Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Aky je najlepsi modul na automaticke zapnutie svetiel a najlahsie montovatelny :D ? Kde na slovensku zohnat ?

Aky je najlepsi modul na automaticke zapnutie svetiel a najlahsie montovatelny :D ? Kde na slovensku zohnat ?

Origo Škoda, ne? Nevím jak v SK, ale v CZ no problemo co vím.

Kto si trúfne vyrobiť si automatiku sám, tu je schéma.

post-10-1172478768_thumb.jpg

Náplň do procíku mailom, prípadne po dohode napálim.

Popis funkcie je tu:

Funkcia.txt

videl som to u Kolda nazivo, maka to dobre !!

len sa dokopat k tomu bastleniu... :disgust:

kua, na pivo si clovek vzdy cas najde ! :D:D

Koldo to ma premakane a neni ta schema ani tak zložitá na výrobu DPS,

ja sam som si podobne vyrobil a uspešne to dodnes používam s časovačmi a mam tam aj leaving aj comming home, ale na Kolda sa to nechytá :palec2:

akurát neviem ako by som si to nastavoval sám...

Profor> všetko sa robí len vypnutím a zapnutím zapaľovania v učiacom móde, do ktorého sa dostaneš skratovaním jumperu a zapnutím zapaľovania.

Nastavovanie sa robí len vypnutím a znovuzapnutím zapaľovania po žiadanom čase (časovače) alebo jumperom (logika a signalizácia).

Nastaviť sa dá logika vstupu TO, signalizácia LED (po zapnutí automatiky svieti - nesvieti) a pípak (pípnutie pri zapnutí, resp. 4 pípnutia pri vypnutí) a všetky štyri časy.

Plošák má rozmer cca 3x 6 cm - najviac placu zaberajú relátka.

Upraveno od Koldo

• 4 týdny později...

Proboha kde přišli na ty ceny ??? Na fabku jsem to postavil za pár hodin a nejdražší byly 2 ks 16A relátek po cca 80,- takže výrobní náklady možná dvě stovky, víc ne! Co se signálů týče, beru alternátor nebo olej, nic víc.

Funkce - ze 2 tranzistorů vytvořen klopný obvod (pro případ nepředvídaného výpadku motoru za jízdy v noci)

Montáž - vytahám piny na spínači světel, poctivě naletuju dráty, zacvakám zpátky, je to čisté, spolehlivé, profesionální, co víc dodat...

Zatím na to jezdí 6 aut, všichni spokojenost B)

Jíra

No ja som mal výrobné náklady presne 117,-sk. Samozrejme že som si nerátal vodiče, cín a prácu.... :p ... fachčí dodnes....

autoalarm.sk, cena je asi 1100,- a mozem ti ho odporucit.J :palec2: e to original na volkswagen a škoda.

KOLDO je sikulka :):worthy ma doma jeho automatiku a chystam sa ju osadit do auta. Tak dufam ze pojde... -_-

KOLDO je sikulka :):worthy ma doma jeho automatiku a chystam sa ju osadit do auta. Tak dufam ze pojde... -_-

Potom poreferuj,skusim sa aj ja do toho pustit,ale s mojimi zrucnostami, z toho skor spravim mikrovlnku ako ten modul :smich:

Upraveno od Bemo

Nebolo by od veci to aj nafotit a popisat pripojne miesta.....

Cez víkend budem montovať štyri kusy, tak spravím nejakú dokumentáciu, aj keď nie je čo riešiť. Všetko sa pripája na vypínač svetiel, okrem jedného fúzu.

Cez víkend budem montovať štyri kusy, tak spravím nejakú dokumentáciu, aj keď nie je čo riešiť. Všetko sa pripája na vypínač svetiel, okrem jedného fúzu.

Viem že vlastne nieje čo riešiť, ale ver tomu že niektorí sú totálne mimo z toho a určite by im to pomohlo.... myslím že toto fórum je hlavne o pomoci druhým.... :palec2:-_-

Jedna otazka odveci...

Koldo, kolo PICiek uz maka v tvojom aute ?

Jedna otazka odveci...

Koldo, kolo PICiek uz maka v tvojom aute ?

Akých myslíš ;) , tých neživých 2 ks - jedno automatika svetiel spolu s kontrolkou tempomatu, druhé doplnené pred týždňom na cyklovač stieračov.

O tých druhých radšej pomlčím ....

Upraveno od Koldo

Tak nejaké fotky konektora svetiel.

Vybratý konektor, vedľa zväzok, ktorý sa pripojí ku konektoru.

post-10-1175495774_thumb.jpg

Čiastočne zapojené ...

post-10-1175495810_thumb.jpg

Komplet zapojené.

Prípojné miesta na konektore:

Park ľavé: 13

Park pravé: 14

Osv. prístrojov: 16

+ napájanie parkovačiek: 15

kostra: 10

+ na svetlá: 6

Tlmené svetlá: 7

Diaľkové svetlá: 4

post-10-1175496373_thumb.jpg

Treba ešte pripojiť signál tlaku oleja. Je to zeleno-čierny vodič z pravého zeleného konektora prístrojovky a signál zapnutého zapaľovanie. Ja som ho bral z BSG - XS4 poz. 12.

post-10-1175496668_thumb.jpg

Upraveno od Koldo

To Koldo nemohol by si my poslať náplňdo tej PICky na moj e-mail delong@post.sk

budem vdačný.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.