Blacky Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 u nas UL je kompletni rucni myti out i in, za 1000, ja tma jeste nebyl ale kamos s FI combi nekolikrat a chrochtal si. Ja si to drbu sam. mazlim se stim. Na plasty out i in mam ty spreje od Coyote, jsou super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda K. Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 KDO HLEDÁ SPOLEHLIVOU FIRMU NA POTAHY DO ROOMSTRA, PAK DOPORUČUJI JEDNU SOLIDNÍ V HRADCI KRÁLOVÉM, městská část KUKLENY http://www.autopotahy-ags.cz Maji tam velký výběr potahů, šijou na míru a ve všem vyhověj. Vypadá to fakt skvěle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banán Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Tak už má někdo potahy v autě .Napište jak jste spokojeni ,co jste za ně dali a jak je to v případě stolku v opěradle středního zadního opěradla?Foto! Dík Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Tak už má někdo potahy v autě .Napište jak jste spokojeni ,co jste za ně dali a jak je to v případě stolku v opěradle středního zadního opěradla?Foto! Dík Ahoj nechavam bez potahu a snazi mse to nezprasit. libej se mi ty co mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 (editace) Tak už má někdo potahy v autě .Napište jak jste spokojeni ,co jste za ně dali a jak je to v případě stolku v opěradle středního zadního opěradla?Foto! Dík Ahoj nechavam bez potahu a snazi mse to nezprasit. libej se mi ty co mam. zapotis zasmradis ... kup si potahy .... www.autopotahy.sk mozes si objednat potahy take ake mas .. je to sice drahe .. ale mal som moznost ich uz vidiet aj nazivo . a kvalita je neporovnatelna s tymi selijakymi co sa prevadaju v trescu a pod... dotazoval som sa u nich mailom . info nic moc . ale urobia ti aj monstra ceny od 4000 sk Editováno: 29. Květen 2007, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 No já si potahy pořídit chci. Ale stejně jako Blackymu se mi líbí ty co tam mám takže bych chtěl jenom stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 no ja by som radsej voli nieco ine . mam tie co su v style ale v sedej farbe .. chce by som nieco co by zvyraznilo tvar sedadla a aj iny material .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banán Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 no ja by som radsej voli nieco ine . mam tie co su v style ale v sedej farbe ..chce by som nieco co by zvyraznilo tvar sedadla a aj iny material .. Takybych něco jiného a jak tu čtu tak potahy ještě nikdo nemá.Kvůli dětem je tam dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 velmi dobre zkusenosti mam s firmou http://www.autopotahy.o1.cz/ delaj potahy presne na miru na vase auto uz jsem bral nekolikrat a vzdy super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 velmi dobre zkusenosti mam s firmou http://www.autopotahy.o1.cz/delaj potahy presne na miru na vase auto uz jsem bral nekolikrat a vzdy super Vypadá to dobře. Můžeš prosím napsat jaké mají ceny??? Potahy si kvůli klukovi koupit musím, taková jistota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Opravdu vypadají dobře. Hodím dotazíček asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banán Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 velmi dobre zkusenosti mam s firmou http://www.autopotahy.o1.cz/ delaj potahy presne na miru na vase auto uz jsem bral nekolikrat a vzdy super [/quote Ptal jsem se na www.autopotahy.o1.cz na Roomstera a přišlo mi-Potahy se šijí na zakázku a cena je dle použitého materiálu 2.450-3.800 Kč včetně DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 jo, tohle mi přišlo taky, ale jsem upřesnil materiál potahu a tak uvidíme, kolik to bude stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Ja som to tiez uz raz skusal a ked som chcel upresnit, tak uz sa mi neozvali... Tak neveim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Tak mě přišla odpověď na konkrétní otázku. Vybraná kombinace Elegance 5 a cena potahů 2700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Tak mě přišla odpověď na konkrétní otázku. Vybraná kombinace Elegance 5 a cena potahů 2700,- hmm to zni zajimav,e pokud se jim povede,aby to vypadalo tka jako mam orig, tka do toho asi pujdu., ., mnoo ale jako spravne jsrabik pocka az to Foromen checkne, okouknu a pak do toho pujdu., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Tak jsem dal dotaz jesli jsou schopni mi ušít potahy dle originál vzoru tak uvidíme co napíšou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Tak jsem dostal odpověd. Podle origi vzoru potahy bohužel nešijí, jen podle jejich vzorníku a cena mi byla uvedena 2250,- až 2800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Tak mě přišla odpověď na konkrétní otázku. Vybraná kombinace Elegance 5 a cena potahů 2700,- hmm to zni zajimav,e pokud se jim povede,aby to vypadalo tka jako mam orig, tka do toho asi pujdu., ., mnoo ale jako spravne jsrabik pocka az to Foromen checkne, okouknu a pak do toho pujdu., No tak to se načekáš, zatím do toho nejdu, až budou zbytečný prašule. Auto musí stranou, žena si vzpoměla předělat kuchyň, tak účet krvácí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 cauky, nemuzu najit, kde sme se bavili o tom vyplnku za zadni sedacky. Tak sem spekuloval, co a jak a pokud bych s ito vyrabel sam, tak stim stravim tolik casu, ze se na to klidne vykaslu. Nekdo tady rikal, ze v MB se da sehnat za cca 500Kč. potrebovla bych info, kde presne, abych si tam zajel, nebo jestli by to slo poslat klidne na dobirku, tak budu rad., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 No, neviem kto je ako zdatny v siti na stroji, no ja som to mal za par hodin zmaknute ako zaciatocnik. Celkove naklady cca 250Sk. Robil som to z ciernej kozenky. Najskor som sa snazil vymysliet nieco sofistikovane, no nakoniec som urobil nieco podobne ako ma origo prislusenstvo od skody. Bola to zabava a hlavne ten pocit ze to clovek urobil sam. Ked to budem mat namontovane v aute, poslem foto. Ak bude zaujem, poslem aj nakresy s rozmermi. Podarilo sa mi celkom elegantne vyriesit aj zakrytie medzery od bocnej zadnej sedacky k oknu ten (kusok co tam je). Neviem ako to riesi originalne prislusenstvo...nevidel som to nazivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Romanko> no tak sem s tou foteckou, ak by to bolo zdarile idem do toho to origo co predavaju s ami moc nelubi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Romanko> no tak sem s tou foteckou, ak by to bolo zdarile idem do toho to origo co predavaju s ami moc nelubi ... mno ja bych si stim taky rad vyhral, ale proste nato nemam cas., takze ty 400, nebo kolik to je, asi obetuju., jeste se mozna necham presvedcit tvou fotku., ale kde najit tech par hodin? huuuuuuu., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Čauky origo stojí 450,-. Už ho mám kvůli dovolené doma aby mi každý nezíral co mám v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 (editace) Tu origo stoji nieco cez 600sk tusim. A to sa mi zda celkom dost na 3 kusy kozenky ci gumy. Z coho je vlastne to origo robene? Tu prikadam foto toho mojho vytvoru. Berte vsak do uvahy, ze sijaci stroj som drzal v ruke 2. raz v zivot. Ale aj tak nie je nic poznat...len pri blizkom skumani. Vladinek: Ako je to vyriesene s priestotom od bocnej sedacky k bocnemu oknu u originalneho prislusenstva? Akym sposobom to zakryli? Diky! Roomster_priehradka_za_sedadla.pdf Editováno: 2. Srpen 2007, autor: RomanKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.