Marek1806 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 (editace) Zdravím chci si do své Fábunky koupit loketní opěrku, ale nevím pro kterou se rozhodnout. http://martinek-auto.vltava2000.cz/store/g...i-roomster.html nebo http://www.autodoplnky-na-miru.cz/3967-lok...a-ii-2007-.html Jaké máte vy opěrky ve svých vozech? Tak nakonec jsem zvolil originální loketní opěrku, kterou jsem si objednal od Lukanna. Včera mi přišla,tak jsem ji hned namontoval a je to super . Doporučuji Foto: Editováno: 21. Srpen 2009, autor: Marek1806 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 (editace) já mám originál od výroby a myslím že je nej Editováno: 10. Červen 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 bral bych originalni a kdyz by nesla ta, tak tu prvni v poradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizecek Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 (editace) Nazdar, mam original laktovu opierku v O1 a dnes sa mi pokazil zacvakavaci system (proste ju mozem davat hore a dolu bez toho aby som stlacil tlacitko - poistku), nie je mozne si ju nastavit do potrebnej vysky, vzdy mi spadne do spodnej polohy. Tlacitko - poistka nie je niako zaseknute. Stretol sa niekto s podobnym problemom? No uz som si to opravil, po rozobrati som vycistil mechanizmus a funguje to ako ma.. Editováno: 26. Červenec 2009, autor: rizecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Ta lepší varianta. Hlavně, že nic neprasklo . Trochu jsem pořešil vrzání. Na radu známého jsem koupil sprej se silikonovým olejem a Vystříkal všude kde to vrzalo. Pomohlo to. Silikonový olej není tak mastný a drží. Řešil to někdo podobně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Já jsem vrzání loketky řešil záruční reklamací. Vrzal mi ten horní deklík, a jen při vyhřátém interiéru. V servise tam stříkli nějaký "nemastný silikon" a zatím je klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunNer Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 dobry den, uvazujem o kupe loketky, zatial som to vo FII este nevidel, preto sa pytam, da sa opierka vyskovo nastavit prip. dopredu/ do zadu posuvat??? napr. ako v OII jumbo box? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 klasicka loketka (na fotkach o par stranek driv) ne. Ta se proste jen sklapi. Jestli se dela celej tunel s operou, jako v OII netusim, resp sem to jeste nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Funner: Taká opierka bohužiaľ pre FII/R neexistuje, ani od Škody, ani iného výrobcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Mám dotaz - pokud bych si pořídil jinýho R a chtěl do něho přendat loketku - zbyla by po ní nějaká díra v tom panelu, kam se uchycuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Pokud si vyhodil tu obdelnikovou vanicku, ktera tam byla puvodne tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Ja sem nic nevyhazoval, mam to tam od zacatku. Nevim, jak vypada ten panel bez ni. Jestli jde vymontovat a diru zacpat nakym dilem z novyho auta z vyroby bez operky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 aha, ja sem ji dodelaval. V tom miste, kde je zapustena do panelu je origo takova obdelnikova vanicka. Me zustala. Pokud ji potrebujes a mas cestu prez UL, klidne ti ji dam. Mam bilou barvu. Nekde tady byl scan montazniho navodu a tam to bylo videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 jo, uz sem to nasel. no uvidim, jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 jo, uz sem to nasel. no uvidim, jak to dopadne. Tak ji vezmi z toho vozu, kam ji budeš přehazovat! Jinak bych měl taky jednu černou, která mi zůstala po montáži loketky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 No ja sem prave nevedel, jestli se ten dil pri montazi neznici. Uvidim. Je to jeste predcasny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marceliusis Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Omlouvám se za OT ale mám na prodej loketku origionál.. viz. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=77533 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Tak jsem dneska koupil do manželčiny FII novou loketku (barva šedostříbrná) v servisu Škoda, jako náhradní díl, a až doma jsem zjistil, že v tom krčku na který se šroubuje adaptér není vůbec vyřízlý závit. Je tam jen díra. Tak mi nezbývá, než běžet znova do autosalónu. Prostě pech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 THORIN: klidně šroubuj, ten šroub si vyřízne závit sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Kupim laktovu opierku original čiernu do Fabie II, možte ponuknut aj na dobierku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Dival ses do bazaru? Tak se urcite neco najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Refi Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 Kupim laktovu opierku original čiernu do Fabie II, možte ponuknut aj na dobierku.... tady je http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=81113 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasto10 Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Zdravím Vás všetkých.Pozháňal som originál lakťovú opierku na F 2 ale bez návodu na montáž. Je potrebné demontovať celý stredový panel alebo prosím o o zaslanie návodu.Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 pokud budeš šikovný tak povolíš zadní šroubek co je pod držákem nápojů a plast nadzvedneš vycvakneš čtveratou odkládácí schránku a spodem tam protlačíš držák na loketku a pak už jenom přichytit a namontovat zbytek a zase to zkompletovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Aj mne sa najviac páči originálna opierka ale je strašne drahá. Tie nahrážky sa mi nepáčia. Musím pozrieť či ju niekto nepredáva za lacnejší peniaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.