culda Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 já myslel ,že jsi zaměstnanec . Jestli si tě najímal a ty jsi chtěl dělat za jinou částku ,tak to je bohužel obchod . Když mi někdo nabídne služby za cenu ,která je pro mě vysoká ,kouknu po někom jiným .To je bohužel obchod . A to že je někdo někde dlouho ještě neznamená , že mu proto přidám . Mám kámoše co jezdí pro město za 14000 hrubého , je pořád v práci krom soboty a neděle . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 (editace) *** smáznul jsem to sám mohlo by se to otočit proti mně Editováno: 23. Prosinec 2007, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 takže zdravotní a soc. pojištění sis platil sám ? Jestli ne ,tak bych se radši přesvědčil ,že ti to platil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 (editace) *** smáznul jsem to sám mohlo by se to otočit proti mně Editováno: 23. Prosinec 2007, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazanec Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 *** smáznul jsem to sám mohlo by se to otočit proti mněAudinou teď jezdí nevím kdo, hrál jsem vabank a chtěl jsem přidat, ten blb nediskutoval, tak jsme se dnes po třech letech věrné služby rozešli. Tak to vypadá, že jsi taky jako já na dlažbě. Sem vylít před vypršením zkušebky. Pěknej dárek k vánocům. Takže svět elektra mě může Holt jim asi stačej brigádníci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Od oběda až do 21.35 hod. nešel ten zasranej skurvenej internet a těm buzerantum co to provozují není možno se dovolat. Kurva drát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Tak do prdele.Nejak jsem nechapal vzdy jak jste nadavali na Ceskou Postu,ale uz i ja jsem nasrany ..... do prdele,prace zasrana...cekal jsem bali ( darecek na vanoce ) a oni ti zmrdi ho jeste nedodali... kurvy...uz to vidim,bude nekde rozjebany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Tak do prdele.Nejak jsem nechapal vzdy jak jste nadavali na Ceskou Postu,ale uz i ja jsem nasrany ..... do prdele,prace zasrana...cekal jsem bali ( darecek na vanoce ) a oni ti zmrdi ho jeste nedodali... kurvy...uz to vidim,bude nekde rozjebany nezoufej a jen doufej, že to stihnou do těch letošních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Skurvenej Julínek myslel jsem že všechny poplatky dostanou doktoři bo mají nahovno plat. Ale hovno doktor dostane těch 30Kč a poplatky za položky na receptu dostanou nenažrané lékárny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Skurvená pošta 98Kč poštovné za dobírku malí balík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 (editace) Zasraná práce!!!!!!!! nechci nebudu a mrdam woe! Pracovat? nikdy! Editováno: 5. leden 2008, autor: Komárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Skurvený sneh. Zase pojdem zajtra do roboty 2 hodiny a auto bude zasrate od soli aj na streche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 ty vole tady to je hustý vy prasata....no nic,sám sem čuně který musí sedět ve vymrdaný práci..kurva vocas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 kurva do prdele, musim na nocni ... uz je to lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 (editace) taky je me zle - jdu na nocni smenu jenom diky tomu aby clovek mel many a delam na cerno přesčasy - hruza a furt mam dluh jako prase Vubec se ty nahore nestaraji o nas mladsi a kdyz posloucham - Platy v ČR rostly nejrychleji z nových zemí v EU je me BLBE U doktora hold zaplatim - ale sakra jeste jsem nepotkal chudeho doktora abych mu musel platit Jinak jeste az pujdu pote se uschopnit - tedy na kontrolu - tak zase platit 30 kc - kokoti na slovensku se tohleto placeni zrusilo - proste casem se ukazalo ze to nefunguje - cekam to i tady :.... Před pěti lety se tam objevily poplatky u lékaře. Tím došlo ke snížení návštěv u doktorů asi o deset procent. Placení u lékaře však bylo později zrušeno. Editováno: 7. leden 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 taky je me zle - jdu na nocni smenu jenom diky tomu aby clovek mel many a delam na cerno přesčasy - hruza a furt mam dluh jako prase Vubec se ty nahore nestaraji o nas mladsi a kdyz posloucham - Platy v ČR rostly nejrychleji z nových zemí v EU je me BLBE U doktora hold zaplatim - ale sakra jeste jsem nepotkal chudeho doktora abych mu musel platit Jinak jeste az pujdu pote se uschopnit - tedy na kontrolu - tak zase platit 30 kc - kokoti na slovensku se tohleto placeni zrusilo - proste casem se ukazalo ze to nefunguje - cekam to i tady :.... Před pěti lety se tam objevily poplatky u lékaře. Tím došlo ke snížení návštěv u doktorů asi o deset procent. Placení u lékaře však bylo později zrušeno. Jenže naši kokoti se nepoučí. Možná až lidi začnou chcípat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Skurvený metro nějakej čurák pod něj skočil a nejelo a já kuli tomu přišel pozdě na zkoušku a profesor mě poslal doprdele bo už bych to nestihl kurva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 zasraná práce, sedím furt v kanclu a čumím do monitoru....dám výpověď a najdu něco lepšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 skvělá práce Je to tu fajn a nepředřu se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 skvělá práce Je to tu fajn a nepředřu se náááápodobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 kurva drat,doprdele, zrovna si ctu forum a chyta me srani..bych se z toho posral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) zasraná česká pošta, někam mi zasrali složenku s 20t kč, co jsem si přes ně posílal na účet, svině vymrdaný, teď jsme byl 2h na fízlárně s trestnim oznámenim (zatim nepodaný, prý to zítra bude vše OK), mrdky číslo složenky mají,a le neví, co se s ní stalo a bez ní nemohou peníze doručit, kurvy a to jsem an to přišel náhodně při kontrole účtu, mělo to tam být už před týdnem Editováno: 22. leden 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Ty vole, je to rovnaké ako u Vás , tak aj u nás ! Ja sa na to vyserem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 zasraná česká pošta, někam mi zasrali složenku s 20t kč, co jsem si přes ně posílal na účet, svině vymrdaný, teď jsme byl 2h na fízlárně s trestnim oznámenim (zatim nepodaný, prý to zítra bude vše OK), mrdky číslo složenky mají,a le neví, co se s ní stalo a bez ní nemohou peníze doručit, kurvy a to jsem an to přišel náhodně při kontrole účtu, mělo to tam být už před týdnem chlapi,neni na ucet po netu.zadas ciselka a uz to frci, esce kdyz to mas osefovane pomoci sms, tak je to excelentni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Tak mně včera přišli dom dva fantastický dopisy: 1. Mateřská mojí přítelkyně se snižuje na polovic. 2.Přídavek na dítě Vám odebíráme. CHce se mně nad tímto zřízením v ČR zvracet ,vždycky jsem byl patriot,ale teď se pomalu začínám stydět za to že žiji v České republice. Zasraný zřízení. Vydělal jsem o 1000,- Kč měsíčně víc tak jako odměnu mně stát odrbal o 4 500,-. Do toho se mně vysrala spojka na mé oktě a ještě stávkuje startér,budu na léto potřebovat nové gumy a čeká mně STK. Dolce vita Honza Ororo. Kurváááááááá........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.