Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím chci si do své Fábunky koupit loketní opěrku, ale nevím pro kterou se rozhodnout.

http://martinek-auto.vltava2000.cz/store/g...i-roomster.html

nebo

http://www.autodoplnky-na-miru.cz/3967-lok...a-ii-2007-.html

Jaké máte vy opěrky ve svých vozech?

Tak nakonec jsem zvolil originální loketní opěrku, kterou jsem si objednal od Lukanna. Včera mi přišla,tak jsem ji hned namontoval a je to super :palec2: . Doporučuji

Foto:

post-18596-1250849017_thumb.jpgpost-18596-1250848995_thumb.jpgpost-18596-1250848832_thumb.jpg

post-18596-1250849007_thumb.jpg

Editováno: , autor: Marek1806
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Nazdar,

mam original laktovu opierku v O1 a dnes sa mi pokazil zacvakavaci system (proste ju mozem davat hore a dolu bez toho aby som stlacil tlacitko - poistku), nie je mozne si ju nastavit do potrebnej vysky, vzdy mi spadne do spodnej polohy. Tlacitko - poistka nie je niako zaseknute. Stretol sa niekto s podobnym problemom?

No uz som si to opravil, po rozobrati som vycistil mechanizmus a funguje to ako ma..

Editováno: , autor: rizecek
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Ta lepší varianta. Hlavně, že nic neprasklo :palec2: .

Trochu jsem pořešil vrzání. Na radu známého jsem koupil sprej se silikonovým olejem a Vystříkal všude kde to vrzalo. Pomohlo to. Silikonový olej není tak mastný a drží.

Řešil to někdo podobně?

Vloženo

Já jsem vrzání loketky řešil záruční reklamací. Vrzal mi ten horní deklík, a jen při vyhřátém interiéru. V servise tam stříkli nějaký "nemastný silikon" a zatím je klid... :palec2:

• o 2 týdny později...
Vloženo

dobry den, uvazujem o kupe loketky, zatial som to vo FII este nevidel, preto sa pytam, da sa opierka vyskovo nastavit prip. dopredu/ do zadu posuvat??? napr. ako v OII jumbo box?

• o 2 týdny později...
Vloženo

aha, ja sem ji dodelaval. V tom miste, kde je zapustena do panelu je origo takova obdelnikova vanicka. Me zustala. Pokud ji potrebujes a mas cestu prez UL, klidne ti ji dam. Mam bilou barvu.

Nekde tady byl scan montazniho navodu a tam to bylo videt. :)

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak jsem dneska koupil do manželčiny FII novou loketku (barva šedostříbrná) v servisu Škoda, jako náhradní díl, a až doma jsem zjistil, že v tom krčku na který se šroubuje adaptér není vůbec vyřízlý závit. Je tam jen díra. Tak mi nezbývá, než běžet znova do autosalónu. Prostě pech.

• o 3 týdny později...
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

Zdravím Vás všetkých.Pozháňal som originál lakťovú opierku na F 2 ale bez návodu na montáž. Je potrebné demontovať celý stredový panel alebo prosím o o zaslanie návodu.Ďakujem.

Vloženo

pokud budeš šikovný tak povolíš zadní šroubek co je pod držákem nápojů a plast nadzvedneš vycvakneš čtveratou odkládácí schránku a spodem tam protlačíš držák na loketku a pak už jenom přichytit a namontovat zbytek a zase to zkompletovat post-23-1156182784.gif

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...