jen nechápu jak někdo přes střechu kouká na semafory. Snad jen ještě, že drobet závidím Yetimu, který ji může i otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Mam superba combi z panoramatickou strechou. Problem mam z tou roletkou. Mam ju zatiahnutu cez cele stresne okno a ked ju chcem dat naspat tak ako keby navijalo jednu stranu a druhu nie. Pri pohlade do zadu skade vychadza ta roletka tak je tam nejaka dokrcena. Chcem sa opytat ako sa dostanem k tej roletke teda k tomu mechanizmu co ju taha naspat. ak mate niekto nejake fotto tak budem vdacny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 A nemá taky nějaká tuningová firma v nabídce nějakou homologovanou plátěnou střechu jako má třeba Twingo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Náhodou jsem narazil na jednu sice už vousatou, ale zajímavou informaci ohledně pevnosti a bezpečnosti panoramy u Roomsteru. „Když se zkoušelo střešní prosklené okno Roomsteru, tak se na něj, myslím, z výšky 5 m spustil cca 15kg těžký jehlan (hrotem dolů) a střešní okno to muselo vydržet.“ [s největší pravděpodobností myšleno, že se jehlan nedostal do kabiny, nikoliv že by panorama zůstala netknutá] „byl sem na prednasce skodovky a videl sem to na videu jak poustej ten jehlan na to sklo. pak sem se zeptal jestli byl nejakej problem se sklem pri narazu a rikali ze celkem jo. puvodne se to skolo dostavalo to kabiny ale upravili to tak ze nepodjede sklo ale nejekej plech a ze to nejak udrzi:-) uz si nepamatuju presne jak to bylo ale ta prednaska byla fakt zajimava.“ zdroj: http://blog.auto.cz/fea/2006-12/vyvoj-vozu-crash-testy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 před 2 hodinami, JayBee1 napsal: puvodne se to skolo dostavalo to kabiny ale upravili to tak ze nepodjede sklo ale nejekej plech a ze to nejak udrzi:-) uz si nepamatuju presne jak to bylo ale ta prednaska byla fakt zajimava.“ zdroj: http://blog.auto.cz/fea/2006-12/vyvoj-vozu-crash-testy/ nerozumím řeči tvého kmene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Tak to jsme dva. Ale šlo mi spíš o ten jehlan. Co se týká nárazu, stačí mi informace, že to řešili a nějak vyřešili. Samozřejmě by bylo fajn dostat se k videím z testů... Sice si panoramou nevyvětráme, ale tam, kde jiným autům panoramy samy praskají, explodují, skřípou nebo jimi zatéká, jsou Room/Rapid/F3 v pohodě a nemusíme se bát ani padajících rampouchů, natož krup, jak nás kdosi přesvědčoval u F3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 To sklo vydrzi dost, navyse je z viacerych vrstiev. Oco ma pavucinky uz 2, ale nerosypalo sa, ani nespadlo este dnu. Obcas sa prasklinka (pavucik) predlzi, no drzi to cele pokope Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 wirer: Jsi první, co vím, kdo má zkušenost s prasklou panoramou, tak se prosím poděl o nějaké podrobnosti. Jak je auto staré? Začalo to praskat samo nebo z nějaké zřejmé příčiny? Kde a jak je to prasklé? Fotečka by nebyla? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.