Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jo, super - diky za reakce. Jeste bych se zeptal - Kenwood dela tech modelu v cene 3-4 tisice asi 10. Me se zda, ze vsechny ty radia vypadaji UPLNE stejne a dokonce maji i stejne technicke specifikace/popisky. Jen cisla modelu jsou jina - mate nekdo tuchu, jake jsou mezi nima rozdily?

All_01: proc by jsi radeji koukal po Pioneerech ci JVC?

Vloženo (editace)

OKi. Tak na 99% do nej pujdu. Jeste k tem rozdilum ruznejch modelu - tusite nekdo, jaky jsou rozdily mezi tema vsema modelama, ktery jsou vzdycky +/- 200,- jiny? Ja to proste nechapu, proc jich maj tolik v tomhle cenovym rozmezi (3-4 tisice). At na to koukam jak koukam, zda se mi, ze jsou vsechny stejny...

Mrknete treba sem:

http://www.pixmania.cz/cz/cz/89/353/xx/21/4/criteresn.html?s=89&m=353&t=xx&categorieid=4&cat=21&display=0&startrow=11&orderBy=Prix&sortBy=DESC&articleId=0

KDC-W410

KDC-W4034G

KDC-W3037A

KDC-W311

KDC-W534

KDC-W4037

Prijde mi to vsechno na jedno brdo jen trosku jiny ceny... Moc moudrej toho nejsem :unsure:

Editováno: , autor: mmerlin
Vloženo

Jo, protože JVC mám v sortimentu a taky Pioneer, Kenwood, Becker, Blaupunkt, Panasonic. Vyhýbám se Sony a LG.

Doporučuju proto, že Kenwoody mívají dost nevyrovnanou kvalitu. JVC se v posledních dvou letech prudce zlepšily což dokazují i výsledky testů. KD-G721, které se dá koupit okolo 5000,- S přehledem porazilo v testech Pincka DEH-P6800MP, Alpinky 9847 i 9850i, Clariona 368 a mimo jiné i Kenwoody KDC-W534 a KDC-W534UA a vlastně všechna další rádia této třídy. Mimo to, že má na tuto kategorii vynikající zvuk podívej se na výbavu.

Pincky jsou velmi dobré už léta.

Jo, jo. Mám JVC v sortimentu. Doporučuju ale to co jakž takž znám a neplácám hovadiny. Nebudu tvrdit, že JVC je obecně lepší než Kenwood ale třeba KD-G421 je s tím Kenwoodem zvukem minimálně srovnatelné a dá se snadno koupit za trojku. Navíc u JVC (ale taky Panasonicu) funguje evrposká záruka což nelze říct o Pioneeru. U Kenwoodu nevím.

Jo, jo. Mám ho v sortimentu a vím proč.

Vloženo

No..já Kenwoody mám v nabídce také a srovnání v této cenové relaci s Pioneerem nebo JVC je těžké.Já osobně bych řekl,že naopak Kenwood má nejlepší zvuk a příjem rádia v porovnání s ostatními základními řadami.

Tohle rádio na které koukáš je model 2006 a už se doprodává...být tebou koupím radši model 2007 KDC-W3037 se stejnými parametry a navíc má čelní AUX vstup

http://www.autohifistore.com/product/1018-...VINKA+%21%21%21

A k těm rozdílům v modelových řadách.....designem čelního panelu se opravdu shodují,ale vnitřní vybavení se liší...

post-29-1172217634_thumb.jpg

Vloženo (editace)

...oproti jiným např. ///Alpine nebo Kenwood komplikované menu....ale je to o zvyku....ovládání není intuitivní....ale to je u všech Pioneer vyšší řady....bez manuálu neuděláš ani základní nastavení...pokud jsi teda s tímto rádiem nepřišel do styku....ale nic proti... ;)

Editováno: , autor: fancarhifi
Vloženo (editace)

All_01: diky za objasneni tech modelu (aspon trochu). Koukal jsem na ten model 3037 a mas recht, ze je novejsi. Nicmene se musim priznat, ze se mi 3534 libi vzhledove o dost vic. AUX je podle me naprosto k nicemu (resp. k cemu by to mohlo bejt? Me nic nenapada...) protoze posloucham jen radio a CD s MP3kama... Jo a navic jsem schopen tu 3534 sehnat pod 2500,- s DPH coz je myslim primovy ;)

Editováno: , autor: mmerlin
Vloženo

fancar - díky. Ještě mám dotaz - které z těchto rádií by jste si vybrali? Vím, že špatně neudělám ani s jedním, ale které? Díky (BT není podmínkou)

Clarion DXZ-468-RMP

Alpine CDE-9881R

Pioneer DEH-P55BT

PS: omlouvám se za nabourání již zavedeného tématu

Vloženo
fancar - díky. Ještě mám dotaz - které z těchto rádií by jste si vybrali? Vím, že špatně neudělám ani s jedním, ale které? Díky (BT není podmínkou)

Clarion DXZ-468-RMP

Alpine CDE-9881R

Pioneer DEH-P55BT

PS: omlouvám se za nabourání již zavedeného tématu

Já bych vzal ten Clarion

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...