Přejít na obsah

vrže mi auto na předek

luckyluck

Doporučené příspěvky

diky ti za vysvetlenie a na co sluzi ten silentblok? no asi to bude ono....proste ked sa rozbieham alebo ked brzdim tak to desne vrzga ale fakt hnusne...je to draha zalezitost taky silentblok?

Sluzi na pohltenie-tlmenie vibracii od prednej napravy. Ceny su rozne od 5e do 20e za kus. Zalezi kde kupis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...
Vemte silikonový sprej (vytočte kola do rejdu) a prostříkněte gumový gumy držáku stabilizátoru. :) Mě vrzali, a už nevržou - zatím.

souhlasim naprosto stejný problém vyřešen do detailu stejně.Ona ta gumička jakoby spuchří. A když je mokro vrže o poznání mín nebo se uplně vytratí ale promazaní vyřešilo tuhle závadu.Už je ticho :palec2:

Editováno: , autor: markac
Odkaz ke komentáři

pri prejazde reterdérmi mi auto tiež dosť silno vrzgalo, vymenili mi silenbloky na ramenách a aj na tyči stabilizátora.

V vŕzga to stále, aj keď menej ale pri prejazde cez retardér to je stéle počuť. Čo to ešte môže byť, myslel som, že to bude už ok. Tlmiče to naisto niesú, lebo keď auto zatlačím za predok tak to nerobí. Leze mi to sakra na nervi.

Odkaz ke komentáři

Ty gumy jsi měl vyndaný, že tvrdíš že ti nevržou? Protože to vrzání jsem slyšel hlavně z levé strany, ale už nebylo poznat jestli to vrže dole nebo nahoře. Taťkovi vržou silentbloky ramen a zvuk je podobný, akorát jemu to hlavně vrže při akceleraci nebo brždění, kdešto mě jen přes retardéry nebo hrboly. Jestli ti to vrže jen přes hrboly nebo retardéry tak to můžou jedině ještě být silentbloky stabilizátoru, ale ty máš měněný tak by měly být snad dobrý, auto při zhoupnutí ti také nevrže jak píšeš. Zkuz vyndat ty gumy a uvidíš.

Odkaz ke komentáři

takže tá vzpera riadne vŕzgala, namazal som ju grafitovou vazelinou a myslel som, že bude pokoj, ale po vyskúšaní po prejazde cez retardér je tam ešte stále ten vrzgajúci zvuk, samozrejme slabší, ale je. Ide ma z toho šlaktrafiť. čo to ešte môže byť ?

Odkaz ke komentáři

zhodím dole tyčky /kosti/ stabilizátora a skúsim to tak, čo keď v servise nejako spackali tie gumy zvnútra a vŕzga ďalej stabilizátor. Nechcem však odájať oba konce kostí, stačí ich odpojiť dole a nechať visieť na tlmiči, alebo opačne? Samozrejme iba na skúšobnú jazdu.

Odkaz ke komentáři

ano videl som tie gumy sú poprášené nejakym bielym púdrom, ten sa ale pri neopatrnej manipulácii lahko zotrie, v servise mi hovorili vraj to mažú spšl grafitovou vazelinou. Vraj silikon neni dobrý, lebo guma ho vsaje a drhne to zachvílu znova.

Cez víkend odpojím tie kosti a som zvedavý, čo to sakra furt vrzga.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...